Novi vizualni identitet poslovnica OTP banke

 

Živimo u vremenu intenzivne digitalizacije koja nam donosi i nove načine komunikacije, a poslovanje s bankom se u sve većem broju situacija odvija putem digitalnih kanala. Sve to sa sobom nosi nove želje i potrebe klijenata, a sam dolazak klijenata u poslovnice postaje izuzetak, jer klijenti u svakodnevnom poslovanju s bankom sve više koriste uplatno-isplatne bankomate, Internet i mobilno bankarstvo ili usluge našeg Kontakt centra. Dolazak u poslovnicu se događa kada je klijentu potreban neki novi proizvod ili kada im je potreban savjet za financijski aspekt života.

Sve te činjenice potaknule su nas da krenemo u rekonstrukciju naše poslovne mreže s ambicijom da u što kraćem vremenu poslovnice pretvorimo u moderno okruženje koje svojim prostorom i funkcionalnošću pružaju našim klijentima ugodnu atmosferu i neposredan pristup. Sve naše novouređene poslovnice uz moderan dizajn prožet ugodnom zelenom bojom OTP grupe, pružaju dostupan Wi-Fi, naš interni radio s nenametljivom glazbom te radna mjesta osobnih bankara koja omogućuju neposrednu i ugodnu komunikaciju s klijentima. Kako bi što više naših usluga bilo dostupno klijentima 24 sata dnevno, svaka poslovnica je opremljena i takozvanom 24/7 zonom u kojoj klijenti na našim uplatno-isplatnim bankomatima u svakom trenutku imaju neposredan pristup gotovini ili mogu iskoristiti mogućnost uplate gotovine. Dobro nam došli!

 

Novi vizualni identitet

Još jedna poslovnica u novom, modernom dizajnu!

Otvorili smo još jednu, sedmu po redu, poslovnicu u novom, modernom stilu. Poslovnica Črnomerec se vratila na staru lokaciju, Ilica 253. Prostor i ove poslovnice je uređen prema modernom OTP standardu, s 24-h zonom, šalter salom otvorenog tipa unutar koje su smještena dva savjetnička radna mjesta kao i radna mjesta za rad s gotovinom, te po jedno radno mjesto za Premium bankara i MSE. Kako bi atmosfera u poslovnici bila što ugodnija, postavljena je interna radio stanica, besplatan Wi-Fi te interaktivni info kiosk.

Poslovnica Dubrava je otvorila vrata novouređene poslovnice na staroj adresi Avenija Dubrava 41. U sklopu već dobro poznatog i prepoznatljivog standarda klijentima su na raspolaganju djelatnici raspoređeni na dva šalterska i četiri savjetodavna radna mjesta, kao i radno mjesto za Premium bankara. Uz interaktivni info kiosk, besplatan Wi-Fi i internu radio stanicu, poslovnica ima i 24-satnu zonu s DNT-om, uplatno-isplatnim bankomatom te novim uređajem – kovinomatom.

Na području Kaštela dvije poslovnice su se spojile u jednu te se na lokaciji Cesta dr. Franje Tuđmana 772 otvorila nova poslovnica 7 Kaštela.

Prostor poslovnice uređen je u već dobro poznatom modernom standardu, s ugodnom šalter salom otvorenog tipa unutar koje su smještena tri blagajnička radna mjesta, dva savjetodavna, radno mjesto premium bankara te savjetnika za proizvode građana. Kao i sve ostale novouređene poslovnice i ova ima 24-satnu zonu s DNT-om i uplatno-isplatnim bankomatom kojem će naknadno biti ugrađen i novi uređaj za polog kovanica – kovinomat. Klijentima je na raspolaganju i interaktivni info kiosk, besplatan Wi-Fi te ugodna glazba s naše interne radio stanice. 

Poslovnica Upravna zgrada se vratila na svoju staru lokaciju, u novouređeni prostor na već poznatoj adresi Ulica Domovinskog rata 3 u Zadru. Poslovnica se proteže na dvije, moderno uređene i prostrane etaže, namijenjene za rad s fizičkim i pravnim osobama. Prostor poslovnice uređen je u skladu sa standardima OTP grupe te, kao i sve ostale novuređene poslovnice, ima internu radio stanicu, Wi-Fi, interaktivni info kiosk i 24-satnu zonu. U poslovnicu je prvi put u rad pušten kovinomat - novi uređaj za uplatu kovanica na bankomatu, a poslovnica je dodatno opremljena i induktivnom petljom koja olakšava komunikaciju s klijentima koji koriste slušni aparat.

