Novi vizualni identitet poslovnica OTP banke

 

Živimo u vremenu intenzivne digitalizacije koja nam donosi i nove načine komunikacije, a poslovanje s bankom se u sve većem broju situacija odvija putem digitalnih kanala. Sve to sa sobom nosi nove želje i potrebe klijenata, a sam dolazak klijenata u poslovnice postaje izuzetak, jer klijenti u svakodnevnom poslovanju s bankom sve više koriste uplatno-isplatne bankomate, Internet i mobilno bankarstvo ili usluge našeg Kontakt centra. Dolazak u poslovnicu se događa kada je klijentu potreban neki novi proizvod ili kada im je potreban savjet za financijski aspekt života.

Sve te činjenice potaknule su nas da krenemo u rekonstrukciju naše poslovne mreže s ambicijom da u što kraćem vremenu poslovnice pretvorimo u moderno okruženje koje svojim prostorom i funkcionalnošću pružaju našim klijentima ugodnu atmosferu i neposredan pristup. Sve naše novouređene poslovnice uz moderan dizajn prožet ugodnom zelenom bojom OTP grupe, pružaju dostupan Wi-Fi, naš interni radio s nenametljivom glazbom te radna mjesta osobnih bankara koja omogućuju neposrednu i ugodnu komunikaciju s klijentima. Kako bi što više naših usluga bilo dostupno klijentima 24 sata dnevno, svaka poslovnica je opremljena i takozvanom 24/7 zonom u kojoj klijenti na našim uplatno-isplatnim bankomatima u svakom trenutku imaju neposredan pristup gotovini ili mogu iskoristiti mogućnost uplate gotovine. Dobro nam došli!

 

Novi vizualni identitet

Poslovnica Špansko je ponovno otvorila svoja vrata na staroj adresi, Francesca Tenchinija 2a u Zagrebu, ali uz preuređenu unutrašnjost u skladu s već poznatim standardom poslovnica budućnosti OTP banke d.d. Prostor smo malo povećali

te poslovnica sada ima dva šalterska radna mjesta za rad s gotovinom i tri savjetodavna radna mjesta u otvorenom tipu interijera. Uz interaktivni kiosk i besplatan WiFi, poslovnica ima i internu radio stanicu kako bismo stvorili ugodniju atmosferu klijentima, ali i našim djelatnicima. Poslovnica, također, ima i 24/7 zonu unutar koje je dostupan uplatno-isplatni bankomat kako bi klijenti u svakom trenutku mogli imati neposredan pristup gotovini ili iskoristiti mogućnost uplate gotovine.

Almeria je treća poslovnica OTP banke d.d. na području Zagreba, a sedma u našoj poslovnoj mreži uređena po najvišim standardima modernog dizajna i funkcionalnog bankarstva današnjih trendova. Unutar 400 m2 dostupna vam je besplatna bežična internetska veza, interaktivni info kiosk te interna radio stanica za ugodniju atmosferu. U poslovnici dva šaltera rade s gotovinom, dok su tri savjetodavna. Uz to u poslovnici je i meeter greeter te premium bankar. Poslovnica ima i zonu 24 sata s uplatno-isplatnim bankomatom i dnevno-noćnim trezorom, kako bi vam većina transakcijskih usluga bila dostupna cijelo vrijeme.

Od otvaranja centra Supernova u Zadru, OTP banka d.d. je stanovnik centra. S obzirom da je poslovnica postala važan dio naše poslovne mreže jer ste prepoznali lokaciju poslovnice kao omiljenu, pojavila se potreba za prostranijom poslovnicom primjerenijom vašim potrebama. Poslovnica je preseljena u veći prostor i uređena je prema već poznatom standardu naših poslovnica budućnosti.

U poslovnici vas očekuje 4 radna mjesta za transakcije klijenata i 3 radna mjesta za savjetodavne usluge. Za još ugodniji ugođaj, dostupan vam je besplatan Wi-Fi i interaktivni info kiosk, dok u pozadini svira naša interna radio stanica. Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone, koja za vrijeme radnog vremena postaje dio poslovnice.

Poslovnica Vrbani je smještena u neposrednoj blizini trgovačkog centra Point u Zagrebu.

U poslovnici vas u otvorenom tipu interijera očekuje ukupno sedam radnih mjesta: dva mjesta koja rade s gotovinom i tri savjetodavna mjesta te ured voditelja poslovnice, a unutar poslovnice smješteno je i jedno pozadinsko radno mjesto.

Kao i sve naše novouređene poslovnice, i poslovnica Vrbani klijentima nudi dostupnu bežičnu internetsku mrežu te ugodnu glazbu koja se može čuti s naše interne radijske postaje, a u poslovnici se nalazi i interaktivni info kiosk. 

Kako bi što više usluga bilo dostupno klijentima 24 sata dnevno, poslovnica Vrbani je opremljena i 24/7 zonom u kojoj klijenti na uplatno-isplatnom bankomatu u svakom trenutku imaju neposredan pristup gotovini ili mogu iskoristiti mogućnost uplate gotovine.

U sklopu trgovačkog centra Avenue Mall, već dugi niz godina posluje naša poslovnica Siget. S obzirom na velik broj klijenata koje je poslovnica usluživala, kao nagradu i klijentima i djelatnicima, poslovnica je rekonstruirana u novom standardu, usmjerena poslovanju s klijentima i savjetima oko njihovih financijskih potreba.

