Groupama osiguranje

Groupama osiguranje strateški je partner OTP banke u ponudi proizvoda osiguranja koji se ugovaraju prilikom realizacije gotovinskih i stambenih kredita, a u ponudi su i proizvodi koji klijentima uz osiguranje života nude dodatnu zaštitu kod posljedica nezgode. Groupama osiguranje, dio je francuske Groupama grupe, jedne od najznačajnijih osigurateljnih grupacija u Europi, s više od 120 godina tradicije u životnom i neživotnom osiguranju, koja brine o 13 milijuna osiguranika u 12 zemalja na području Europe, Azije i Afrike. Police Groupama osiguranja mogu se ugovoriti u svim poslovnicama OTP banke.

 

GO TRAVEL putno zdravstveno osiguranje 

Pouzdan suputnik na vašim putovanjima

Putno zdravstveno osiguranje je tu da vam pomogne dok ste daleko od kuće, u bilo kojem djelu svijeta, a GO TRAVEL vam pomaže s raznim izazovima i dilemama, od hitnog ambulantnog, bolničkog, stomatološkog liječenja i troškova prijevoza do zdravstvene ustanove za hitne slučajeve, troškova operacije te troškova repatrijacije osiguranika, preko osiguranja od posljedica nesretnog slučaja  ili osiguranja od odgovornosti u situacijama u kojima ste vi prouzročili ozljedu, smrt ili pak oštećenje stvari treće osobe, do osiguranje prtljage odnosno osiguranja otkaza putovanja. Pritom je svejedno putujete li jedan, dva ili 365 dana u godini, individualno, obiteljski u grupi, poslovno, privatno te hoćete li se pritom rekreativno, amaterski i profesionalno baviti sportom ili možda skijati.

Iskoristite i posebnu ponudu u veljači. Ugovorite godišnje putno zdravstveno osiguranja 50% jeftinije, već od 31,12 EUR, od 1. do 29. veljače 2024.

Zašto ugovoriti GO TRAVEL putno zdravstveno osiguranje?

 • Sveobuhvatna sigurnost tijekom vaših putovanja bilo gdje u svijetu
 • Financijska zaštita u slučaju nepredviđenih događaja i visokih troškova hitne i nužne medicinske zaštite u inozemstvu
 • Mogućnost ugovaranja osiguranja za individualna, grupna putovanja ili obiteljska putovanja uz popust od 25% ako obitelj putuje s barem jednim djetetom ispod 18 godina
 • Ugovoreno trajanje može biti kratkoročno (ako putujete primjerice nekoliko dana) i godišnje (za neograničen broj putovanja, uz uvjet da pojedino putovanje ne traje duže od 30 dana)
 • SOS Asistencija s 24-satnim dežurstvom

Prednosti putnog zdravstvenog osiguranja

Groupamin paket putnog zdravstvenog osiguranja uključuje zdravstveno osiguranje za troškove hitnog ambulantnog, bolničkog, stomatološkog liječenja i troškova prijevoza do zdravstvene ustanove za hitne slučajeve, troškova operacije te troškova repatrijacije osiguranika koji, pogotovo u nekim zemljama mogu biti ogromni. Uz to još možete dodatno ugovoriti i sljedeća pokrića:

Dopunska pokrića:

 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (osiguranje služi za iznenadne i neugodne događaje uzrokovane prijelomom kosti ili smrti zbog posljedica nezgode)
 • osiguranje od odgovornosti (odnosi se na situacije u kojima ste vi prouzročili ozljedu , smrt ili pak oštećenje stvari treće osobe)
 • osiguranje prtljage (u slučajevima kada izgubite ili oštetite prtljagu tijekom putovanja ili u vremenu boravka ili povratka s putovanja. Ako vam prtljaga nije stigla na odredište isti dan kad i vi, isplatit ćemo vam do 250 EUR za nabavu zamjenske.)
 • osiguranje otkaza putovanja (nekad je to iznenadna akutna bolest ili tjelesna ozljeda, a nekad elementarna nepogoda zbog koje moramo otkazati putovanje u zadnji čas. Kad se u takvim situacijama prekida putovanje, Groupama osiguranje vam isplaćuje 90 % iznosa koji je zadržala putnička agencija)

Tko može ugovoriti putno zdravstveno osiguranje?

GO TRAVEL namijenjen je osobama koje planiraju pojedinačno ili grupno putovanje u inozemstvo ili u tuzemstvo jedan ili više dana ili koji putuju više puta tijekom godine bilo gdje u svijetu.

