Poslovnice OTP banke aktivne od 4. prosinca 2018.
Pregledajte mrežu poslovnica kroz koju će poslovati OTP banka po završetku procesa pripajanja Splitske banke.
Na putu do četvrte najjače hrvatske banke! OTP banka Hrvatska je početkom svibnja 2017. preuzela vlasništvo nad Splitskom bankom.
OTPetica
OTPetica je jedinstveni program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!
Klik kredit
Neke stvari je bolje raditi online…kao i predati zahtjev za gotovinski kredit! Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikujte Klik kredit prema vašim potrebama...
Internet bankarstvo
Internet bankarstvo za građane jednako je učinkovito na računalima i mobilnim uređajima, a omogućuje obavljanje niza financijskih transakcija uz niže naknade te pristup programu vjernosti OTPetica.
Paket OTP Indeks
Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks!
Dobrodošli u OTP banku!
Ako tek započinjete poslovanje s bankom otvaranje tekućeg računa prvi je korak koji možete napraviti odmah - jednostavno ispunite obrazac za otvaranje računa putem weba!
Igrajte se s Otom
Upoznajte malog, dobronamjernog i veselog vanzemaljca i sondu koja ga uvijek prati...
OTP banka je petu godinu za redom posjetiteljima INmusic festivala osigurala beskontaktno plaćanje čime im je omogućeno uživanje u koncertima bez dugih čekanja u redovima.
Posebne pogodnosti
Ako ste korisnik neke od Visa ili Mastercard kartica OTP banke provjerite koje dodatne pogodnosti možete koristiti u ovom trenutku.

Novosti i obavijesti za građane

16.11.2018.
Zbog radova na unapređenju sustava u nedjelju, 18. studenoga, u razdoblju od 14:00 do 16:00 sati neće biti dostupne usluge Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte te transakcije...
16.11.2018.
Kako bi maturantima olakšala polaganje državne mature, Algebra i ove godine provodi pripreme za obavezne predmete te šest najčešćih izbornih premeta u 18 gradova u Hrvatskoj. No, ove godine ima i...
15.11.2018.
Od 1. prosinca 2018. na snagu stupaju novi Opći uvjeti sudjelovanja u programu vjernosti OTP banke.
12.11.2018.
Na Facebooku se pojavila zlonamjerna lažna stranica OTP banke Hrvatska naziva Otpbanka koja organizira nagradnu igru u kojoj sudionici mogu osvojiti vaučer u iznosu od 400 eura. Cilj stranice je...