Stambeni krediti
Stambeni krediti s fiksnom početnom kamatnom stopom u eurima možete ugovoriti s periodom otplate do 30 godina s fiksnom kamatnom stopom 2,99% za prve 3 godine otplate.
Dok kažeš klik! Jer neke stvari je bolje raditi online, kao i predati zahtjev za gotovinski kredit.
Filmski festival u Cannesu, dodjela Brit Awards-a, nezaboravno iskustvo u New Yorku ili pak obiteljska zabava u parku Disneyland Paris, što biste izabrali?
OTPetica
OTPetica je jedinstveni program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!
Internet bankarstvo
Internet bankarstvo za građane jednako je učinkovito na računalima i mobilnim uređajima, a omogućuje obavljanje niza financijskih transakcija uz niže naknade te pristup programu vjernosti OTPetica.
Paket OTP Indeks
Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks!
Dobrodošli u OTP banku!
Ako tek započinjete poslovanje s bankom otvaranje tekućeg računa prvi je korak koji možete napraviti odmah - jednostavno ispunite obrazac za otvaranje računa putem weba!
Igrajte se s Otom
Upoznajte malog, dobronamjernog i veselog vanzemaljca i sondu koja ga uvijek prati...
Posebne pogodnosti
Ako ste korisnik neke od Visa ili Mastercard kartica OTP banke provjerite koje dodatne pogodnosti možete koristiti u ovom trenutku.

Novosti i obavijesti za građane

04.10.2019.
Uprava OTP banke usvojila je nove naknade za poslovanje s karticama fizičkih osoba koje će biti u primjeni od 22. listopada 2019. godine.
03.10.2019.
OTPetica svojim korisnicima nudi preuzimanje nove nagrade - „Godišnja pretplata VK Jug AO za sezonu 2019./20.“.
02.10.2019.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja OTP Banke d.d. s fizičkim osobama. Izmijenjeni i dopunjeni uvjeti su u primjeni od 05. prosinca 2019. godine. Sažetak izmjena predmetnih Općih...
01.10.2019.
Odlukom Uprave banke ukida se naknada za dostavu izvoda fizičkih osoba na kućnu adresu. Ukidanje naknade primjenjuje se od 1. listopada 2019. što znači da se neće naplatiti dostava izvoda za rujan...