Studentski tekući račun

Studentski tekući račun

Studentski tekući račun je račun s različitim pogodnostima namijenjen upravo tebi, studentu ili srednjoškolcu starijem od 15 godina. Uočili smo tvoju želju za samostalnošću i jednostavnošću, kao i najčešće financijske probleme s kojima se susrećeš kao student te smo prilagodili ovaj račun tvojim potrebama. Neka tvoji studentski dani budu još ljepši, s barem jednom brigom manje, zato uđi u svijet modernog bankarstva i već danas postani vlasnikom studentskog tekućeg računa OTP banke!

Iskoristi sve pogodnosti

 

Za korisnike starije od 18 godina:

  • besplatno podizanje gotovine na bankomatima OTP banke
  • podizanje gotovine na bankomatima u inozemstvu
  • bezgotovinsko plaćanje roba i usluga na svim EFT/POS terminalima u Hrvatskoj i inozemstvu
  • prekoračenje po tekućem računu za korisnike paketa OTP Indeks

Tražiš najbliži bankomat?

Ako hitno trebaš gotovinu, a bankomat nije u blizini, novac sa svog tekućeg računa možeš podići i na svim prodajnim mjestima Tiska. Za korisnike debitnih kartica OTP banke za građane naknada za ovu transakciju iznosi samo 0,66 EUR/5,00 HRK*! Slično kao na bankomatu, prilikom podizanja gotovine na prodajnom mjestu Tiska birate jedan od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa, pa se prije korištenja usluge na prodajnom mjestu informirajte o kojim se iznosima radi.

*Za izračun je korišten fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

Dostava izvoda na e-mail adresu

Znaš li da informacije o stanju i prometu po tekućem, deviznom i žiro računu, kao i pregled mjesečnih troškova učinjenih tvojom kreditnom ili prepaid karticom dostavljamo i na odabranu e-mail adresu? Ova usluga je za korisnike besplatna, a može se ugovoriti u svakoj poslovnici OTP banke ili putem usluge eLEMENT@ Internet bankarstvo.

Kako otvoriti studentski tekući račun?

Otvaranje studentskog tekućeg računa u besplatnom paketu za studente najbolja je opcija za tebe. Jednostavno ispuni online obrazac za ugovaranje studentskog paketa OTP Indeks i izaberi i dodatne besplatne usluge koje će ti olakšati upravljanje tekućim računom. Već u samom zahtjevu možeš odabrati i u kojoj ćeš poslovnici preuzeti svoju karticu, a pritom ne zaboravi uz osobnu iskaznicu ponijeti indeks ili uvjerenje o upisanoj akademskoj godini kao dokaz o statusu studenta.

 

Jednostavno i dostupno informiranje

Sa studentskim tekućim računom OTP banke informacije o priljevu i stanju na računu dostupne su na svakom mjestu i u svako vrijeme na različite načine:

  • Kontakt centar OTP banke - informacije o tvom računu, putem telefona (0800 21 00 21) - 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
  • Izvod - ako želiš banka te jednom mjesečno izvješćuje o stanju i prometu po računu, za prethodni mjesec.
  • Poslovnice - u poslovnici će ti naši ljubazni djelatnici dati sve informacije koje trebaš.

Usluge dostupne nakon 18 godina starosti:

 

  • Bankomat - razgranata mreža naših bankomata u svakom trenutku omogućuje pristup gotovini i informacijama o stanju računa
  • EFT/POS terminali - omogućuju kupovanje roba i plaćanje usluga bez gotovine