Novosti OTP banke za građane

22.02.2019.
Uprava OTP banke usvojila je dopune Općih uvjeta za poslovanje s fizičkim osobama i Općih uvjeta pružanja usluga platnog prometa za potrošače koji će biti u primjeni od 22.04.2019. Sažetak izmjena pogledajte ovdje.
20.02.2019.
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu je novi partner programa vjernosti OTPetica! OTPetica nudi svojim korisnicima preuzimanje nove nagrade u kategoriji „Zabava i sport“ - ulaznice za „Lisinski pleše pod maskama“, uživanje u nastupu grupe Psihomodo pop i drugih zabavljača koji će začiniti karnevalsku atmosferu. Nagrada koju korisnici zaključno do 23. veljače 2019. mogu preuzeti za 600 bodova će od danas biti dostupna u OTPetici.
07.02.2019.
U splitskoj Spaladium Areni se od 6. do 9. veljače 2019. održava međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show 2019 na kojem sudjeluje OTP banka. Na štandu se mogu dobiti sve informacije o uslugama i proizvodima Banke.  
06.02.2019.
Potpisan je ugovor o kupnji kojom će mađarska OTP banka steći većinski udio u Mobiasbanca – Groupe Société Générale, moldavskoj podružnici grupe Société Générale i povezanim društvima. Očekuje se da će financijski proces stjecanja većinskog udjela biti dovršen sljedećih mjeseci, ovisno o svim potrebnim regulatornim odobrenjima. S tržišnim udjelom od oko 13,3 posto i univerzalnom ponudom financijskih usluga, Mobiasbanca – Groupe Société Générale četvrta ...
30.01.2019.
Od 1. veljače 2019. godine na snagu stupaju sljedeće izmjene uvjeta korištenja nagradnih kodova Sport&Moda u programu vjernosti OTPetica: nagradni kod za popust u iznosu od 150 kuna je moguće iskoristiti za račune u vrijednosti od 500 kuna ili više, nagradni kod za popust u iznosu od 200 kuna je moguće iskoristiti za račune u vrijednosti od 600 kuna ili više, nagradni kod se ne može iskoristiti u trgovini Outlet Zadar (Grgura Budislavića 141, Zadar).   Uvjeti korištenja nagradnih kodova za popust u iznosu od 50 kuna i 100 kuna ostaju nepromijenjeni.
25.01.2019.
Od nedjelje 27.01.2019. godine na snagu stupa puna primjena Zakona o tržištu kapitala. U procesu usklađenja sa Zakonskim odredbama Banka je promijenila postojeći proces rada na način da s Klijentom prije realizacija budućih naloga za kupnju ili prodaju udjela u investicijskim fondovima pod upravljanjem OTP invest društva za upravljanje fondovima d.o.o., treba biti potpisan Ugovor za ulaganje u investicijske fondove OTP invest društva za upravljanje investicijskim fondovima. Ugovor koji je u potpunosti usklađen sa Zakonom možete potpisati u Vama najbližoj poslovnici.
22.01.2019.
U programu vjernosti OTPetica od danas 22. siječnja dostupna su dva nova kviz pitanja, a točan odgovor donosi po 10 nagradnih bodova. Jedan od izazova povezan je s temom online newsletter OTP banke, a drugi, koji će biti dostupan samo do 6. veljače, vezan je uz Instagram natječaj OTP banke koji je upravo u tijeku. Pogledajte ukupan popis izazova u OTPetici.
17.01.2019.
Prepoznajući važnost društvenih mreža i komunikacije putem ovog kanala OTP banka je pokrenula Instagram profil. Osim zanimljivih i informativnih sadržaja na profilu OTP banke moći će se pronaći i brojni zabavni sadržaji. U tijeku je prvi od ukupno četiri kruga nagradnog Instagram natječaja "#VAŠIBROJEVISUINAŠIBROJEVI" te će se kroz iduća 4 tjedna, jednom tjedno nagrađivati najkreativnija fotografija na zadanu fotografsku temu. Pratite nas na Instagramu!
16.01.2019.
Na temelju ugovora o kupoprodaji potpisanog 1. kolovoza 2018., izvršena je transakcija kojom je DSK banka, članica OTP grupe, stekla 99,74 posto udjela u Société Générale Expressbank, bugarskoj podružnici grupe Société Générale i povezanim društvima. Očekuje se da će proces integracije banaka biti dovršen 2020. S tržišnim udjelom od oko 6,4 posto i univerzalnom ponudom financijskih usluga, Société Générale Expressbank sedma je najveća bugarska banka. OTP banka prisutna je na ovom tržištu od 2003. kroz poslovanje DSK banke, koja je ne samo ostvarivala kontinuirano dobre rezultate, nego i...
14.01.2019.
OTP banka će u veljači sniziti kamatne stope na sve kredite građana s promjenjivom kamatnom stopom, a koje su vezane za kretanje nacionalne referentne stope (NRS1), pa će tako kamatne stope na kredite uz valutnu klauzulu u eurima biti niže za 0,16 postotnih bodova, a za kredite u kunama za 0,10 postotnih bodova. U posljednjih pet i pol godina OTP banka je više od deset puta smanjivala kamatne stope građanima.   OTP banka će sve svoje klijente pravovremeno i pisanim putem obavijestiti o smanjenju kamatne stope te o novoj visini anuiteta i novom otplatnom planu. Također, iako je...