Klik kredit
Dok kažeš klik! Jer neke stvari je bolje raditi online, kao i predati zahtjev za gotovinski kredit. Ugovori Klik kredit do 30. lipnja i ostvari besplatno osiguranje života po polici COVID-19.
Mjere za pomoć poslovnim klijentima pogođenim epidemijom virusa COVID-19
OTP banka d.d. je odlučila pomoći klijentima kojima je trenutna situacija ozbiljno narušila ili će narušiti sposobnost uredne otplate financijskih obveza.
Mjere za pomoć poslovnim klijentima pogođenim epidemijom virusa COVID-19
OTP banka d.d. je putem FINA-e započela s prikupljanjem prijava svojih poslovnih klijenata u svrhu korištenja mjera pomoći gospodarstvu zbog provedbe preventivnih mjera širenja virusa COVID-19.
Mjere prevencije širenja zaraze virusom COVID-19
OTP banka d.d za vrijeme opasnosti od širenja zaraze koronavirusom poziva sve klijente i djelatnike na odgovorno ponašanje.
OTPetica - Program vjernosti OTP banke
OTPetica jedinstven je program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!  
Financije za 5
Pronađite edukativno štivo uz koje ćete povećati svoje osobno znanje o financijama i podići razinu kvalitete upravljanja svojim novcem. Uživajte u edukaciji!
Paket OTP Indeks
Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci većinu usluga i proizvoda koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks!
Upoznajte malog, dobronamjernog i veselog vanzemaljca i sondu koja ga uvijek prati...
Internet bankarstvo za građane
Internet bankarstvo za građane omogućuje obavljanje niza financijskih transakcija uz niže naknade te pristup programu vjernosti OTPetica.

Novosti i obavijesti za građane

17.03.2020.
Sukladno informacijama i uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva, poduzeli smo preporučene i dodatne mjere u svrhu zaštite zdravlja naših klijenata i djelatnika.
30.06.2020.
Obavještavamo vas da je od 01.07.2020. smanjena naknada za kupovine karticom Visa Classic na rate koje se dijele na 2 do 12 rata.
29.06.2020.
Uprava banke usvojila je izmjene i dopune Općih uvjeta i Odluke o naknadama sa datumom primjene 31.08.2020.
25.06.2020.
Zbog unapređenja sustava u nedjelju 28. lipnja u vremenu od 06:30 do 08:00 neće biti dostupne usluge Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte.