Poslovnice i bankomati OTP banke

Molimo vas da prije odlaska u poslovnicu provjerite radno vrijeme poslovnica u tražilici.

Ukoliko koristite usluge poslovnice molimo da se strogo pridržavate uputa zaposlenika poslovnice i/ili zaštitara te da red čekate ispred poslovnice na otvorenom dok klijent ispred vas ne bude uslužen.

Obavijest o zatvaranju poslovnica Barban, Medulin, Umag i Stjepana Radića u Rovinju
Poslovnice Barban, Medulin i Umag te poslovnica Stjepana Radića u Rovinju prestaju s radom 27. studenoga 2020. godine. Posljednjeg radnog dana u petak, 27. studenoga poslovnice će raditi do 15:00 sati, osim poslovnice Umag koja će tog dana raditi do 16:00 sati. Bankomati koji se nalaze u sklopu ovih poslovica i dalje su klijentima na raspolaganju 24 sata dnevno.

Obavijest o preseljenju poslovnice Koprivnica
Poslovnica Koprivnica od ponedjeljka, 19. listopada 2020. godine posluje na adresi Trg bana Josipa Jelačića 13. Radno vrijeme poslovnice na novoj lokaciji ostaje nepromijenjeno.

Obavijest o preuređenju poslovnice Konzum u Zadru
Od 28. rujna 2020. godine poslovnica Konzum, na adresi Ulica Bleiburških žrtava 17 u Zadru, bit će privremeno zatvorena zbog preuređenja. Za vrijeme preuređenja, koje će trajati do sredine studenoga 2020., neće biti dostupne usluge bankomata u okviru poslovnice. Za vrijeme rekonstrukcije klijentima će biti na raspolaganju bankomat unutar K Centra Iadera.

Popis uplatno-isplatnih bankomata možete vidjeti ovdje.


Lista poslovnica i bankomataOčisti filtere