OTP Agro

Nastojimo biti podrška vašoj poljoprivrednoj proizvodnji zato smo razvili niz proizvoda i usluga namijenjenih poljoprivrednicima od agro paketa usluga namijenjenih upravo vama do palete poljoprivrednih kredita. 

 

Agro krediti temeljem ostvarenih prava u poljoprivredi

Svakako iskoristite priliku i ugovorite Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi jer ćete tako najlakše financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja

Saznajte više

Krediti iz EU fondova - Mjere ruralnog razvoja

agro

Jednostavnije do financiranja iz EU fondova.

Saznajte više

Agro paket

Ugovaranjem OTP Agro paketa, posebnog paketa usluga i raznih pogodnosti namijenjenih poljoprivrednicima, upravljanje vašim financijama bit će kvalitetnije, troškovi niži, a poslovanje s bankom brže i jednostavnije.

Saznajte više

Ostali poljoprivredni krediti

U OTP banci imamo nekoliko kreditnih linija namijenjenih poljoprivrednicima.

Saznajte više

Minus po računu poslovnog subjekta

Minus po računu poslovnog subjekta najbolji je način za usklađivanje prihoda i rashoda na vašem poslovnom računu. Mogući iznos dozvoljenog minusa ovisi o kreditnoj sposobnosti poslovnog subjekta.

Saznajte više

Novosti i obavijesti

15.03.2024.
Uprava OTP banke usvojila je nove naknade za usluge platnog prometa za nepotrošače koje se primjenjuju od 01. travnja 2024.
08.01.2024.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete pružanja usluga platnog prometa za nepotrošače i Terminski plan banke za izvršenje platnih naloga s primjenom od 01. veljače 2024. godine.
08.01.2024.
Uprava OTP banke usvojila je nove naknade za usluge platnog prometa za nepotrošače koje se primjenjuju od 01. veljače 2024.
05.05.2022.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete pružanja usluga platnog prometa za nepotrošače i Opće uvjete za korištenje eLEMENT@-e za poslovne subjekte s primjenom od 20. svibnja 2022. godine.