Gotovinski krediti s fiksnom kamatnom stopom

Gotovinski krediti s fiksnom kamatnom stopom

Uvjeti kredita

 • Korisnici kredita: Svi kreditno sposobni građani Republike Hrvatske (kreditna sposobnost utvrđuje se individualno, sukladno aktima Banke)
 • Kamatna stopa: Fiksna od 5,99% do 6,99% (EKS* od 6,17% do 7,23%)

Kamatna stopa ovisi o individualnom odnosu klijenta s Bankom.

 • Visina kredita: Do 40.000 eura

Iznos kredita ovisi o kreditnoj sposobnosti klijenta, individualnom odnosu klijenta s Bankom te ukupnoj izloženosti klijenta.

Samo jednim posjetom poslovnici dođite do OTP Gotovinskog kredita! Za iznose do 30.000 EUR kredit se odobrava samo temeljem potpisanog Ugovora o kreditu, nije potrebna ovjera Zadužnice i Izjave o zapljeni po pristanku dužnika.

 • Trošak odobravanja kredita: Bez troška odobravanja
 • Rok otplate: Do 10 godina
 • Način korištenja: isplata na tekući račun korisnika
 • Način plaćanja, u anuitetima i to prema želji klijenta:
  • trajnim nalogom s tekućeg ili deviznog računa
  • uplatom gotovog novca ili putem kreditnog transfera s transakcijskog računa klijenta ili putem
  • transakcijskog računa sudionika iz ugovornog odnosa
  • Osim prethodno navedenog, Banka može s Klijentom ugovoriti i drugi način otplate kredita.
 Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od  15.000 EUR,  uz rok otplate od 7 godina uz pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita.U ukupan iznos za plaćanje i EKS uključeni su  troškovi vođenja tekućeg računa za jedan mjesec u iznosu 1,90 EUR i interkalarne kamate uz pretpostavkuisplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za jedan mjesec.
 

Trebate gotovinski kredit do 20.000 eura?

Putem usluge internetskog bankarstva provjerite imate li mogućnost gotovinski kredit ugovoriti online, bez odlaska u poslovnicu! *

*Uz zadovoljavanje internih pravila OTP banke za procjenu kreditne sposobnosti, dostupno klijentima koji su zaposleni na neodređeno vrijeme i primaju plaću na račun u OTP banci najmanje posljednjih šest mjeseci.

 

Ako imate račun u drugoj banci i trebate dodatna sredstva, a ne možete promijeniti banku ili se jednostavno želite posavjetovati s operaterom Kontakt centra i provjeriti ispunjavate li uvjete za ugovaranje gotovinskog kredita u OTP banci d.d., zatražite poziv Kontakt centra OTP banke i saznajte sve potrebne informacije.
S ciljem što boljeg informiranja naših cijenjenih klijenata, kao i podizanja razine transparentnosti uvjeta kreditnih proizvoda, provjerite sve informacije o uvjetima kreditiranja poslovnih banaka s područja Republike Hrvatske

Kreditni kalkulator

Provjerite odgovaraju li gotovinski krediti s fiksnom kamatnom stopom u eurima vašim potrebama. Koristite naš kreditni kalkulator za informativni izračun kredita kako biste odredili optimalan iznos i ratu kredita!

Gotovinski kredit s fiksnom kamatom

Kamatna stopa Rok otplate (broj mjesečnih anuiteta) Iznos krediti u EUR EKS Mjesečni iznos prvog anuiteta (EUR) Zbrojeni iznos glavnice, kamata i naknade po kreditu (EUR)
6,49% fiksna za cijeli period otplate366.0006,72%1846.705
8415.0006,70%22318.910
12040.0006,69%45454.872

Bez dodatnih instrumenata osiguranja

 • Mogućnost dobrovoljnog ugovaranja police životnog osiguranja

Za sve iznose kredita:

 • zadužnica i izjava o zapljeni po pristanku dužnika (sastavlja Banka) za korisnika kredita i sudužnika, potvrđene kod javnog bilježnika

 

Potrebna dokumentacija za Gotovinske kredite