Paketi OTP banke

Paketi OTP banke
Paketi OTP banke

Prateći vaše potrebe, u želji da vam omogućimo lakše i brže poslovanje s bankom, a također i znatnu uštedu, za vas smo osmislili pakete proizvoda i usluga, prilagođene upravo vama. Paket je zajednički naziv za više različitih bankarskih proizvoda i s njima povezanih usluga, namijenjenih određenom tipu klijenta. Korištenjem paketa ostvarujete dodatnu uštedu jer je jedinstvena mjesečna naknada koju plaćate za korištenje paketa niža nego kada proizvode iz paketa koristite pojedinačno.

U cilju usklađivanja sa Zakonom o usporedivosti naknada, prebacivanju računa za plaćanje i pristupu osnovnom računu, a vezano uz odredbu članka 8. stavka 3., OTP banka je objavila Informativne dokumente o naknadama i Pojmovnik.

Ako tek započinjete poslovanje s bankom i želite ostvariti brzu i jednostavnu suradnju, odaberite mogućnost online otvaranja tekućeg računa bez potrebe za dolaskom u poslovnicu te iskoristite pogodnosti paketa OTP Digital kojeg dobivate uz račun. Paket OTP Digital sadrži osnovne proizvode te online usluge koje će vam olakšati upravljanje vašim financijama u bilo kojem trenutku.
Želiš li svoje studentske dane učiniti još ljepšima, s jednom brigom manje, iskoristi pogodnosti besplatnog paketa OTP Indeks! U paketu brojne usluge možeš ugovoriti jednostavnije i povoljnije - vođenje studentskog tekućeg računa i žiro računa za tebe je besplatno, a prepaid karticu koja je idealna za tvoje potrebe možeš ugovoriti bez upisnine i članarine. Za ugovaranje paketa OTP Indeks dovoljno je predočiti Indeks ili potvrdu o upisanoj školskoj godini.
Biraj više mogućnosti uz OTP e-Indeks paket!
Otvori račun bez odlaska u poslovnicu i iskoristi sve pogodnosti koje ti se nude kao studentu uz paket OTP e-Indeks!
Paket OTP Standard
Ne gubite svoje dragocjeno vrijeme te ugovaranjem paketa OTP Standard poslujte s bankom jednostavnije uz niže troškove vođenja računa, popuste na članarine na kartice koje koristite i povoljnije ugovaranje kredita. Usluge kao, primjerice, internet bankarstvo kroz ovaj su vam paket dostupnije i pružaju vam lakoću i sigurnost u upravljanju vašim financijama.
Paket OTP InterNet
Prilagođavajući se brzim promjenama i napretku tehnologije u OTP banci smo razvili niz proizvoda i usluga vezanih uz elektronske kanale. Kako bismo vam omogućili da i ovakve proizvode i usluge koristite u paketu jednostavnije i jeftinije, osmislili smo OTP InterNet i OTP MiniNet pakete. OTP InterNet paket u svojoj osnovici sadrži gotovo sve elemente OTP Standard paketa, a proširen je grupom proizvoda i usluga koje su vezane uz elektronske kanale.
Paket OTP MiniNet
Ako ste mladi, moderni i tek započinjete suradnju s poslovnom bankom, odaberite OTP MiniNet paket koji uz osnovne proizvode i usluge sadrži proizvode i usluge vezane uz elektronske kanale.
Vaše financijsko poslovanje zahtijeva individualniji pristup i proširenu paletu bankarskih proizvoda i usluga? U paketu OTP Plus uz privilegiranu uslugu Premium bankara, osobe koja će vam uvijek biti na raspolaganju svojim iskustvom i stručnošću, pronaći ćete i brojne proizvode i usluge namijenjene bržem i jednostavnijem upravljanju vašim financijama.
Paketi OTP Senior
Ako ste umirovljenik i mirovinu primate putem računa u OTP banci, ugovorite paket OTP Senior. Uz ovaj paket ostvarujete znatne uštede, a vođenje vaših financija je jednostavnije uz usluge primjerene vašim potrebama.
Paket OTP Senior Plus
Ako ste umirovljenik i mirovinu primate putem računa u OTP banci ugovorite paket OTP Senior Plus. Uz ovaj paket ostvarujete znatne uštede, a vođenje vaših financija je jednostavnije uz usluge primjerene vašim potrebama. U paketu OTP Senior Plus dostupna vam je i posebna usluga OTP kućna asistencija uz koju će otklanjanje nepredviđenih kvarova u vašem kućanstvu biti puno jednostavnije.