Pogodnosti Visa kartica

Ne propustite odličnu pogodnost na JBL asortiman u Svijetu Medija!

Do 31. listopada iskoristite dodatnih 10% popusta na JBL asortiman (vrijedi i na akcijske artikle).

Akcija se odnosi na prodajna mjesta i na webshop www.svijet-medija.hr uz promo kod „otp10". 

 

Trebate nove naočale za čitanje omiljene knjige uz zvuk kiše? Sad je pravo vrijeme za kupnju u Ghetaldus optici! 

Iskoristite odličan popust od 20%* na cjelokupnu ponudu sunčanih ili dioptrijskih naočala po svojoj mjeri i uštedite uz Ghetaldus optiku do 31. listopada 2021. Popusti se ne zbrajaju s drugim pogodnostima.

*Ne vrijedi u outlet poslovnicama: Ghetaldus Vlaška 121, Zagreb, Ghetaldus sv. Križ začretje, Ghetaldus Dugopolje.

 

Razmišljate o tome gdje pobjeći za vikend? Imamo ideju!

Do 31. listopada 2021. uz kod "OTPEXTRA" ostvarite od 15% do 45% popusta na usluge smještaja putem web ili direktne rezervacije. Javite se na e-mail adresu palace.varos@gmail.com ili na broj mobitela 0992745071.  

Popust od 45% vrijedi za standardne cijene, dok popust od 15% vrijedi za ponude s uračunatim popustom.

 

Iskoristite odličan popust na igračke u trgovinama Magic baby i razveselite svog mališana!

U Magic baby trgovinama vas čeka 20% popusta na Edushape i Tiny Love igračke do 31. listopada 2021.

Popust možete ostvariti u sljedećim trgovinama: City Center one Split, TC Joker Split, Magic Baby Supernova Zadar i Dalmare Šibenik. Popusti se ne zbrajaju s drugim pogodnostima. Za ostvarenje popusta potrebno je navesti promo kod „OTPMAGIC" na prodajnom mjestu.

 

Dotjerajte svog limenog ljubimca uz odlične pogodnosti u centrima Auto Hrvatska Automobila!

Do 15. prosinca 2021. iskoristite dodatnih 10% popusta na uslugu servisa, rezervne dijelove i dodatnu opremu. Popust vrijedi u svim ovlaštenim servisnim centrima Auto Hrvatska Automobila (Zagreb, Karlovac, Rijeka, Zadar i Split).

Posebna pogodnost se odnosi na plaćanje bilo kojom karticom OTP banke d.d. Popust se ne odnosi na kupnju guma i akcije i posebne pogodnosti iz programa 4+. Navedeni popust nije moguće kombinirati s drugim popustima, akcijama i pogodnostima u postprodajnoj mreži. Popust se ne odnosi na plaćanje putem web shopa Auto Hrvatske.

Više informacija na https://www.autohrvatska.hr/posebna-akcija-otp-banke-i-auto-hrvatska-automobila-v2.aspx

 

Jesen je najbolje vrijeme za kupnju novog madraca i toplog popluna! Požurite u Meblo Trade!

Akcija 1+1 na madrace, jastuke i posteljinu traje do 31. listopada 2021. Uz kupnju jednog madraca, jastuka ili posteljine drugi dobivate gratis. U akciju su uključeni sljedeći modeli: Madraci- Adry Cool, Exclusive Memory Silver, Dreams, Luxury Dreams, Termo Best, Matterra sa zaštitom od zračenja, Lux 24 hard, jastuci, štep deke, posteljina, plahte, popluni iz Lavander i Termoflex kolekcije.

Pogodnost je moguće iskoristiti u svim Meblo Trade salonima te u webshopu www.meblo.hr ili slanjem upita uz ključnu riječ "OTP" na e-mail adresu shop@meblo.hr. Pogosnost se primjenjuje na punu maloprodajnu cijenu i ne zbraja se s ostalim popustima i pogodnostima.