Novosti OTP banke za građane

14.08.2018.
Za premijernu izvedbu drame Ranka Marinkovića “Pod balkonima” OTP banka donirala je 180.000 kuna, čime je nastavila dugogodišnju tradiciju podupiranja Dubrovačkih ljetnih igara. Na konferenciji za novinare održanoj u povodu premijere Ante Režić, direktor Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija, uručio je ček intendantici Igara Dori Ruždjak Podolski. „Već više od desetljeća traje suradnja između OTP banke i Dubrovačkih ljetnih igara, suradnja koja nas posebno veseli jer u našem svakodnevnom radu na različite načine želimo sudjelovati u životu zajednice u kojoj poslujemo. Dubrovnik je...
11.08.2018.
Otklonjene su tehničke poteškoće u radu s karticama OTP banke, bankomatima i POS uređajima. Ispričavamo se klijentima ako im je zastoj u poslovanju izazvao neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
11.08.2018.
Obavještavamo klijente da su zbog tehničkih poteškoća trenutno evidentirani zastoji u radu s karticama OTP banke, bankomatima i POS uređajima. Radimo na otklanjanju poteškoća i nadamo se da će uskoro te usluge biti dostupne. Zahvaljujemo na razumijevanju.
10.08.2018.
Konsolidirana računovodstvena dobit u prvom polugodištu iznosila je 154,6 milijarda forinti (+16 posto na godišnjoj razini). Stavke usklađenja u prvoj polovici godine iznosile su 15,6 milijarda forinti (poslije oporezivanja), od čega je gubitak od 1,4 milijarde forinti iskazan u računovodstvenoj dobiti za drugi kvartal (poslije oporezivanja). Treba spomenuti četiri stavke: -1,8 milijarda forinti nakon oporezivanja akvizicijskog učinka povezanog uz troškove integracija Splitske i Vojvođanske banke; -187 milijuna forinti za slovački bankarski porez; +476 milijuna forinti poslije oporezivanja...
07.08.2018.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u noći sa četvrtka, 9. kolovoza na petak, 10. kolovoza, u vremenu od 22:00 do 01:00 sat mogući su povremeni prekidi u radu usluga Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte, usluga na POS uređajima i bankomatima OTP banke te usluga Kontakt centra. Zahvaljujemo na razumijevanju.
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za izdavanje i korištenje Visa web prepaid kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za za izdavanje i korištenje Mastercard prepaid kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za izdavanje i korištenje kreditne kartice OTP banke d.d., Opće uvjete za izdavanje i korištenje Visa Classic na rate OTP banke d.d., Opće uvjeti za izdavanje i korištenje, charge kartica OTP banke d.d. i Opće uvjete za korištenje 3D secure usluge OTP banke d.d. koji će biti u primjeni od 1. listopada 2018. godine.
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za poslovanje s fizičkim osobama, Opće uvjete korištenja usluga on-line bankarstva, SMS-a i eRAČUNA i Opće uvjete pružanja usluge platnog prometa za potrošače koji će biti u primjeni od 1. listopada 2018. godine.
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je Kamatne stope i Naknade za transakcijske račune, usluge platnog prometa i on-line bankarstva koje će biti u primjeni s 1. listopada 2018. godine 
30.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja OTP Banka Hrvatska dioničko društvo u kreditnom poslovanju s fizičkim osobama te je usvojena i nova Politika mijenjanja nominalnih kamatnih stopa i naknada u poslovanju sa stanovništvom. Primjena novih Općih uvjeta i Politike je od 01. listpada 2018. godine.
27.07.2018.
OTP banka donijela je odluku o novim Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Visa Classic na rate kartice OTP banke, Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Mastercard Standard charge kartice OTP banke, Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Mastercard revolving kartice OTP banke, Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Visa Classic charge kartice OTP banke, Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Visa Classic revolving kartice OTP banke, Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Visa Gold kartice OTP banke, Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Visa web...