Novosti OTP banke za građane

09.07.2020.
Kontinuirano radimo na održavanju najviših sigurnosnih standarda naših online kanala te Vas ovim putem želimo obavijestiti o uvođenju novih tipova i iznosa limita za zadavanje financijskih platnih naloga putem Internet, mobilnog i telefonskog bankarstva, te o načinu upravljanja istima od strane krajnjeg korisnika usluge, a sve u svrhu još veće razine sigurnosti. Limiti se dijele na nepromjenjive i promjenjive. Nepromjenjivi (stalni) limit odnosi se na transakcije kupovine i prodaje valute i devizne doznake s konverzijom (različite valute računa uplatitelja i primatelja) u iznosu od 75.000...
17.03.2020.
Sukladno informacijama i uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Ministarstva zdravstva, poduzeli smo preporučene i dodatne mjere prevencije širenja zaraze virusom COVID-19 u svrhu zaštite zdravlja naših klijenata i djelatnika. Za vrijeme opasnosti od širenja zaraze koronavirusom pozivamo svih na odgovorno ponašanje jer jedino poštujući preporučene mjere prevencije možemo doprinijeti smanjenju daljnjeg širenja virusa.
25.09.2020.
Poštovani klijenti, zbog unapređenja sustava u nedjelju, 27. rujna 2020. u vremenu od 00:00 do 08:00 sati neće biti dostupne usluge Internet, Mobilnog i Telefonskog bankarstva, kao ni usluge bankomata koji se nalaze u okviru poslovnica. Također, u istom vremenu moguća je povremena nedostupnost web stranice banke. Zahvaljujemo na razumijevanju.
21.09.2020.
Od 28. rujna 2020. godine poslovnica Konzum, na adresi Ulica Bleiburških žrtava 17 u Zadru, bit će privremeno zatvorena zbog preuređenja. Za vrijeme preuređenja, koje će trajati do sredine studenoga 2020., neće biti dostupne usluge bankomata u okviru poslovnice. Za vrijeme rekonstrukcije klijentima će biti na raspolaganju bankomat unutar K Centra Iadera.
18.09.2020.
Internetska stranica OTP banke d.d. od sada svima koji je posjećuju omogućava da je prilagode uvjetima u kojima je čitanje digitalnog sadržaja za njih najugodnije koristeći opciju Omoguru widgeta. Teškoće u čitanju izrazito su individualne, a ovaj alat omogućuje prilagodbu jedinstvenim potrebama svakog korisnika te čitanje čini ugodnijim i lakšim. Omoguru tim sastoji se od logopeda, tipografa, inovatora i iskusnih poduzetnika koji pronalaze nove načine kreiranja ugodnog iskustva čitanja osoba s disleksijom i teškoćama u čitanju. Widget je razvijen na temelju znanstvenih istraživanja te...
16.09.2020.
Otvorene su prijave za četvrto izdanje OTP Startup Partner programa putem kojeg OTP grupa podržava inovativne projekte i startupove nudeći im dodatnu vrijednost kroz suradnju. Program je izvrsna platforma za testiranje primjenjivosti ponuđenih rješenja u realnom bankarskom sektoru srednje i istočne Europe. Poseban naglasak je na poticanju prijava startupova čije su osnivačice žene ili timovi koji predstavljaju ravnopravnost spolova. Prijave su otvorene do 23. listopada 2020. OTP Startup Partner program najobuhvatniji je inovacijski program namijenjen startupovima jer osim za središnjicu...
15.09.2020.
Poštovani klijenti, zbog unapređenja sustava u noći s utorka, 15. rujna, na srijedu, 16. rujna, u vremenu od 23:00 do 00:30 sati neće biti dostupne usluge Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte, kao ni usluga 3-D secure za sigurnu online kupovinu karticama OTP banke. Zahvaljujemo na razumijevanju.
10.09.2020.
Uprava banke usvojila je izmjene Općih uvjeta korištenja usluga on-line bankarstva, SMS-a i eRAČUNA koji stupaju na snagu 12. prosinca 2020. godine. Novi opći uvjeti dostupni su ovdje.
07.09.2020.
Svoje projekte izgradnje odnosa sa zajednicom kroz društveno odgovorno poslovanje OTP banka je ujedinila pod brendom „Zeleno svjetlo za…“ te unutar njega razvija projekte i inicijative usmjerene na podupiranje sporta, obrazovanja, znanosti, kulture, zdravlja i poduzetništva. Najistaknutiji je godišnji javni natječaj za dodjelu donacija, koji je OTP banka pokrenula 2012. godine želeći udrugama, klubovima i ustanovama sa sjedištem u Hrvatskoj dati priliku za realizaciju kvalitetnih projekata važnih za razvoj zajednice u kojoj se odvijaju. Na javni natječaj se mogu prijaviti projekti u četiri...
04.09.2020.
Poštovani klijenti, zbog unapređenja sustava u nedjelju, 6. rujna u vremenu od 00:00 do 02:00 sata ujutro mogući su povremeni kraći prekidi u radu bančinih usluga. Također, istog dana od 20:30 do 22:30 sati neće biti dostupne usluge Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte, kao ni usluga 3-D secure za sigurnu online kupovinu karticama OTP banke. Zahvaljujemo na razumijevanju.