Poslovnice i bankomati OTP banke

Molimo vas da prije odlaska u poslovnicu provjerite radno vrijeme poslovnica u tražilici.

Ukoliko koristite usluge poslovnice molimo da se strogo pridržavate uputa zaposlenika poslovnice i/ili zaštitara te da red čekate ispred poslovnice na otvorenom dok klijent ispred vas ne bude uslužen.
Također, zbog provođenja mjera i preporuka epidemiologa za zaštitu zdravlja svih nas vršimo dodatno provjetravanje poslovnica banke svakih sat vremena. U periodu od 5 do 10 minuta za vrijeme provjetravanja nije moguće boraviti u poslovnicama banke te vas molimo za strpljenje i razumijevanje.

Obavijest o preuređenju poslovnice Konzum i zatvaranju poslovnice Murimal u Zadru

Preuređena poslovnica Konzum, na adresi Ulica Bleiburških žrtava 17 počinje s radom u ponedjeljak, 7. prosinca 2020. Radno vrijeme poslovnice bit će od 8:00 do 19:00 i subotom od 8:00 do 12:00 sati.

Po otvaranju poslovnice Konzum zatvara se poslovnica Murimal, na adresi Ante Starčevića 9, a posljednjeg radnog dana 5. prosinca 2020 poslovnica će raditi do 12:00 sati. Bankomat i dnevno-noćni trezor (DNT) koji se nalaze u sklopu poslovnice i dalje su klijentima na usluzi 24 sata dnevno.

Obavijest o preseljenju poslovnice Zaprešić
Poslovnica Zaprešić od ponedjeljka, 23. studenog 2020. godine posluje na adresi Trg mladosti 18. Radno vrijeme poslovnice na novoj lokaciji ostaje nepromijenjeno.

Obavijest o zatvaranju poslovnica Barban, Medulin, Umag i Stjepana Radića u Rovinju
Poslovnice Barban, Medulin i Umag te poslovnica Stjepana Radića u Rovinju prestaju s radom 27. studenoga 2020. godine. Posljednjeg radnog dana u petak, 27. studenoga poslovnice će raditi do 15:00 sati, osim poslovnice Umag koja će tog dana raditi do 16:00 sati. Bankomat u poslovnici Umag trajno prestaje s radom, a na raspolaganju ostaje bankomat pokraj ljekarne na adresi Trgovačka 4d, u neposrednoj blizini zatvorene poslovnice. Bankomati koji se nalaze u sklopu ostalih poslovica koje se zatvaraju i dalje će biti klijentima na raspolaganju 24 sata dnevno.

Popis uplatno-isplatnih bankomata možete vidjeti ovdje.


Lista poslovnica i bankomataOčisti filtere