Stambeni krediti
Stambeni krediti s fiksnom početnom kamatnom stopom u eurima možete ugovoriti s periodom otplate do 30 godina s fiksnom kamatnom stopom 2,99% za prve 3 godine otplate.
OTPetica jedinstven je program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!  
Pronađite edukativno štivo uz koje ćete povećati svoje osobno znanje o financijama i podići razinu kvalitete upravljanja svojim novcem. Uživajte u edukaciji!
Dok kažeš klik! Jer neke stvari je bolje raditi online, kao i predati zahtjev za gotovinski kredit.
Filmski festival u Cannesu, dodjela Brit Awards-a, nezaboravno iskustvo u New Yorku ili pak obiteljska zabava u parku Disneyland Paris, što biste izabrali?
Internet bankarstvo
Internet bankarstvo za građane jednako je učinkovito na računalima i mobilnim uređajima, a omogućuje obavljanje niza financijskih transakcija uz niže naknade te pristup programu vjernosti OTPetica.
Paket OTP Indeks
Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci većinu usluga i proizvoda koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks!
Dobrodošli u OTP banku!
Ako tek započinjete poslovanje s bankom otvaranje tekućeg računa prvi je korak koji možete napraviti odmah - jednostavno ispunite obrazac za otvaranje računa putem weba!
Igrajte se s Otom
Upoznajte malog, dobronamjernog i veselog vanzemaljca i sondu koja ga uvijek prati...
Posebne pogodnosti
Ako ste korisnik neke od Visa ili Mastercard kartica OTP banke provjerite koje dodatne pogodnosti možete koristiti u ovom trenutku.

Novosti i obavijesti za građane

30.09.2019.
Obavještavamo Vas da od 3. prosinca 2019. stari brojevi računa (IBAN) bivše Splitske banke više neće biti u funkciji pa Vas molimo da (ako već niste) informirate svog poslodavca i ostale uplatitelje...
26.02.2020.
Sukladno izmjenama Zakona o tržištu kapitala, prije realizacije naloga za kupnju i/ili prodaju udjela u investicijskim fondovima u obvezi s OTP bankom potpisati Ugovor za ulaganje u investicijske...
21.02.2020.
Uprava OTP banke usvojila je odluku o smanjenju kamatnih stopa za račune i oročene depozite koje će biti u primjeni od 9. ožujka 2020. godine. Smanjene su kamatne stope na Dinamik štednju, Ritam...
18.02.2020.
Pored već dodijeljene četiri stipendije za studente sportaše u ovoj akademskoj godini OTP banka je dodijelila još jednu sportsku stipendiju, želeći nagraditi mlade ljude koji uz akademsko obrazovanje...