Pogodnosti Mastercard kartica

Iskoristite 10% popusta na Woltu uz Mastercard karticu

Wolt i Mastercard

U razdoblju od 6. prosinca 2021. do 13. siječnja 2022. ili do isteka zaliha naručujte preko aplikacije Wolt i plaćajte svojom Mastercard® karticom te tako ostvarite 10% popusta prilikom svake narudžbe koja vam se vraća u Wolt kreditima! 

Više informacija na: https://wolt.com/hr

 

Dotjerajte svog limenog ljubimca uz odlične pogodnosti u centrima Auto Hrvatska Automobila!

Do 15. prosinca 2021. iskoristite dodatnih 10% popusta na uslugu servisa, rezervne dijelove i dodatnu opremu. Popust vrijedi u svim ovlaštenim servisnim centrima Auto Hrvatska Automobila (Zagreb, Karlovac, Rijeka, Zadar i Split).

Posebna pogodnost se odnosi na plaćanje bilo kojom karticom OTP banke d.d. Popust se ne odnosi na kupnju guma i akcije i posebne pogodnosti iz programa 4+. Navedeni popust nije moguće kombinirati s drugim popustima, akcijama i pogodnostima u postprodajnoj mreži. Popust se ne odnosi na plaćanje putem web shopa Auto Hrvatske.

Više informacija na https://www.autohrvatska.hr/posebna-akcija-otp-banke-i-auto-hrvatska-automobila-v2.aspx

  

Ostvarite 15% popusta na smještaj u Amadria hotelima uz Mastercard

Amadria i Mastercard

Plaćajte Mastercard® karticama i ostvarite 15% popusta za ponudu hotela Amadria Park Hotel Capital**** u Zagrebu koja uključuje: smještaj s doručkom, rani check-in i kasni check-out, besplatnu karticu Zagreb City, neograničeno korištenje Life Fitness Studia. Ako vas put nanese u Šibenik, vaša vam Mastercard kartica omogućuje i 15% popusta za ponudu hotela Amadria Park Andrija & Jakov**** u Šibeniku koja uključuje: cjelodnevnu ulaznica za Aquapark Dalmatia, besplatna bezalkoholna pića uz obroke i besplatne ležaljke za plažu. Više informacija potražite na amadriapark.com.

 

Popusti u Sancta Domenici

Sancta Domenica i Mastercard

 Svaki treći vikend u mjesecu uživajte u kupnji na Sancta Domenica web shopu uz posebne pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama! 

Više na: https://www.sancta-domenica.hr/

 

Doživite 100% električnu mobilnost uz Avant2Go i Mastercard

Avant2go i Mastercard

Uživajte u vožnji bez posjedovanja automobila jer vam Avant2Go omogućuje da do vozila dođete samo jednim klikom u aplikaciji. Registrirajte se za bezgotovinsku mobilnost i iskoristite posebnu ponudu plaćanjem paketa Mastercard® karticom. Za sve vas koji ćete se registrirati u Avant2Go sustav i kupiti Basic paket Mastercard karticom, dobivate 99,00 kn na Avant2Go račun za vožnje. Usluga je dostupna 24/7 u Zagrebu i Dubrovniku, a ponuda vrijedi do 31.12.2021.

Više informacija pronađite na avant2go.hr.

 

Mastercard kartice preferirane kartice u okviru aplikacije za plaćanje parkinga

OTP Mastercard

Inovativno digitalno rješenje za plaćanje parkinga – aplikacija PayDo – omogućava plaćanje parkinga u 39 hrvatskih gradova putem kartice koja se povezuje s prethodno kreiranim računom unutar aplikacije. Osim što će svoju karticu moći koristiti za dopunu računa, plaćanje parkinga i dnevnih karata, korisnici Mastercard kartica – koje su preferirane kartice za ovu aplikaciju – će moći pohraniti svoju karticu u aplikaciji za kasniju uporabu te ostvariti pogodnost povrata 10 posto iznosa plaćenih satnih karti na promotivni račun.

Za detalje posjetite https://www.paydo.hr/

 

Kupite A1 ili Tomato bon online Mastercard karticom i zgrabite više kuna!

Iskoristite promotivnu ponudu do kraja 2021.! Nadoplatite svoj bon putem weba A1, platite Mastercard karticom i ostvarite 10% više kuna od iznosa bona. Bonus kune dobivate za svaku prvu nadoplatu u mjesecu, a trošiti ih možete na sve sadržaja bez roka trajanja.

 

Počastite se uz Mastercard kartice

 MC Rougemarin

Ostvarite 10% popusta svaki četvrtak u restoranima RougeMarin i RougeMarin City, Baba by RougeMarin i mesnicama Santoku.

Više na: https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions.html

 

Uštedite uz Eko taxi i Mastercard

Eko taxi i Mastercard 

Svakog dana korisnici Mastercard kartica štede 10% za plaćanja putem Eko taxi aplikacije. Promocija je aktivna tokom cijele godine. 
  
Za detalje posjetite http://www.ekotaxi.hr  

 

Gastronomska ponuda po povoljnijim cijenama za korisnike Mastercard kartica

Sladokusac

Mastercard je u suradnji s poznatim restoranima, bistroima te drugim gastro lokacijama diljem Hrvatske, pokrenuo poseban program pogodnosti. Od siječnja 2020. godine, korisnici Mastercard® kartica na odabranim lokacijama diljem Hrvatske ostvaruju posebne pogodnosti prilikom korištenja kartica kao sredstva plaćanja. Za detalje posjetite https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions/sladokusac.html

 

Popusti svakog mjeseca pri plaćanju Mastercard karticama

Sancta Domenica

Do kraja godine, Sancta Domenica održava tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Za detalje posjetite https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/offers-promotions.html

 

Povoljnija online kupovina uz Mastercard kartice

Konzum

Mastercard i Konzum ove su godine pripremili razne pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartica i Konzumove internet trgovine! Svaki treći vikend u mjesecu iskoristite 10% popusta za kupnju u Konzumovoj online trgovini za plaćanje Mastercard karticom.