Klik kredit

Ostvari želje jer uz jedan klik sve je drugačije! Neke stvari je bolje raditi online, kao i zatražiti informativnu ponudu za gotovinski kredit.
Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikujte Klik kredit prema vašim potrebama, uz povoljne uvjete i fiksnu kamatnu stopu i zatražite informativnu ponudu što prije!

 

Uvjeti kredita

  • Korisnici kredita: svi kreditno sposobni građani Republike Hrvatske (kreditna sposobnost utvrđuje se individualno, sukladno aktima banke)
  • Valuta: EUR
  • Visina kredita: od 1.000 do 40.000 EUR

Samo jednim posjetom poslovnici dođite do Klik kredita! Za iznose do 20.000 EUR kredit se odobrava samo temeljem potpisanog Ugovora o kreditu, nije potrebna ovjera Zadužnice i Izjave o zapljeni po pristanku dužnika.

  • Kamatna stopa: fiksna 5,99% godišnje, efektivna kamatna stopa 6,17%*
  • Trošak odobravanja kredita: bez troškova odobravanja kredita
  • Rok otplate: do 10 godina
  • Način korištenja: isplata na tekući račun korisnika.

*Efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 6,17% i izračunata je na iznos kredita od 15.000 eura uz rok otplate kredita od 7 godina, uz navedenu kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U ukupan iznos za otplatu i izračun EKS-a uključeni su troškovi vođenja tekućeg računa za jedan mjesec u iznosu od 1,59 EUR te interkalarna kamata uz pretpostavku isplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za jedan mjesec.   

Reprezentativni izračun: Za iznos kredita od 15 000 EUR uz fiksnu kamatnu stopu od 5,99% godišnje te rok otplate od 7 godina (84 anuiteta), efektivna kamatna stopa (EKS) iznosi 6,17%. Mjesečni anuitet iznosi 219 EUR, interkalarna kamata iznosi 77 EUR, a ukupan iznos za otplatu je 18 480 EUR

 

Potrebna dokumentacija za Klik kredit

Ako imate račun u drugoj banci i trebate dodatna sredstva, a ne možete promijeniti banku ili se jednostavno želite posavjetovati s operaterom Kontakt centra i provjeriti ispunjavate li uvjete za ugovaranje gotovinskog kredita u OTP banci d.d., zatražite poziv Kontakt centra OTP banke i saznajte sve potrebne informacije.

S ciljem što boljeg informiranja naših cijenjenih klijenata, kao i podizanja razine transparentnosti uvjeta kreditnih proizvoda, provjerite sve informacije o uvjetima kreditiranja poslovnih banaka s područja Republike Hrvatske.