Mastercard Standard charge kartica

Mastercard Standard charge kartica

 

Mastercard Standard charge kartica je kartica s odgodom plaćanja koja je prihvaćena diljem svijeta i stoga će vam biti najbolji suputnik na putovanjima, ali i u svakodnevnoj kupovini ili u restoranu. Neka vaša kupovina bude praktična, sigurna i bezbrižna s Mastercard Standard charge karticom.

Iskoristite pogodnosti

Odgoda plaćanja

Mastercard Standard charge kartica je kartica kod koje ukupan iznos troškova podmirujete u cijelosti jednom mjesečno, s tim da sami birate datum dospijeća. Ovisno o vašim željama, datum dospijeća može biti 10., 20. ili 28. u mjesecu.

 

Moderni kanali kupovanja

Mastercard Standard charge kartica omogućuje vam kupnju putem Interneta, TV-a, telefonske ili kataloške prodaje, jednostavnim upisom traženih podataka s kartice.
Na bankomatima OTP banke Mastercard Standard charge karticom možete kupovati GSM prepaid bonove (A1, Simpa, Tele2, Tomato i bonbon) kad god vam zatrebaju i po istoj cijeni kao na uobičajenim prodajnim mjestima.

Korištenje kartice

Lakoća korištenja

Mastercard Standard charge karticu je vrlo jednostavno koristiti kako na prodajnim mjestima tako i na bankomatima. Prilikom podmirivanja računa, pokažite Mastercard Standard charge karticu, ukucajte PIN* i uzmite kopiju računa. Prije ukucavanja PIN-a provjerite iznos na računu i kopiji.

Plaćanjem Mastercard Standard charge karticom ostvarujete sve sigurnosne prednosti beskontaktnog plaćanja:

  • kartica je prilikom plaćanja uvijek u vašim rukama, ne dajete ju trgovcu
  • kako bi transakcija bila uspješna, karticu trebate približiti i lagano prisloniti na uređaj za prihvat kartice
  • provodi se samo jedna transakcija plaćanja i kada greškom karticu prislonite dva puta na uređaj
  • kartica se prisloni na uređaj za prihvat kartice i uređaj signalizira autorizaciju kupovine - PIN ili potpis nisu potrebni za kupovinu u iznosu do 100* Kn

iznos vrijedi za plaćanje u Hrvatskoj, a iznosi u drugim zemljama mogu biti različiti

 

Limiti podizanja gotovine

U okviru dnevnog limita gotovine ovisno o raspoloživom stanju i ukupnom odobrenom limitu, karticu možete koristiti i za podizanje gotovine na bankomatima i u poslovnicama banaka s istaknutim Mastercard oznakama u zemlji i inozemstvu. Dnevni limit podizanja gotovine iznosi 4.000,00 kn, a dnevni limit kupovine je 10.000,00 kn. 

 

Kontrola troškova

Kako bismo vam omogućili jednostavnu i učinkovitu kontrolu troškova, jednom mjesečno poslat ćemo vam obavijest o učinjenim troškovima sa specifikacijom. Račun za usluge izvršene u inozemstvu na vašem mjesečnom izvještaju bit će izražen u kunskoj protuvrijednosti. 

Mjesečnu specifikaciju troškova dostavljamo i na vašu e-mail adresu, a ovu uslugu možete ugovoriti putem eLEMENT@ Internet bankarstva ili u najbližoj poslovnici OTP banke i za vas je besplatna! 

Pregled osnovnih podataka o kartici, promet po kreditnom računu i pregled obavijesti o učinjenim troškovima dostupni su vam u svakom trenutku u okviru usluge OTPdirekt putem eLEMENT@ Internet bankarstva ili putem Telefonskog bankarstva pozivanjem Kontakt centra OTP banke na broj telefona 0800 210 012.

Efikasno i u svakom trenutku korištenje kartice možete kontrolirati i putem usluge SMS info.

Dostava izvoda na e-mail adresu

Znate li da informacije o stanju i prometu po tekućem, deviznom i žiro računu, kao i pregled mjesečnih troškova učinjenih vašom kreditnom ili prepaid karticom dostavljamo i na odabranu e-mail adresu? Ova usluga je za korisnike besplatna, a može se ugovoriti u svakoj poslovnici OTP banke ili putem usluge eLEMENT@ Internet bankarstvo.

 

Kako postati korisnik

Želite li postati korisnik Mastercard Standard charge kartice, upoznajte se s Općim uvjetima za izdavanje i korištenje charge kartice, popunite Zahtjev za izdavanje Mastercard Standard charge kartice i dođite u vama najbližu poslovnicu OTP banke
Zahtjev za izdavanje Mastercard Standard charge kartice možete nam poslati i putem usluge OTPdirekteLEMENT@ Internet bankarstvo.

Dodatni korisnik

Pouzdanost i sigurnost koju vam pruža Mastercard Standard charge kartica pri upravljanju financijama možete priuštiti i vama dragim osobama. Sve troškove dodatne kartice možete kontrolirati na isti način kao i osnovnu karticu, a najefikasnije putem usluge OTPdirekt.

 

Ugovaranje Mastercard Standard charge kartice vrlo je jednostavno - potražite zahtjev u poslovnicama OTP banke ili na našoj Internet stranici i dostavite ga u vama najbližu poslovnicu OTP banke.
Ukoliko ste korisnik usluge eLEMENT@ Internet bankarstva, zahtjev možete poslati i putem Interneta.