Kreditne kartice

Kreditne kartice
Kreditne kartice

Kreditne kartice omogućuju odgodu plaćanja. Ove kartice možete koristiti i za kupovinu putem interneta odnosno telefonsku ili katalošku kupovinu. Kreditne kartice OTP banke prilagođene su svim vašim potrebama Visa Classic charge i Mastercard Standard charge su klasične kreditne kartice s odgodom plaćanja, Visa Classic kreditna i Mastercard Standard kreditna vezane su uz revolving kredit, Visa Classic na rate omogućuje obročno plaćanje, a Visa Gold prestižna je kartica za najzahtjevnije korisnike. 

 

Visa Classic charge kartica
Ne propustite osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji vam pruža Visa Classic charge kartica pri upravljanju vašim financijama! Sve što vam treba je Visa Classic Charge kartica.
Visa Gold charge kartica
Visa Gold charge kartica prestižno je i prepoznatljivo sredstvo plaćanja koje vam pruža sigurnost i vrhunsku uslugu gdje god se nalazili.
Visa Classic na rate
Priuštite si više uz kreditnu karticu Visa Classic na rate. Kupujte ili podižite gotovinu uz otplatu na rate i do 12 mjeseci bilo gdje u svijetu.
Visa Classic kreditna kartica
Visa Classic kreditna kartica omogućuje raspolaganje sredstvima odobrenog revolving kredita, kredita koji se stalno obnavlja.
Visa Gold kreditna kartica
Visa Gold kreditna kartica prestižno je i prepoznatljivo sredstvo plaćanja koje vam pruža sigurnost i vrhunsku uslugu gdje god se nalazili.
Mastercard Standard charge kartica
Neka vaša kupovina bude praktična, sigurna i bezbrižna s Mastercard Standard charge karticom s odgodom plaćanja.
Mastercard Standard kreditna kartica
Mastercard Standard kreditna kartica omogućuje vam raspolaganje sredstvima u visini odobrenog revolving kredita.

Odaberite charge, revolving ili karticu na rate, ovisno o vašim željama i potrebama i ugovorite je po posebnim pogodnostima!