OTP Agro

Nastojimo biti podrška vašoj poljoprivrednoj proizvodnji zato smo razvili niz proizvoda i usluga namijenjenih poljoprivrednicima od agro paketa usluga namijenjenih upravo vama do palete poljoprivrednih kredita. 

 

Agro krediti temeljem ostvarenih prava u poljoprivredi

Svakako iskoristite priliku i ugovorite Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi jer ćete tako najlakše financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja

Saznajte više

Krediti iz EU fondova - Mjere ruralnog razvoja

agro

Jednostavnije do financiranja iz EU fondova.

Saznajte više

Agro paket

Ugovaranjem OTP Agro paketa, posebnog paketa usluga i raznih pogodnosti namijenjenih poljoprivrednicima, upravljanje vašim financijama bit će kvalitetnije, troškovi niži, a poslovanje s bankom brže i jednostavnije.

Saznajte više

Ostali poljoprivredni krediti

U OTP banci imamo nekoliko kreditnih linija namijenjenih poljoprivrednicima.

Saznajte više

Minus po računu poslovnog subjekta

Minus po računu poslovnog subjekta najbolji je način za usklađivanje prihoda i rashoda na vašem poslovnom računu. Mogući iznos dozvoljenog minusa ovisi o kreditnoj sposobnosti poslovnog subjekta.

Saznajte više

Novosti i obavijesti

05.05.2022.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete pružanja usluga platnog prometa za nepotrošače i Opće uvjete za korištenje eLEMENT@-e za poslovne subjekte s primjenom od 20. svibnja 2022. godine.
21.01.2022.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete pružanja usluga platnog prometa za nepotrošače s primjenom od 07. veljače 2022. godine.
21.03.2022.
OTP banka d.d. pozdravlja sve inicijative koje za cilj imaju zaštitu okoliša i ostale čimbenike koji definiraju investicije kao održive, uključujući okolišna, socijalna i radno-pravna pitanja, kao i...
02.03.2022.
Poštovani klijenti, transferi na račune banaka ili kompanija u ruskom vlasništvu na koje utječu međunarodne financijske restriktivne mjere (sankcije) kao i na osobe pogođene sankcijama bit će...