Financije za 5 – Postanite odlikaš u upravljanju svojim novcem

Financije za 5
Financije za 5
Financije za 5 - studenti
Znanje o financijama osnovica je kako za profesionalni tako i za privatni razvoj. Educiraj se o temama kao što su sigurnost na internetu, krediti i digitalno bankarstvo, a uz navedeno pronaći ćeš i savjete o upravljanju financijama.
Financije za 5 - učenici
Tvoj novac je tvoja budućnost i zato se o financijama treba educirati od najranije dobi. U našoj financijskoj abecedi za učenike pronaći ćeš definicije financijskih pojmova interesantnih tvojoj dobnoj skupini, a temama kao što su online kupovina, računi, kartice i štednja posvećeno je više pažnje te su zasebno obrađene. Uživaj u edukaciji!
Financije za 5 - zaposleni
Nedostatak znanja o financijama povećava ranjivost društva i izloženost financijskim rizicima. Izbjegnite osobnu ranjivost ili ranjivost vaše obitelji povećanjem vlastitog znanja o financijama! Financijsko znanje omogućit će vam i kritički pogled na svijet financija, a shvatit ćete i da vaš novac može raditi za vas.
Financije za 5 - umirovljenici
Za znanje nikad nije kasno, a pogotovo kad se radi o znanju koje će vam pomoći u upravljanju vašim novcem. U našoj financijskoj abecedi za umirovljenike pronaći ćete sve financijske pojmove koji vas trebaju zanimati, a uz navedeno obradili smo i teme o proizvodima uz koje vaše financijsko poslovanje može biti jednostavnije i lakše.