Osiguranik može biti isključivo fizička osoba koja je:

 • državljanin Republike Hrvatske,
 • stranac koji ima dozvolu stalnog ili privremenog boravka u Hrvatskoj
 • stranac koji u Hrvatsku dolazi u turističke svrhe

*Osigurati se mogu sve sobe do 75 godine starosti

Kako ugovoriti putno zdravstveno osiguranje?

Proizvod GO TRAVEL možete ugovoriti u svim poslovnicama OTP banke.

 

 

Siguran dom - osiguranje građevinskih objekata (nekretnina) i stvari kućanstva

 

Odlučili ste se na kupnju nekretnine ili već posjedujete nekretninu za stanovanje, najam ili poslovanje? Kupnja nekretnine velika je životna odluka i jedna od većih životnih investicija, koju prirodno želimo zaštititi u od mogućih šteta i posljedica nepogoda

Što je polica osiguranja siguran dom?

Ugovaranjem police „Siguran dom“ osiguravate financijsku zaštitu u slučaju osiguranih šteta na nekretnini i/ili na stvarima kućanstva, a prema vašoj potrebi možete ugovoriti i odabrati paket osigurateljnih pokrića: Osnovni, Standard ili Max:

Osnovni paket namijenjen je klijentima koji se žele osigurati od potencijalno velikih šteta koje mogu nastati uslijed npr. požara i nekih drugih opasnosti

Standard paket namijenjen je klijentima koji uz osnovni paket žele dodatno biti zaštićeni i od najučestalijih štetnih događaja poput izljeva vode i loma stakla

Max paket namijenjen klijentima koji žele sveobuhvatnu osigurateljnu zaštitu i visoke limite pokrića za veliki broj opasnosti

tablica

Kome je namijenjena polica osiguranja Siguran dom?

Polica osiguranja Siguran dom je namijenjena fizičkim osobama koje podižu stambeni kredit i kupuju nekretninu ili već posjeduju nekretnine za koje žele ugovoriti policu osiguranja imovine.

Zašto ugovoriti Siguran dom?

Jer polica siguran dom pruža:

 • Financijsku zaštitu vama i vašoj obitelji ili drugim vama važnim osobama u slučaju štete na nekretnini
 • Fleksibilno osiguravanje nekretnine i/ili stvari kućanstava
 • Uz odabrani paket, veliki izbor dopunskih pokrića i osiguranih iznosa
 • Odabir paketa prema vlastitim mogućnostima i potrebama
 • Pristupačnu cijenu
 • Mogućnost odabira načina plaćanja premije (mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje)

Kako plaćam policu osiguranja Siguran dom?

Premija se plaća mjesečno, kvartalno, polugodišnje ili godišnje trajnim nalogom besplatnim za klijente OTP banke d.d..

Više informacija o proizvodima Groupama osiguranja d.d. – Podružnica Hrvatska, potražite u poslovnicama OTP Banke d.d. te na web stranicama www.groupama.hr.

Protector - osiguranje života uz dopunsko osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Odabirom Protector polica birate sigurnost za Vas i Vašu obitelj uz visoke osigurane svote u slučaju neizvjesnih i nepredvidivih događaja. U ponudi je nekoliko modela Protector polica, koje se razlikuju prema vrsti i iznosima osiguranih svota. Protector police se mogu ugovoriti već od 6,5 EUR, osigurati se mogu klijenti od 18 do 65 godina starosti  (kod isteka osiguranja maksimalno 75 godine starosti).

 • mjesečno plaćanje premije
 • osigurani slučajevi: potpuni trajni invaliditet, smrt uslijed nezgode, smrt uslijed bolesti, lom kosti, bolničko liječenje uslijed nezgode
 • mogućnost isplate osiguranog iznosa za svaki dan boravka na liječenju uslijed nezgode!
 • popust od 10% za drugu policu u obitelji

GO LIFE životno osiguranje uz gotovinski, stambeni i hipotekarni kredit

 

GO LIFE osiguranje za financijski mir otplate kredita

Koje vrste polica mogu ugovoriti?

Kako funkcionira plaćanje premije?

 

Opći uvjeti Groupama osiguranja

Informacije o proizvodima Groupama Osiguranja

 

Dodatne informacije potražite na web stranici Groupama osiguranja ili pozivom Kontakt centra OTP banke ili nas posjetite u najbližoj poslovnici OTP banke.

 

Arhiva dokumenata