Poslovnice i bankomati OTP banke

Molimo vas da prije odlaska u poslovnicu provjerite radno vrijeme poslovnica u tražilici.

Ukoliko koristite usluge poslovnice molimo da se strogo pridržavate uputa zaposlenika poslovnice i/ili zaštitara te da red čekate ispred poslovnice na otvorenom dok klijent ispred vas ne bude uslužen.

Za obavljanje transakcijskog poslovanja s bankom ukoliko je to moguće preporučamo korištenje digitalnih kanala poput mobilnog ili internet bankarstva, POS uređaja te bankomata.

Prilikom korištenja uređaja poput POS uređaja ili bankomata, zbog osobne sigurnosti preporučamo upotrebu jednokratne maramice ili papirnatog ručnika kojim ćete prekriti tipke prije upisa PIN broja.

Popis uplatno-isplatnih bankomata možete vidjeti ovdje.


Obavijest o preuređenju poslovnice Prima

Novouređena poslovnica Prima 3 od utorka, 23. lipnja 2020. godine posluje na adresi Ruđera Boškovića 18a u prizemlju TC „Prima 3”. Radno vrijeme poslovnice je radnim danima od 8:30 do 19:30 sati i subotom od 8:30 do 13:00 sati.

Zbog preseljenja poslovnica na sadašnjoj adresi će ovog petka, 19. lipnja 2020. raditi do 15 sati, a u subotu 20. lipnja 2020. neće poslovati s klijentima.


Obavijest o zatvaranju poslovnice Zeleni Brijeg

Poslovnica Zeleni Brijeg, na adresi Zeleni brijeg 21A, trajno prestaje s radom. Bankomat koji se nalazi u sklopu poslovice i dalje će Vam biti na usluzi 24 sata dnevno, te bilo koja druga poslovnica OTP banke.

Obavijest o zatvaranju poslovnice Cista Provo

Poslovnica Cista Provo, na adresi Trg dr. Ante Starčevića 3, prestaje s radom 26. lipnja 2020. Posljednjeg radnog dana, 26. lipnja (petak), poslovnica će raditi do 15:00 sati. Bankomat koji se nalazi u sklopu poslovice i dalje će Vam biti na usluzi 24 sata dnevno, te bilo koja druga poslovnica OTP banke.


Lista poslovnica i bankomataOčisti filtere

Bankomati

Šibenik

Vina Bibich
Zagrebačka 9b
Šibenik