Novosti OTP banke za građane

18.04.2019.
Pickbox je novi partner programa vjernosti OTPetica. Pickbox je streaming videoteka na zahtjev koja se može gledati neograničeno na Android TV-u, laptopu, mobitelu, tabletu ili putem Chromecast-a, uz uživanje u hit serijama, holivudske i europske produkcije te u filmskim klasicima i crtićima. Program vjernosti OTPetica nudi svojim korisnicima preuzimanje nove nagrade u kategoriji „Sve za dom“ - tromjesečna pretplata na Pickbox. Nagrada koju korisnici mogu preuzeti za 300 bodova dostupna je od danas u OTPetici.
16.04.2019.
Uprava Banke usvojila je odluku o izmjeni naknade za otkup efektivne valute od fizičkih osoba. Nova naknada biti će na snazi od 20. lipnja 2019. godine i iznositi će 25 kn po transakciji. Naknada se ne odnosi na klijente Banke s deviznim računima. Nova Odluka o naknadama s primjenom od 20. lipnja 2019. godine.
05.04.2019.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u nedjelju, 7. travnja, u razdoblju od 16:30 do 18:30 sati neće biti dostupne usluge Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte te transakcije Kontakt centra za koje je potrebna autorizacija korisnika. Zahvaljujemo na razumijevanju.
05.04.2019.
Program vjernosti OTPetica je omogućio svojim korisnicima preuzimanje ulaznice za nastup Mužek & Trio. Nastup se održava u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju 26. svibnja 2019. u 20 sati. Nagrada koju korisnici mogu preuzeti za samo 200 bodova će od danas biti dostupna u OTPetici.
03.04.2019.
Kao član OTP grupe u Hrvatskoj, društvo je specijalizirano prvenstveno za pružanje sveobuhvatne usluge za pomoć svim zainteresiranima za prijavu projekata na natječaje financirane sredstvima iz Europskih (ESI) fondova. Usluge koje OTP Savjetovanje d.o.o. nudi obuhvaćaju cijeli projektni proces: od tumačenja otvorenih natječaja i državnih potpora, preko razvoja ideje sukladno otvorenim natječajima, te izrade projektne dokumentacije i prijave projekta, do provedbe i upravljanja projektom, analize troškova i vođenje postupaka javne nabave. Posebnost koja razlikuje OTP Savjetovanje od...
02.04.2019.
Jučer je dovršen financijski proces kojim je mađarska OTP banka stekla stopostotni udio u Banka Société Générale Albania, albanskoj podružnici grupe Société Générale. S tržišnim udjelom od oko 6 posto i univerzalnom ponudom financijskih usluga u poslovanju s građanstvom i korporativnom segmentu, Banka Société Générale Albania peta je najveća albanska banka. OTP banka do sada je bila prisutna u devet zemalja, ali albanskom akvizicijom poslovanje se širi i na desetu zemlju. Ovom se transakcijom dodatno jača tržišni položaj OTP banke u Europi, a posebno na području središnje i istočne Europe...
01.04.2019.
OTP banka donijela je odluku o novim Općim uvjetima za izdavanje i korištenje kartice Visa Classic na rate OTP banke d.d. koji stupaju na snagu 1. lipnja 2019. godine, te prilažemo i sažetak uz izmjene i dopune.
22.03.2019.
FlixBus je novi partner programa vjernosti OTPetica! 300 prikupljenih bodova Vam donose 20% popusta na domaće linije, odnosno 15% na sve linije FlixBus. Nagrada se nalazi u aplikaciji OTPetica u kategoriji ''Bonovi i popusti''. Uz FlixBus na popisu najpoznatijih partnera OTPetice nalaze se dm, Sport&Moda, Konzum, ekupi, A1, Prima, Mikronis, a popis partnera dodatno će se proširivati.
21.03.2019.
Uprava Banke usvojila je odluku kojom se smanjuje naknada za izvršenje individualnih trajnih naloga za plaćanje polica osiguranja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Tako će od 10. travnja 2019. naknada za izvršenje iznositi 1 kn. Također, klijentima je omogućeno besplatno ugovaranje individualnih trajnih naloga za police zdravstvenog osiguranja do 30. lipnja 2019. godine. Više u Odluci o naknadama.
20.03.2019.
Povodom Svjetskog dana kazališta i rođendana HNK Zadar, program vjernosti OTPetica je omogućio svojim korisnicima preuzimanje ulaznice za hit predstavu Tarzan u HNK Zadar za 1 kunu. Predstava će se održati 27. ožujka 2019. godine u 20 sati. Nagrada koju korisnici mogu preuzeti za samo 200 bodova će od danas do 27. ožujka 2019. biti dostupna u OTPetici.