Gotovinski krediti

Gotovinski krediti
Gotovinski krediti

Odaberite gotovinski kredit s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom. Dugo planirano putovanje, skijanje, vrijedan poklon za blisku osobu i još mnogo toga - sada na dohvat ruke s gotovinskim kreditima OTP banke.

 

Klik kredit (ONLINE)

Neke stvari je bolje raditi online… kao i predati zahtjev za gotovinski kredit! Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikujte Klik kredit prema vašim potrebama, uz povoljne uvjete i promjenjivu kamatnu stopu i zatražite ponudu što prije!

 

 

Gotovinski krediti u HRK
Gotovinski kredit u kunama možete ugovoriti s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, ovisno o vašim željama.
Gotovinski krediti
Ako je vaš izbor gotovinski kredit u eurima, u OTP banci vam nudimo više opcija ovog kredita s fiksnom kamatnom stopom te gotovinski kredit u eurima s promjenjivom kamatnom stopom.
Gotovinski krediti za umirovljenike
Iskoristite pogodnosti kredita za umirovljenike.
Studentski kredit za obrazovanje
Za najbolji izbor studija je ponekad potrebna financijska podrška. Studenti na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima mogu ugovoriti kredit za obrazovanje koji se odobrava u iznosu od 10.000 do 20.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, uz rok otplate do 7 godina.
Gotovinski krediti za studente
Zadovoljstvo nam je podržati vas i za vrijeme školovanja. Studenti na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima mogu ugovoriti gotovinski kredit koji se odobrava u iznosu od 1.000 do 10.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, uz rok otplate do 7 godina.
Gotovinski krediti za kupnju energetski učinkovitih vozila u HRK
Vozite energetski učinkovito vozilo uz OTP Gotovinski kredite za kupnju energetski učinkovitih vozila u kunama bez naknade za obradu kredita, bez naknade za prijevremenu otplatu kredita i uz povoljniju kamatnu stopu!
Gotovinski krediti za kupnju energetski učinkovitih vozila u EUR
Vozite energetski učinkovito vozilo uz OTP Gotovinske kredite za kupnju energetski učinkovitih vozila u eurima bez naknade za obradu kredita, bez naknade za prijevremenu otplatu kredita i uz povoljniju kamatnu stopu!