OTPetica je jedinstveni program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!!
Na putu do četvrte najjače hrvatske banke! OTP banka Hrvatska je početkom svibnja 2017. preuzela vlasništvo nad Splitskom bankom.
Neke stvari je bolje raditi online…kao i predati zahtjev za gotovinski kredit! Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikujte Klik kredit prema vašim potrebama...
Ako tek započinjete poslovanje s bankom otvaranje tekućeg računa prvi je korak koji možete napraviti odmah - jednostavno ispunite obrazac za otvaranje računa putem weba!
Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks!
Neka vam vaše financije budu uvijek nadohvat ruke uz eLEMENT@ Internet bankarstvo za građane. Sve što trebate je računalo, token i pristup Internetu.
Upoznajte malog, dobronamjernog i veselog vanzemaljca i sondu koja ga uvijek prati...
Ako ste korisnik neke od Visa ili Mastercard kartica OTP banke provjerite koje dodatne pogodnosti možete koristiti u ovom trenutku.

Novosti i obavijesti za građane

08.02.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja za tekuće račune, Opće uvjete poslovanja za devizne račune, Opće uvjete poslovanja za žiro račune i Opće uvjete poslovanja za osnovni račun za...
29.01.2018.
INmusic je i ove godine partner programa vjernosti OTPetica! Prikupljeni bodovi od sada se mogu zamijeniti i za ulaznice za INmusic festival, a nagrada se u aplikaciji nalazi u kategoriji „Zabava i...
18.01.2018.
OTP banka od 5. veljače 2018. godine primjenjuje nove kamatne stope na depozite.
29.12.2017.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja za tekuće račune...