OTP Asistencija - Pomoć na cesti Basic

Što je OTP Asistencija?

 

OTP Asistencija je proizvod kojeg je OTP banka pripremila u suradnji s ORYX Asistencijom, a koji klijentima OTP banke omogućava besplatnu tehničku pomoć na cesti. Tehnička pomoć na cesti uključuje:

  • popravak vozila na putu (sitni popravci koje je moguće obaviti na licu mjesta - istakanje krivo natočenog goriva, dolijevanje goriva, zamjena kotaca, zamjena ili punjenje akumulatora i osigurača, otključavanje zaključanog vozila i sl.) ili;
  • prijevoz vozila do prvog ovlaštenog/neovlaštenog servisa;
  • neograničeno korištenje aplikacije Putni Anđeo.

 

NAZIV USLUGE LIMIT
Kontakt centar 0-24h, 365 dana u godini
Popravak vozila Jednokratno za vrijeme trajanja pokrića ->
bez vremenskog ograničenja i
bez ograničenja udaljenosti
Prijevoz vozila (utovar, prijevoz, istovar) Jednokratno za vrijeme trajanja pokrića
(do prvog ovlaštenog/neovlaštenog
servisa bez obzira na udaljenost)
Aplikacija Putni anđeo Neograničeno

 

Kako koristim uslugu?

U slučaju da vozilo nije pokretno ili se njime ne može upravljati na siguran način dovoljno je nazvati kontaktni centar OTP asistencije 0800 0056 (+385 16269 813 za pozive iz inozemstva) koji uspostavlja dijagnozu kvara i šalje na teren izvršitelja koji otklanja kvar na licu mjesta ili prevozi vozilo do prvog ovlaštenog servisa. Ukoliko klijent ne želi prijevoz vozila do ovlaštenog servisa, može na istoj udaljenosti prevesti vozilo u neovlašteni servis po svom izboru.

Kada mogu koristiti usluge?

OTP Asistenciju možete koristiti u slučaju:

  • prometne nesreće;
  • kvara na vozilu;
  • nemarnog rukovanja vozilom (npr. krivo utočeno gorivo, zaključani ključevi…) ili;
  • vanjskih utjecaja (npr. požar, tuča…)

Putni anđeo

Sustav/aplikacija koji pretvara pametni telefon u sigurnosni uređaj koji procesira i analizira podatke o vožnji. Ako algoritam aplikacije prepozna moguću prometnu nezgodu trenutačno se aktivira automatski poziv prema pozivnom centru ORYX Asistencije (E-Call) te se kontaktira člana, a u slučaju

potrebe i relevantne službe (hitna pomoć, policija, vatrogasci i pomoć na cesti) u svrhu pružanja pomoći.

Osim navedenog, aplikacija ima i mnoge druge funkcionalnosti poput opcije B-Call (pozivanje pomoci na cesti u slučaju nezgode), upozorenja za prebrzu vožnju i preveliku buku u vozilu, dijeljenje vožnje (e-mail, Facebook i ostale društvene mreže, SMS, Viber, Whatsapp i ostale aplikacije).

Korisne informacije

OTP Asistencija glasi na ime i prezime klijenta. Odnosi se na bilo koje osobno vozilo u kojem se klijent nalazi u trenutku potrebe za uslugom, bez obzira na marku, tip i starost vozila i bez obzira bio klijent vlasnik vozila ili ne.

Usluge se naručuju pozivom kontaktnom centru OTP Asistencije na besplatni telefon 0800 0056 (+385 1 6269 813 za pozive iz inozemstva) 0-24h, 365 dana u godini).

Detaljne informacije se nalaze u Općim uvjetima paketa Pomoć na cesti (Basic).