OTPetica
OTPetica je jedinstveni program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!
Internet bankarstvo
Internet bankarstvo za građane jednako je učinkovito na računalima i mobilnim uređajima, a omogućuje obavljanje niza financijskih transakcija uz niže naknade te pristup programu vjernosti OTPetica.
Paket OTP Indeks
Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks!
Dobrodošli u OTP banku!
Ako tek započinjete poslovanje s bankom otvaranje tekućeg računa prvi je korak koji možete napraviti odmah - jednostavno ispunite obrazac za otvaranje računa putem weba!
Igrajte se s Otom
Upoznajte malog, dobronamjernog i veselog vanzemaljca i sondu koja ga uvijek prati...
Dok kažeš klik! Jer neke stvari je bolje raditi online, kao i predati zahtjev za gotovinski kredit.
Posebne pogodnosti
Ako ste korisnik neke od Visa ili Mastercard kartica OTP banke provjerite koje dodatne pogodnosti možete koristiti u ovom trenutku.

Novosti i obavijesti za građane

22.05.2019.
OTP banka zadržala svoj položaj jedne od vodećih banaka skrbnika
22.05.2019.
Na Facebooku se pojavila lažna stranica OTP banke Hrvatska naziva OTP online.
20.05.2019.
Od sutra će u programu vjernosti OTPetica svi korisnici biti nagrađeni s 10 bodova za svaku izvršenu kupoprodaju domaće ili strane valute putem online bankarstva.
15.05.2019.
Zbog radova na unapređenju sustava u petak, 17. svibnja, u razdoblju od 00:00 do 03:00 sata neće biti dostupne usluge 3DSecure te Internet i Mobilnog bankarstva za građane i poslovne subjekte.