Stambeni krediti

OTP Stambeni krediti
OTP Stambeni krediti

Uz stambene kredite OTP banke kupnja i obnova vašeg doma postat će pravi užitak i uzbudljivo iskustvo. Ako želite stabilnost i sigurnost u otplati odaberite stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom, a želite li iskoristiti povoljnu situaciju na tržištu i tako uštedjeti odlučite se za stambeni kredit s promjenjivom kamatnom stopom. U ponudi imamo stambene kredite u kunama i eurima, a za pomorce i posebnu ponudu stambenih kredita u dolarima.

Stambeni krediti u kunama
Iskoristite pogodnosti stambenog kredita u kunama i uživajte u preuređenju ili kupovini kuće ili stana. Naš stambeni kredit s fiksnom početnom kamatnom stopom sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Stambeni krediti u eurima
Odlučite li se za stambeni kredit u eurima iskoristite mogućnost odabira kredita s fiksnom kamatnom stopom ili kredita s promjenjivom kamatnom stopom.
Ponuda za pomorce
  Za pomorce u OTP banci imamo posebnu ponudu stambenih kredita koji se mogu ugovoriti u kunama i eurima uz otplatu do 30 godina.  
Iskoristite pogodnosti stambenog kredita bez hipoteke u kunama i uživajte u preuređenju ili kupovini kuće ili stana. Naš stambeni kredit bez hipoteke sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Iskoristite pogodnosti stambenog kredita bez hipoteke u eurima i uživajte u preuređenju ili kupovini kuće ili stana. Naš stambeni kredit bez hipoteke sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe.