Studentski tekući račun

Studentski tekući račun

Studentski tekući račun je račun s različitim pogodnostima namijenjen upravo tebi, studentu ili srednjoškolcu starijem od 15 godina. Uočili smo tvoju želju za samostalnošću i jednostavnošću, kao i najčešće financijske probleme s kojima se susrećeš kao student te smo prilagodili ovaj račun tvojim potrebama. Neka tvoji studentski dani budu još ljepši, s barem jednom brigom manje, zato uđi u svijet modernog bankarstva i već danas postani vlasnikom studentskog tekućeg računa OTP banke!

Studentski tekući račun možeš otvoriti i online. Potrebno je samo popuniti online zahtjev, pripremiti osobnu iskaznicu i potvrdu o studiranju, mobitel ili računalo putem kojeg ćeš obaviti video poziv s našim agentom zbog identifikacije i tvoj studentski tekući račun spreman je za korištenje! Uz račun ćeš dobiti i besplatni OTP e-Indeks paket kako bi iskoristio sve pogodnosti koje imaš kao klijent OTP banke. Više informacija možeš saznati ovdje.

Iskoristi sve pogodnosti

 

Za korisnike starije od 18 godina:

  • besplatno podizanje gotovine na bankomatima OTP banke
  • podizanje gotovine na bankomatima u inozemstvu
  • bezgotovinsko plaćanje roba i usluga na svim EFT/POS terminalima u Hrvatskoj i inozemstvu
  • prekoračenje po tekućem računu za korisnike paketa OTP Indeks

Tražiš najbliži bankomat?

Ako hitno trebaš gotovinu, a bankomat nije u blizini, novac sa svog tekućeg računa možeš podići i na svim prodajnim mjestima Tiska. Za korisnike debitnih kartica OTP banke za građane naknada za ovu transakciju iznosi samo 0,66 eura! Slično kao na bankomatu, prilikom podizanja gotovine na prodajnom mjestu Tiska birate jedan od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa, pa se prije korištenja usluge na prodajnom mjestu informirajte o kojim se iznosima radi.

Dostava izvoda na e-mail adresu

Znaš li da informacije o stanju i prometu po tekućem, deviznom i žiro računu, kao i pregled mjesečnih troškova učinjenih tvojom kreditnom ili prepaid karticom dostavljamo i na odabranu e-mail adresu? Ova usluga je za korisnike besplatna, a može se ugovoriti u svakoj poslovnici OTP banke ili putem usluge eLEMENT@ Internet bankarstvo.

Kako otvoriti studentski tekući račun?

Otvaranje studentskog tekućeg računa u besplatnom paketu za studente najbolja je opcija za tebe. Jednostavno ispuni online obrazac za ugovaranje studentskog paketa OTP Indeks i izaberi i dodatne besplatne usluge koje će ti olakšati upravljanje tekućim računom. Već u samom zahtjevu možeš odabrati i u kojoj ćeš poslovnici preuzeti svoju karticu, a pritom ne zaboravi uz osobnu iskaznicu ponijeti indeks ili uvjerenje o upisanoj akademskoj godini kao dokaz o statusu studenta.

 

Jednostavno i dostupno informiranje

Sa studentskim tekućim računom OTP banke informacije o priljevu i stanju na računu dostupne su na svakom mjestu i u svako vrijeme na različite načine:

  • Kontakt centar OTP banke - informacije o tvom računu, putem telefona (0800 21 00 21) - 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
  • Izvod - ako želiš banka te jednom mjesečno izvješćuje o stanju i prometu po računu, za prethodni mjesec.
  • Poslovnice - u poslovnici će ti naši ljubazni djelatnici dati sve informacije koje trebaš.

Usluge dostupne nakon 18 godina starosti:

 

  • Bankomat - razgranata mreža naših bankomata u svakom trenutku omogućuje pristup gotovini i informacijama o stanju računa
  • EFT/POS terminali - omogućuju kupovanje roba i plaćanje usluga bez gotovine