U sklopu poslovnice se nalaze tri radna mjesta koja rade s gotovinom i tri radna mjesta koja služe kao savjetodavna mjesta te premium bankari.

Poslovnica ima besplatan Wi-Fi, te interaktivni info kiosk, a za atmosferu smo postavili i internu radio stanicu. Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone koja je za vrijeme radnog vremena poslovnice dio poslovnice.

Poslovnica Rijeka je poslovnica koja je prva u OTP banci prikazala novi smjer poslovanja – poslovnica otvorenog tipa u kojoj dva radna mjesta rade s gotovinom, a sva ostala su usmjerena savjetodavnim uslugama prema klijentima, od čega su dva radna mjesta premium bankari.

U poslovnici vas čeka i naš savjetnik za proizvode za građane, kojeg možete zatražiti edukaciju oko digitalnih kanala ili korištenja bankomata, ali i za sve ostale proizvode koje nudimo klijentima. Za diskreciju u razgovoru, dostupna je i soba za sastanke.

Poslovnica je uređena u modernom dizajnu, koji se savršeno uklopio s tradicionalnom zgradom u kojoj se nalazi.

Za ugodniji ugođaj, klijentima je dostupan besplatan Wi-Fi i interaktivni info kiosk, a u pozadini svira interna radio stanica.

Uplatno-isplatni bankomat i DNT se nalaze u sklopu 24-satne zone, koja je po danu dio poslovnice. 

Studentski centar je, kako joj i naziv govori, poslovnica u blizini Studentskog centra u Zagrebu. Iako rado uslužujemo sve klijente, na raspolaganju smo našim studentima za sva njihova pitanja i za savjete oko financijskih usluga, za što nikad nije prerano. Poslovnica ima dva transakcijska radna mjesta za poslovanje s gotovinom i dva radna mjesta kojima je osnovni cilj pružati savjetodavne usluge našim klijentima.

Poslovnica je moderno uređena te prilagođena prostoru u kojem se nalazi, uz dominaciju drvenih detalja.

U poslovnici je dostupan besplatan Wi-Fi te naš interaktivni uređaj info kiosk, a dok čekate atmosferu podiže i naš interni radio OTP banke! Svakako je zanimljiva i panorama grada Zagreba.

U sklopu poslovnice se nalazi i 24-satna zona unutar koje je uplatno-isplatni bankomat.

Pozivamo sve klijente, a posebno studente, da nas posjete i raspitaju se za posebne pogodnosti koje im nudimo! 

U gradu Biogradu na Moru želimo biti dostupni svim našim klijetima, te na području Biograda na Moru imamo dvije poslovnice. Kako bi klijentima olakšali dolazak u OTP banku, osim u samom centru Biograda na Moru, našu drugu poslovnicu smo preselili u trgovački centar na ulazu u grad. Poslovnicu smo uredili u najnovijem standardu OTP banke, s decentnim detaljima od drveta i s našom korporativnom zelenom bojom.

Unutar poslovnice se nalaze tri radna mjesta koja rade s gotovinom i tri radna mjesta na kojima možete zatražiti naše savjetodavne usluge. Također, u sklopu poslovnice je i naš savjetnik za proizvode za građane na raspolaganju za sva vaša pitanja!

U poslovnici je dostupan besplatan Wi-Fi te naš interaktivni uređaj info kiosk, a dok čekate atmosferu podiže i naš interni radio OTP banke! Svakako je zanimljiva i panorama grada Biograda na Moru koja zauzima skoro cijeli zid čime smo poslovnicu personalizirali u skladu s gradom u kojem posluje.

Poslovnica Konzum se nalazi u Zadru, u istoimenom trgovačkom centru na istočnom ulazu u grad.

Poslovnica se nalazi odmah kod glavnog ulaza u trgovački centar, a posluje s dva radna mjesta s gotovinom i dva radna mjesta kojima je svrha pronalazak najboljih rješenja za vaše financijske potrebe! Osim toga, u poslovnici je na raspolaganju i savjetnik za proizvode za građane koji je tu da vas educira o korištenju digitalnih kanala, bankomata ili za bilo koje pitanje o proizvodima banke.

Posebnost poslovnice je i velika panorama grada Zadra, a dostupan je i besplatan Wi-Fi te naš info kiosk. U pozadini svira i interna radio stanica OTP banke, a u sklopu poslovnice se nalazi i uplatno-isplatni bankomat. 

Poslovnica Prima u Splitu se nalazi u sklopu istoimenog trgovačkog centra. Poslovnica je uređena u modernom dizajnu, otvorenog tipa u kojoj tri radna mjesta rade s gotovinom, dok su ostala dva radna mjesta usmjerena na savjetodavne usluge našim klijentima. Također, u sklopu poslovnice je i soba za sastanke u kojoj možete razgovarati u potpunoj diskreciji.

Također, dostupan je i naš savjetnik za proizvode za građane, kojeg možete kontaktirati za sva pitanja, ali i za edukaciju o korištenju digitalnih kanala ili korištenju bankomata.

U sklopu poslovnice je dostupan uplatno-isplatni bankomat, a za ugodniji ugođaj je dostupan besplatni Wi-Fi i naš interaktivni info kiosk. Dodatno atmosferu podiže i naša interna radio stanica, kao i odlični djelatnici koji su vam uvijek na raspolaganju!