Naši partneri u kreditnom poslovanju

Partneri u kreditnom posredovanju

Zadovoljstvo nam je predstaviti naše cijenjene partnere – kreditne posrednike u gotovinskom i stambenom potrošačkom kreditiranju!
OTP banka d.d. ima uspješnu dugogodišnju suradnju s kreditnim posrednicima - suradnju temeljenu na uzajamnom povjerenju i komunikaciji. Uz postojeće partnere, jedna od vizija Banke je težiti daljnjoj kvalitetnoj poslovnoj suradnji te nastojati proširiti mrežu naših partnera razvijajući stabilan poslovni odnos, poticanjem daljnje prodaje i stavljanjem klijenta na prvo mjesto.

Tko su kreditni posrednici? Kreditni posrednik za klijenta ispituje ponudu tržišta, te pronalazi odgovarajuće rješenje za klijenta i njegove financijske potrebe.
Za posredovanje u stambenom potrošačkom kreditiranju kreditni posrednik treba imati rješenje koje izdaje Hrvatska narodna banka, odnosno za posredovanje u gotovinskom potrošačkom kreditiranju rješenje Ministarstva financija.

Unatoč izazovnim periodima s promjenama koje se odražavaju na sve nas, partnerska suradnja s kreditnim posrednicima se još jednom pokazala kao dobar ključ dugoročne suradnje. Zajedničkim snagama izgrađujemo dugotrajne i kvalitetne poslovne odnose, a naš cilj je zajednički – zadovoljan klijent, koji će pronaći najbolje rješenje za svoje financijske potrebe.
Vjerujemo da će se uspješna suradnja nastaviti i u budućnosti.

Obostrano povjerenje uz pravog partnera!

Ako se odlučite za realizaciju kredita uz posredovanje kreditnih posrednika, popis naših poslovnih partnera možete pronaći u nastavku.