Poslovnica Središće otvorila je vrata novouređenog prostora na istoj adresi, Stonska 1 u Zagrebu. Poslovnica je uređena prema standardu grupe te je klijentima na raspolaganju uplatno-isplatni bankomat u sklopu u 24-satne zone te u tzv. open space prostoru dva šalterska i tri savjetodavna radna mjesta. Kao i u svim našim novouređenim poslovnicama, i u poslovnici Središće svira ugodna glazba s interne radio stanice, a uz interaktivni info kiosk, klijentima je dostupan i besplatan WiFi. Također, valja naglasiti kako je novouređena poslovnica Središće prilagođena i osobama s invaliditetom te je ulaz u poslovnicu prilagođen i slabovidnim i slijepim osobama. Naime, u skladu s njihovim potrebama postavljena je „taktilna površina“  koja vodi do bankomata i šaltera.  

Nova poslovnica u Trogiru otvorila se na adresi Ulica Kardinala Alojzija Stepinca 1. Kao i sve naše novouređene poslovnice, i poslovnica Trogir klijentima nudi besplatnu bežičnu internetsku mrežu te ugodnu glazbu koja se može čuti s naše interne radijske postaje, a u poslovnici se nalazi i interaktivni info kiosk. Prostor ove poslovnice proteže se na dva kata i uređen je prema standardu OTP grupe te se unutar njega nalazi 24-satna zona s uplatno-isplatnim bankomatom, kao i dnevno-noćnim trezorom. Klijentima je na raspolaganju savjetnik za proizvode građana, tri šalterska radna mjesta, tri savjetodavna radna mjesta te premium bankar.

U prostorima Zračne luke Split otvorena je prva samoposlužna poslovnica OTP banke. Poslovnica je od 0 do 24 sata na raspolaganju svim klijentima banke i Zračne luke u obliku 24-satne zone u kojoj se nalaze uplatno-isplatni bankomat, DNT, interaktivni info kiosk te lounge zona u kojoj se klijenti mogu opustiti uz ugodan program našeg radija. Otvaranjem samoposlužne poslovnice banka je napravila još jedan korak naprijed u praćenju novih bankarskih trendova te poslovnim subjektima i građanima olakšala svakodnevne poslovne aktivnosti jer ne ovise o radnom vremenu poslovnice.

Nova, veća i modernija poslovnica otvorena je na novoj adresi Josipa Zorića 21 u prostoru od 179 m2 u samom centru Dugog Sela. Poslovnica je uređena po standardu, kao i sve ostale renovirane poslovnice te ima dva šalterska radna mjesta, savjetnika za proizvode građana te dva savjetodavna radna mjesta. Poslovnica sadrži poseban ured za tihu isplatu te 24-satnu zonu unutar koje je uplatno-isplatni bankomat. Također, unutar poslovnice klijentima je dostupan i interaktivni info kiosk, besplatan Wi-Fi i dječji kutak, dok u pozadini svira ugodna glazba s naše interne radio stanice.

Iako je otvorena kao nova poslovnica u istoimenom trgovinskom centru 2019. godine, poslovnica Mall of Split je zbog povećanog obujma posla i sve većeg broja klijenata proširila svoj radni prostor na 220 m2. U novom i još modernijem prostoru, poslovnica ima prostranu šalter salu, savjetnika za proizvode građana, dva šalterska radna mjesta, tri savjetodavna radna mjesta, kao i premium bankara. U sklopu poslovnice, klijentima je dostupan i uplatno isplatni bankomat i DNT. Kao i sve novouređene poslovnice, i ova poslovnica ima internu radio stanicu, besplatan Wi-Fi i dječji kutak.

Zbog preseljenja u prostor koji je smješten u blizini poznatog zagrebačkog trga – Trga Eugena Kvaternika, popularno nazivan Kvatrić, poslovnica Maksimirska je, osim lokacije, promijenila i naziv u poslovnica Kvatrić. Novouređena poslovnica nalazi se na adresi Vlaška ulica 123 te se unutar 155 m2 otvorenog i moderno uređenog interijera nalaze dva šalterska radna mjesta i tri savjetodavna. Kako bi provedeno vrijeme klijenata u poslovnici bilo što ugodnije, osim prostrane šalter sale na raspolaganju im je interaktivni digitalni kiosk kao i besplatan Wifi te interna radio stanica. Unutar 24-satne zone koja se nalazi u odvojenom prostoru, ulaz do poslovnice, klijentima je omogućen pristup gotovini na uplatno-isplatnom bankomatu, kao i polog gotovine na dnevno-noćnom trezoru koji je smješten unutar istog prostora.  

