Krediti za građane

Iskoristite ponudu gotovinskih kredita u kunama i eurima s fiksnom kamatnom stopom za cijeli period otplate!
OTP Stambeni krediti
Uz stambene kredite OTP banke kupnja i obnova vašeg doma postat će pravi užitak i uzbudljivo iskustvo. Bez obzira na to jeste li mlađi ili stariji, samac ili mladi bračni par, OTP banka nudi stambene kredite u kunama i eurima te posebnu ponudu stambenih kredita za pomorce koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. U ponudi su stambeni krediti s hipotekom uz početnu fiksnu kamatnu stopu i stambeni krediti bez hipoteke uz promjenjivu kamatnu stopu, a vi možete odabrati onaj koji vam najbolje odgovara.
Lako i brzo uz posebnu kreditnu liniju OTP banke poboljšajte kvalitetu svojih turističkih kapaciteta kreditom za individualne iznajmljivače u turizmu, legalizirajte svoju nekretninu ili kupite automobil iz snova.
OTP Leasing
OTP Leasing osnovan je 2006. godine od strane Merkantil banke iz Budimpešte koja je specijalizirana za poslove leasinga unutar OTP Grupe i najjača je leasing tvrtka u Mađarskoj. Leasing je moderan način financiranje objekata leasinga kroz dugoročni najam, putem operativnog i financijskog leasinga. Po isteku najma, primatelj leasinga može postati vlasnikom, nastaviti najam, zamijeniti ili vratiti leasing objekt davatelju leasinga.