Naše malo, nekome sve!

Zaokruži i doniraj dječjim bolnicama diljem Hrvatske

Dosad prikupljeno u ovoj godini

0EUR

Doniraj

 

 

 

125.000,00EUR donirali su:

Želiš donirati, a nisi klijent OTP banke?

Otvori račun online

Zašto OTP Zaokruži?

Ponekad je tako malo potrebno da nekome vratite osmijeh na lice. A ponekad je naše malo, nekome sve. Zato je OTP banka d.d. u suradnji s Mastercardom pokrenula veliki donacijski program OTP Zaokruži kojim bismo, zajedno s našim klijentima, korisnicima bilo koje Mastercard kartice OTP banke, omogućili kvalitetniju zdravstvenu skrb djeci u Hrvatskoj.

Saznaj više

Donatori

Što je usluga OTP Zaokruži?
OTP Zaokruži! je usluga namijenjena prikupljanju sredstava zaokruživanjem manjih iznosa prilikom plaćanja Mastercard karticama OTP banke d.d. na platnim mjestima diljem Hrvatske ili putem Interneta. Ugovaranjem usluge OTP banka d.d. će zaokruživati vaše iznose do iznosa na sljedeću deseticu centi, a zaokružene cente (maksimalni iznos zaokruživanja iznosi 0,09 eura ili 9 centi tijekom jedne transakcije) uplatiti u korist donacijskog računa, posebno otvorenog isključivo za ovu namjenu. Donacijski će se račun, s početnih 125.000,00 eura doniranih od strane OTP banke d.d. i Mastercarda, tako uvećavati sa svakom vašom transakcijom. Banka će s navedenog računa sredstva donirati u korist dječjih odjela bolnica ili ustanovama koje se brinu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Hrvatske. Iznos prikupljenih sredstava će se svakodnevno ažurirati i biti javno dostupan na ovoj stranici.
Kako mogu aktivirati uslugu OTP Zaokruži?
Uslugu možete aktivirati kroz nekoliko jednostavnih koraka putem internetskog ili mobilnog bankarstva OTP banke d.d. ili u našim poslovnicama.
Za koje sve tipove kartica mogu aktivirati uslugu OTP Zaokruži?
Usluga se može aktivirati za sve Mastercard kartice OTP banke d.d. vezane uz tekuće ili prepaid račune u eurima.
Što trebam napraviti kako bih donirao nakon što aktiviram uslugu?
Donacija (zaokruživanje) se odvija neposredno tijekom plaćanja s Mastercard karticom OTP banke d.d. te će vaš račun biti terećen za iznos koji je zaokružen. OTP banka d.d. vaš zaokruženi iznos potom uplaćuje na donacijski račun.
Kako određujem koliki iznos želim donirati?
Donacija se izvršava zaokruživanjem kupovine na puni iznos. Primjerice, kupnja Mastercard karticom u iznosu od 18,56 eura zaokružit će se u iznosu od 0,04 eura, što znači da će vaš račun biti terećen u iznosu od 18,60 eura, a od tog iznosa 0,04 eura bit će uplaćeno na donacijski račun otvoren u OTP banci d.d. Maksimalan iznos donacije po transakciji iznosi 0,09 eura.
Kada će donacija biti vidljiva na mom računu?
Promet u statistici će se pojaviti kada se knjiži transakcija. Proknjižavanje transakcija obično se odvija sredinom dana (oko 16 sati).
Mogu li uslugu OTP Zaokruži aktivirati za kartice punomoći, odnosno kartice koje glase na moje ime, ali se naplata troškova obavlja s računa po kojem sam opunomoćenik?
Ne, usluga donacije može se aktivirati samo za kartice koje glase na Vaše ime i čiji troškovi se podmiruju s tekućeg/prepaid računa kojeg ste vlasnik.
Može li se usluga ugovoriti za deviznu karticu?
Aktivacija usluge OTP Zaokruži može se ugovoriti samo za kartice u eurima.
Može li se usluga ugovoriti za žiro račune?
Usluga OTP Zaokruži se može ugovoriti samo za kartice čiji troškovi se podmiruju s tekućeg ili prepaid računa.
Gdje mogu preuzeti potvrdu o uplaćenim donacijama u svrhu ostvarivanja porezne olakšice?
Potvrdu o uplaćenim donacijama možete preuzeti putem internetskog bankarstva OTP banke d.d. ili u našim poslovnicama.

Zaokruži i doniraj

 

 

 

 

Otkrijte pogodnosti Mastercard
kartica OTP banke d.d.

Zakoračite u svijet pogodnosti koje vam pružaju Mastercard kartice OTP banke d.d. i pri aktivaciji usluge Zaokruži donirajte dječje odjele u bolnicama diljem Hrvatske.

Mastercard pogodnosti

Novosti

Nakon donacije bolnici u Zadru u iznosu od 103.406 eura, danas je i Kliničkom bolničkom centru Osijek uručen ček na isti iznos prikupljen u donacijskom programu OTP zaokruži, koji je pokrenula OTP banka u suradnji s Mastercardom još 2020. godine.

U četvrtom ciklusu donacijskog programa OTP Zaokruži koji je završio krajem prosinca 2023. godine prikupljeno je ukupno 206.812 eura za opremanje dječjih odjela u Općoj bolnici Zadar i Kliničkom bolničkom centru Osijek.

15.2.2023.
Donacijski program OTP Zaokruži koji su 2020. godine pokrenule OTP banka i Mastercard okupio je preko 18.000 građana koji zaokružuju za bolju zdravstvenu skrb djece u Hrvatskoj. Zahvaljujući njima i inicijalnoj donaciji od 125.000 € koju uplaćuju OTP banka i Mastercard na početku svakog donacijskog ciklusa do sada je u Hrvatskoj u tri ciklusa donirano skoro 600.000 € za dječje odjele čak 6 bolnica diljem Hrvatske. Na početku 2023. godine započeo je 4. ciklus u kojem zaokružujemo za Osijek i Zadar