Interijer poslovnice je uređen prema najvišim standardima modernog dizajna i funkcionalnog bankarstva te je u potpunosti u skladu sa suvremeno preuređenom zgradom u kojoj se nalazi, na adresi Ulica Augusta Šenoe 4. U otvorenom tipu interijera, poslovnica ima dva šalterska radna mjesta, jedno radno mjesto premium bankara i tri savjetodavna. Kao i u svim našim novouređenim poslovnicama, i ovdje klijentima za bolji ugođaj nudimo bežičnu internetsku mrežu te ugodnu glazbu koja se može čuti s naše interne radijske postaje, a u poslovnici se nalazi i interaktivni info kiosk. Kako bi što više naših usluga bilo dostupno klijentima 24 sata dnevno, poslovnica je opremljena i takozvanom 24-satnom zonom u kojoj klijenti na uplatno-isplatnom bankomatu u svakom trenutku imaju neposredan pristup gotovini ili mogu iskoristiti mogućnost uplate gotovine, a u ovoj zoni se nalazi i dnevno-noćni trezor.

Poslovnica Špansko je ponovno otvorila svoja vrata na staroj adresi, Francesca Tenchinija 2a u Zagrebu, ali uz preuređenu unutrašnjost u skladu s već poznatim standardom poslovnica budućnosti OTP banke d.d. Prostor smo malo povećali te poslovnica sada ima dva šalterska radna mjesta za rad s gotovinom i tri savjetodavna radna mjesta u otvorenom tipu interijera. Uz interaktivni kiosk i besplatan WiFi, poslovnica ima i internu radio stanicu kako bismo stvorili ugodniju atmosferu klijentima, ali i našim djelatnicima. Poslovnica, također, ima i 24/7 zonu unutar koje je dostupan uplatno-isplatni bankomat kako bi klijenti u svakom trenutku mogli imati neposredan pristup gotovini ili iskoristiti mogućnost uplate gotovine.

Almeria je treća poslovnica OTP banke d.d. na području Zagreba, a sedma u našoj poslovnoj mreži uređena po najvišim standardima modernog dizajna i funkcionalnog bankarstva današnjih trendova. Unutar 400 m2 dostupna vam je besplatna bežična internetska veza, interaktivni info kiosk te interna radio stanica za ugodniju atmosferu. U poslovnici dva šaltera rade s gotovinom, dok su tri savjetodavna. Uz to u poslovnici je i meeter greeter te premium bankar. Poslovnica ima i zonu 24 sata s uplatno-isplatnim bankomatom i dnevno-noćnim trezorom, kako bi vam većina transakcijskih usluga bila dostupna cijelo vrijeme.

Od otvaranja centra Supernova u Zadru, OTP banka d.d. je stanovnik centra. S obzirom da je poslovnica postala važan dio naše poslovne mreže jer ste prepoznali lokaciju poslovnice kao omiljenu, pojavila se potreba za prostranijom poslovnicom primjerenijom vašim potrebama. Poslovnica je preseljena u veći prostor i uređena je prema već poznatom standardu naših poslovnica budućnosti.

U poslovnici vas očekuje 4 radna mjesta za transakcije klijenata i 3 radna mjesta za savjetodavne usluge. Za još ugodniji ugođaj, dostupan vam je besplatan Wi-Fi i interaktivni info kiosk, dok u pozadini svira naša interna radio stanica. Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone, koja za vrijeme radnog vremena postaje dio poslovnice.

Poslovnica Vrbani je smještena u neposrednoj blizini trgovačkog centra Point u Zagrebu.

U poslovnici vas u otvorenom tipu interijera očekuje ukupno sedam radnih mjesta: dva mjesta koja rade s gotovinom i tri savjetodavna mjesta te ured voditelja poslovnice, a unutar poslovnice smješteno je i jedno pozadinsko radno mjesto.

Kao i sve naše novouređene poslovnice, i poslovnica Vrbani klijentima nudi dostupnu bežičnu internetsku mrežu te ugodnu glazbu koja se može čuti s naše interne radijske postaje, a u poslovnici se nalazi i interaktivni info kiosk. 

Kako bi što više usluga bilo dostupno klijentima 24 sata dnevno, poslovnica Vrbani je opremljena i 24/7 zonom u kojoj klijenti na uplatno-isplatnom bankomatu u svakom trenutku imaju neposredan pristup gotovini ili mogu iskoristiti mogućnost uplate gotovine.

U sklopu trgovačkog centra Avenue Mall, već dugi niz godina posluje naša poslovnica Siget. S obzirom na velik broj klijenata koje je poslovnica usluživala, kao nagradu i klijentima i djelatnicima, poslovnica je rekonstruirana u novom standardu, usmjerena poslovanju s klijentima i savjetima oko njihovih financijskih potreba.

U sklopu poslovnice se nalaze tri radna mjesta koja rade s gotovinom i tri radna mjesta koja služe kao savjetodavna mjesta te premium bankari.

Poslovnica ima besplatan Wi-Fi, te interaktivni info kiosk, a za atmosferu smo postavili i internu radio stanicu. Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone koja je za vrijeme radnog vremena poslovnice dio poslovnice.

