Paket OTP Indeks

Studentima ili srednjoškolcima starijima od 15 godina omogućili smo besplatno ugovaranje i korištenje paketa OTP Indeks. Ovaj paket proizvoda i usluga osmislili smo u bliskoj suradnji s našim studentima, imajući na umu njihovu želju za samostalnošću i jednostavnošću te najčešće financijske probleme s kojima se susreću. Ako želiš svoje studentske dane učiniti još ljepšima, s jednom brigom manje, iskoristi pogodnosti paketa OTP Indeks! U paketu brojne usluge možeš ugovoriti jednostavnije i povoljnije - vođenje studentskog tekućeg računa i žiro računa za tebe je besplatno, a prepaid karticu koja je idealna za tvoje potrebe možeš ugovoriti bez upisnine i članarine. Za ugovaranje paketa OTP Indeks dovoljno je predočiti Indeks ili potvrdu o upisanoj školskoj godini. 

 

Algebra i OTP banka te nagra­đuju! Uz besplatni paket OTP Indeks do 35 eura na Visa web prepaid kartici!

Dođ­i u najbližu poslovnicu OTP banke s vaučerom koji će biti uručen svim polaznicima priprema za državnu maturu u Algebri, ugovori paket OTP Indeks ukoliko već nisi i poklonit ćemo ti 35 eura na Visa web prepaid kartici!

Vaučer mogu iskoristiti polaznici priprema za državnu maturu u Algebri koji koriste ili ugovore paket OTP Indeks do 31. prosinca 2024. godine u bilo kojoj poslovnici OTP banke d.d. Više informacija potražite ovdje!

Iskoristite pogodnosti besplatnog paketa Indeks!

  • besplatno otvaranje i vođenje Studentskog tekućeg, deviznog i žiro računa
  • besplatno korištenje računa od strane opunomoćenika
  • besplatna upisnina i članarina za Visa web prepaid karticu
  • vođenje tekućih i deviznih računa OTP Dinamik štednje uz 50% popusta
  • Besplatni online kreditni transferi putem mbanking-a prema svim računima unutar i izvan Banke
  • Eksterne uplate na račune bez naplate naknade

  

Usluge dostupne nakon 18 godina starosti: