Novi vizualni identitet poslovnica OTP banke

 

Živimo u vremenu intenzivne digitalizacije koja nam donosi i nove načine komunikacije, a poslovanje s bankom se u sve većem broju situacija odvija putem digitalnih kanala. Sve to sa sobom nosi nove želje i potrebe klijenata, a sam dolazak klijenata u poslovnice postaje izuzetak, jer klijenti u svakodnevnom poslovanju s bankom sve više koriste uplatno-isplatne bankomate, Internet i mobilno bankarstvo ili usluge našeg Kontakt centra. Dolazak u poslovnicu se događa kada je klijentu potreban neki novi proizvod ili kada im je potreban savjet za financijski aspekt života.

Sve te činjenice potaknule su nas da krenemo u rekonstrukciju naše poslovne mreže s ambicijom da u što kraćem vremenu poslovnice pretvorimo u moderno okruženje koje svojim prostorom i funkcionalnošću pružaju našim klijentima ugodnu atmosferu i neposredan pristup. Sve naše novouređene poslovnice uz moderan dizajn prožet ugodnom zelenom bojom OTP grupe, pružaju dostupan Wi-Fi, naš interni radio s nenametljivom glazbom te radna mjesta osobnih bankara koja omogućuju neposrednu i ugodnu komunikaciju s klijentima. Kako bi što više naših usluga bilo dostupno klijentima 24 sata dnevno, svaka poslovnica je opremljena i takozvanom 24/7 zonom u kojoj klijenti na našim uplatno-isplatnim bankomatima u svakom trenutku imaju neposredan pristup gotovini ili mogu iskoristiti mogućnost uplate gotovine. Dobro nam došli!

 

Novi vizualni identitet

U sklopu trgovačkog centra Avenue Mall, već dugi niz godina posluje naša poslovnica Siget. S obzirom na velik broj klijenata koje je poslovnica usluživala, kao nagradu i klijentima i djelatnicima, poslovnica je rekonstruirana u novom standardu, usmjerena poslovanju s klijentima i savjetima oko njihovih financijskih potreba.

U sklopu poslovnice se nalaze tri radna mjesta koja rade s gotovinom i tri radna mjesta koja služe kao savjetodavna mjesta te premium bankari.

Poslovnica ima besplatan Wi-Fi, te interaktivni info kiosk, a za atmosferu smo postavili i internu radio stanicu. Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone koja je za vrijeme radnog vremena poslovnice dio poslovnice.

Poslovnica Rijeka je poslovnica koja je prva u OTP banci prikazala novi smjer poslovanja – poslovnica otvorenog tipa u kojoj dva radna mjesta rade s gotovinom, a sva ostala su usmjerena savjetodavnim uslugama prema klijentima, od čega su dva radna mjesta premium bankari.

U poslovnici vas čeka i naš savjetnik za proizvode za građane, kojeg možete zatražiti edukaciju oko digitalnih kanala ili korištenja bankomata, ali i za sve ostale proizvode koje nudimo klijentima. Za diskreciju u razgovoru, dostupna je i soba za sastanke.

Poslovnica je uređena u modernom dizajnu, koji se savršeno uklopio s tradicionalnom zgradom u kojoj se nalazi.

Za ugodniji ugođaj, klijentima je dostupan besplatan Wi-Fi i interaktivni info kiosk, a u pozadini svira interna radio stanica.

Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone, koja je po danu dio poslovnice. 

Studentski centar je, kako joj i naziv govori, poslovnica u blizini Studentskog centra u Zagrebu. Iako rado uslužujemo sve klijente, na raspolaganju smo našim studentima za sva njihova pitanja i za savjete oko financijskih usluga, za što nikad nije prerano. Poslovnica ima dva transakcijska radna mjesta za poslovanje s gotovinom i dva radna mjesta kojima je osnovni cilj pružati savjetodavne usluge našim klijentima.

Poslovnica je moderno uređena te prilagođena prostoru u kojem se nalazi, uz dominaciju drvenih detalja.

U poslovnici je dostupan besplatan Wi-Fi te naš interaktivni uređaj info kiosk, a dok čekate atmosferu podiže i naš interni radio OTP banke! Svakako je zanimljiva i panorama grada Zagreba.

U sklopu poslovnice se nalazi i 24-satna zona unutar koje je uplatno-isplatni bankomat.

Pozivamo sve klijente, a posebno studente, da nas posjete i raspitaju se za posebne pogodnosti koje im nudimo! 

U gradu Biogradu na Moru želimo biti dostupni svim našim klijetima, te na području Biograda na Moru imamo dvije poslovnice. Kako bi klijentima olakšali dolazak u OTP banku, osim u samom centru Biograda na Moru, našu drugu poslovnicu smo preselili u trgovački centar na ulazu u grad. Poslovnicu smo uredili u najnovijem standardu OTP banke, s decentnim detaljima od drveta i s našom korporativnom zelenom bojom.

Unutar poslovnice se nalaze tri radna mjesta koja rade s gotovinom i tri radna mjesta na kojima možete zatražiti naše savjetodavne usluge. Također, u sklopu poslovnice je i naš savjetnik za proizvode za građane na raspolaganju za sva vaša pitanja!

U poslovnici je dostupan besplatan Wi-Fi te naš interaktivni uređaj info kiosk, a dok čekate atmosferu podiže i naš interni radio OTP banke! Svakako je zanimljiva i panorama grada Biograda na Moru koja zauzima skoro cijeli zid čime smo poslovnicu personalizirali u skladu s gradom u kojem posluje.

Poslovnica Konzum se nalazi u Zadru, u istoimenom trgovačkom centru na istočnom ulazu u grad.

Poslovnica se nalazi odmah kod glavnog ulaza u trgovački centar, a posluje s dva radna mjesta s gotovinom i dva radna mjesta kojima je svrha pronalazak najboljih rješenja za vaše financijske potrebe! Osim toga, u poslovnici je na raspolaganju i savjetnik za proizvode za građane koji je tu da vas educira o korištenju digitalnih kanala, bankomata ili za bilo koje pitanje o proizvodima banke.

Posebnost poslovnice je i velika panorama grada Zadra, a dostupan je i besplatan Wi-Fi te naš info kiosk. U pozadini svira i interna radio stanica OTP banke, a u sklopu poslovnice se nalazi i uplatno-isplatni bankomat. 

Poslovnica Prima u Splitu se nalazi u sklopu istoimenog trgovačkog centra. Poslovnica je uređena u modernom dizajnu, otvorenog tipa u kojoj tri radna mjesta rade s gotovinom, dok su ostala dva radna mjesta usmjerena na savjetodavne usluge našim klijentima. Također, u sklopu poslovnice je i soba za sastanke u kojoj možete razgovarati u potpunoj diskreciji.

Također, dostupan je i naš savjetnik za proizvode za građane, kojeg možete kontaktirati za sva pitanja, ali i za edukaciju o korištenju digitalnih kanala ili korištenju bankomata.

U sklopu poslovnice je dostupan uplatno-isplatni bankomat, a za ugodniji ugođaj je dostupan besplatni Wi-Fi i naš interaktivni info kiosk. Dodatno atmosferu podiže i naša interna radio stanica, kao i odlični djelatnici koji su vam uvijek na raspolaganju!