Novosti OTP banke za građane

16.02.2017.
OTP banka je u suradnji s Tiskom uvela uslugu podizanja gotovine na svim prodajnim mjestima Tiska uz posebnu pogodnost za korisnike debitnih kartica OTP banke za građane: Korisnici debitnih kartica OTP banke za građane, gotovinu sa svog tekućeg računa mogu podići uz naknadu od samo 5 kuna. Uz ovu pogodnost usluga podizanja gotovine klijentima OTP banke bit će još dostupnija jer osim na bankomatima OTP banke ovu transakciju mogu obaviti i na prodajnim mjestima Tiska uz vrlo povoljnu naknadu.
10.02.2017.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u nedjelju, 12. veljače, od 16:00 do 20:00 sati neće biti dostupne usluge Internet i mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte te transakcije Kontakt centra za koje je potrebna autorizacija korisnika. Zahvaljujemo na razumijevanju.
07.02.2017.
OTP banka je predstavila najinovativiji program vjernosti na tržištu – OTPeticu, multifunkcionalnu aplikaciju koja korisniku omogućava skupljanje bodova i osvajanje nagrada, uz edukaciju o bankarskim proizvodima i uslugama.  Nakon cjelogodišnje pripreme, prateći razvoj digitalnih trendova, program vjernosti OTPetica predstavljen je kao dio kontinuiranog ulaganja banke u individualizaciju proizvoda i usluga koje nudi svojim klijentima. Aplikacija je za klijente banke besplatna i može joj se jednostavno pristupiti putem njenih online kanala - eLEMENT@ internet bankarstva ili mobilnog...
27.01.2017.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava u noći sa petka, 27. siječnja na subotu, 28.  siječnja, u vremenu od 23:00 do 06:00 sati mogući su povremeni prekidi u radu usluga Internet i mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte, usluga na POS uređajima i bankomatima OTP banke te usluga Kontakt centra. Zahvaljujemo na razumijevanju.
26.01.2017.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za korištenje platne usluge OTP mbanking koji stupaju na snagu 26. ožujka 2017. godine. Izmjene u Općim uvjetima poslovanja za korištenje platne usluge OTP mbanking odnose se na novu mogućnost korištenja platne usluge OTP mbanking stranim državljanima sa otvorenim računom u OTP banci.
20.01.2017.
U sjedištu OTP banke, priređivača nagradne igre „Mastercardom do novog auta!“, izvučeni su dobitnici atraktivnih nagrada. Glavnu nagradu, osobni automobil Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Design Style osvojila je Elena Lonić iz Bibinja. Petar Gaćina, direktor Poslovnog centra sjeverna i srednja Dalmacija u Sektoru maloprodaje OTP banke, uručio je ključeve automobila dobitnici Eleni Lonić. „Ugodno me iznenadio poziv iz banke da sam baš ja osvojila ovu vrijednu nagradu. Već dugi niz godina vjerni sam klijent OTP banke, ali sam prvi put sudjelovala u nagradnoj igri koju organizira moja banka“, rekla...
13.01.2017.
Poštovani klijenti, zbog unapređenja sustava OTP banke dana 15. siječnja 2017. godine, u periodu od 9.30 do 17.00 sati mogući su povremeni prekidi u radu sljedećih servisa: web stranica OTP banke, online usluge za građane i poslovne subjekte, usluge na POS uređajima i bankomatima OTP banke, SMS informacije, a Kontakt centar bit će dostupan samo za telefonske upite, pozivom na broj telefona 072 201 555. Zahvaljujemo na razumijevanju.
09.01.2017.
Poštovani klijenti, zbog radova na unapređenju sustava OTP banke dana 9. siječnja 2017. godine, u periodu od 22h do 23h mogući su kraći prekidi u radu sljedećih servisa: web stranica OTP banke, Internet bankarstvo za fizičke i pravne osobe, mobilno bankarstvo za fizičke i pravne osobe, POS terminali OTP banke, slanje SMS poruka i kupovina bonova na ATM uređajima. Zahvaljujemo na razumijevanju.
22.12.2016.
Od 24. veljače 2017. godine primjenjuju se nove tarife naknada – brisane tarife koje su se odnosile na izdavanje čekovnih blanketa po tekućim računima građana.
22.12.2016.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja za tekuće račune koji stupaju na snagu 24. veljače 2017. godine. Opći uvjeti poslovanja za tekuće račune dopunjeni su u dijelu: dodatne dokumentacije za otvaranje računa ugovaranja trajnih naloga za platne usluge izravnih terećenja načina obračuna kamate prava Banke kod raskida ugovora prava na blokadu platnog instrumenta CRS dubinske analize načina podnošenja pritužbi HNB-u Prestanku izdavanja čekovnih blanketa Opširnije