Oročena štednja uz fiksnu kamatnu stopu

Oročena štednja uz fiksnu kamatnu stopu

 

Štednjom uz fiksnu kamatnu stopu oročavate svoja sredstva na točno utvrđeni rok i uz kamatnu stopu koja ostaje ista sve do isteka oročenja. Minimalni iznos oročenja je iznos u protuvrijednosti od 250 eura, a rokovi oročenja su od jednog do 60 mjeseci. Želite li već prilikom ugovaranja oročenja unaprijed znati iznos kamate na kraju oročenja ugovorite štednju uz fiksnu kamatnu stopu.

Iskoristite pogodnosti

Prednost oročenja uz fiksnu kamatnu stopu je unaprijed poznat i siguran iznos kamate na kraju oročenja, neovisno o promjeni kamata na tržištu i velik izbor roka oročenja - od 1 do 60 mjeseci.

Iskoristite dodatne pogodnosti oročene štednje uz fiksnu kamatnu stopu:

Mogućnost automatskog obnavljanja oročene štednje

Pri ugovaranju oročene štednje možete odabrati da se po isteku ugovora:

  • oročeni iznos zajedno s kamatom automatski obnavlja
  • oročeni iznos automatski obnavlja, a kamata isplaćuje na vaš a vista račun

Kod automatskog obnavljanja, rok oročenja ostaje isti kao i kod početnog oročenja, uz fiksnu kamatnu stopu važeću na dan obnavljanja. Na ovaj način štedite vrijeme jer ne morate dolaziti u poslovnicu da biste obnovili oročenje. Mi ćemo to učiniti umjesto vas.

 

Mogućnost korištenja dodatnog prekoračenja u visini 80% oročenih sredstava

Hitno vam je potreban novac koji ste oročili u OTP banci?

Ne morate raskinuti svoje oročenje. Umjesto toga iskoristite svoje pravo na dodatno prekoračenje po tekućem računu u visini do 80% vaših oročenih sredstava. Potrebno je samo doći na bilo koji šalter, potpisati Ugovor i prekoračenje možete koristiti istog dana.