Brokersko poslovanje

Brokersko poslovanje

Jeste li ikada razmišljali o trgovanjima na najvećim svjetskim burzama?

Kupnja dionica u Londonu, Parizu, Frankfurtu, na Wall Streetu ili možda u Zagrebu…?

 

Brokeri OTP banke svojim klijentima kvalitetnom i profesionalnom uslugom omogućuju trgovanje dionicama i drugim financijskim instrumentima na gotovo svim važnim financijskim tržištima.

Ugovaranje svih usluga trgovanja možete obaviti u bilo kojoj poslovnici OTP banke d.d.

 

Ukoliko vam se ova mogućnost čini zanimljivom, za sve dodatne informacije možete kontaktirati svog osobnog bankara ili izravno Tim za brokersko poslovanja. Naši brokeri su vam na raspolaganju svakog radnog dana od 8 do 16 sati putem telefona 072 / 204 622 i 072 / 204 655, ili putem elektronske pošte brokeri@otpbanka.hr .Vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za mogućnosti trgovanja na domaćoj ili svjetskim burzama.

 

Jeste li znali?

OTP banka d.d. višegodišnji je aktivni sudionik tržišta vrijednosnih papira kojima se u Republici Hrvatskoj organizirano trguje na Zagrebačkoj burzi. Uslugu trgovanja pružamo posredstvom ovlaštenih brokera, odnosno putemon-line trgovinske aplikacije OTP e-trader a sve u skladu s važećim propisima u Republici Hrvatskoj.

Kontinuirani razvoj i stalni napredak su već dugi niz godina glavna obilježja tržišta kapitala diljem svijeta.

Ulaganje na tržištima kapitala pruža mogućnost ostvarenja značajnih prinosa kroz kapitalnu dobit i kroz dividendni prinos. Naravno, nužno je naglasiti kako mogućnost ostvarenja značajnih prinosa nosi sa sobom i određeni stupanj rizika. Jedan od najučinkovitijih alata upravljanja rizikom je diverzifikacija imovine, što uključuje ulaganje u različite klase imovine radi smanjenja rizika i maksimiziranja povrata uloženih sredstava.

Naši ovlašteni brokeri će Vas osobno informirati o mogućnostima ulaganja u udjele različitih tvrtki, tvrtki čije proizvode i usluge možda i sami koristite, tvrtki koje se drže postulata društveno odgovornog poslovanja ili tvrtki koje su predvodnici u svom području poslovanja i koje su globalno prepoznati brendovi.

Ukoliko ste zainteresirani za ovakvu vrstu ulaganja, obratite nam se s povjerenjem.