Poslovnica Rijeka je poslovnica koja je prva u OTP banci prikazala novi smjer poslovanja – poslovnica otvorenog tipa u kojoj dva radna mjesta rade s gotovinom, a sva ostala su usmjerena savjetodavnim uslugama prema klijentima, od čega su dva radna mjesta premium bankari.

U poslovnici vas čeka i naš savjetnik za proizvode za građane, kojeg možete zatražiti edukaciju oko digitalnih kanala ili korištenja bankomata, ali i za sve ostale proizvode koje nudimo klijentima. Za diskreciju u razgovoru, dostupna je i soba za sastanke.

Poslovnica je uređena u modernom dizajnu, koji se savršeno uklopio s tradicionalnom zgradom u kojoj se nalazi.

Za ugodniji ugođaj, klijentima je dostupan besplatan Wi-Fi i interaktivni info kiosk, a u pozadini svira interna radio stanica.

Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone, koja je po danu dio poslovnice. 

Studentski centar je, kako joj i naziv govori, poslovnica u blizini Studentskog centra u Zagrebu. Iako rado uslužujemo sve klijente, na raspolaganju smo našim studentima za sva njihova pitanja i za savjete oko financijskih usluga, za što nikad nije prerano. Poslovnica ima dva transakcijska radna mjesta za poslovanje s gotovinom i dva radna mjesta kojima je osnovni cilj pružati savjetodavne usluge našim klijentima.

Poslovnica je moderno uređena te prilagođena prostoru u kojem se nalazi, uz dominaciju drvenih detalja.

U poslovnici je dostupan besplatan Wi-Fi te naš interaktivni uređaj info kiosk, a dok čekate atmosferu podiže i naš interni radio OTP banke! Svakako je zanimljiva i panorama grada Zagreba.

U sklopu poslovnice se nalazi i 24-satna zona unutar koje je uplatno-isplatni bankomat.

Pozivamo sve klijente, a posebno studente, da nas posjete i raspitaju se za posebne pogodnosti koje im nudimo! 

U gradu Biogradu na Moru želimo biti dostupni svim našim klijetima, te na području Biograda na Moru imamo dvije poslovnice. Kako bi klijentima olakšali dolazak u OTP banku, osim u samom centru Biograda na Moru, našu drugu poslovnicu smo preselili u trgovački centar na ulazu u grad. Poslovnicu smo uredili u najnovijem standardu OTP banke, s decentnim detaljima od drveta i s našom korporativnom zelenom bojom.

Unutar poslovnice se nalaze tri radna mjesta koja rade s gotovinom i tri radna mjesta na kojima možete zatražiti naše savjetodavne usluge. Također, u sklopu poslovnice je i naš savjetnik za proizvode za građane na raspolaganju za sva vaša pitanja!

U poslovnici je dostupan besplatan Wi-Fi te naš interaktivni uređaj info kiosk, a dok čekate atmosferu podiže i naš interni radio OTP banke! Svakako je zanimljiva i panorama grada Biograda na Moru koja zauzima skoro cijeli zid čime smo poslovnicu personalizirali u skladu s gradom u kojem posluje.

Poslovnica Konzum se nalazi u Zadru, u istoimenom trgovačkom centru na istočnom ulazu u grad.

Poslovnica se nalazi odmah kod glavnog ulaza u trgovački centar, a posluje s dva radna mjesta s gotovinom i dva radna mjesta kojima je svrha pronalazak najboljih rješenja za vaše financijske potrebe! Osim toga, u poslovnici je na raspolaganju i savjetnik za proizvode za građane koji je tu da vas educira o korištenju digitalnih kanala, bankomata ili za bilo koje pitanje o proizvodima banke.

Posebnost poslovnice je i velika panorama grada Zadra, a dostupan je i besplatan Wi-Fi te naš info kiosk. U pozadini svira i interna radio stanica OTP banke, a u sklopu poslovnice se nalazi i uplatno-isplatni bankomat. 

Poslovnica Prima u Splitu se nalazi u sklopu istoimenog trgovačkog centra. Poslovnica je uređena u modernom dizajnu, otvorenog tipa u kojoj tri radna mjesta rade s gotovinom, dok su ostala dva radna mjesta usmjerena na savjetodavne usluge našim klijentima. Također, u sklopu poslovnice je i soba za sastanke u kojoj možete razgovarati u potpunoj diskreciji.

Također, dostupan je i naš savjetnik za proizvode za građane, kojeg možete kontaktirati za sva pitanja, ali i za edukaciju o korištenju digitalnih kanala ili korištenju bankomata.

U sklopu poslovnice je dostupan uplatno-isplatni bankomat, a za ugodniji ugođaj je dostupan besplatni Wi-Fi i naš interaktivni info kiosk. Dodatno atmosferu podiže i naša interna radio stanica, kao i odlični djelatnici koji su vam uvijek na raspolaganju!