Poslovnice i bankomati OTP banke

Rekonstrukcija poslovnice Dubrava

U petak 15. rujna i subotu, 16. rujna poslovnica Dubrava, na adresi Avenija Dubrava 41, bit će zatvorena zbog preseljena na privremenu lokaciju. Od ponedjeljka, 18. rujna 2023. sve proizvode i usluge banke klijenti mogu koristiti u zamjenskoj poslovnici na adresi Avenija Dubrava 43. Radno vrijeme poslovnice ostaje nepromijenjeno. Klijentima su na raspolaganju i ostale poslovnice na području grada Zagreba.

Rekonstrukcija poslovnice Črnomerec

Od 8. rujna 2023. poslovnica Črnomerec bit će privremeno zatvorena zbog rekonstrukcije. Od ponedjeljka, 11. rujna 2023. sve proizvode i usluge banke klijenti mogu koristiti u zamjenskoj poslovnici na adresi Ulica Ivana Cankara 11. Zamjenska poslovnica radit će ponedjeljkom i srijedom od 12:00 do 19:00 sati te utorkom, četvrtkom i petkom od 9:00 do 16:00 sati. Klijentima su na raspolaganju i ostale poslovnice na području grada Zagreba.

Nova adresa poslovnice u Trogiru

Poslovnice Trogir Centar, na adresi Blaža Jurjeva Trogiranina 8 i Trogir Travarica, na adresi Kneza Trpimira 5 su prestale s radom te je otvorena nova i modernija poslovnica Trogir na adresi Ulica Kardinala Alojzija Stepinca 1, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati.

Popis uplatno-isplatnih bankomata možete vidjeti ovdje.


Lista poslovnica i bankomataOčisti filtere

Poslovnice

Zabok

Zabok
Prilaz F. Tuđmana 9/a
Zabok