Visa Gold charge kartica

Visa Gold charge kartica

Visa Gold charge kartica prestižno je i prepoznatljivo sredstvo plaćanja koje vam pruža sigurnost i vrhunsku uslugu gdje god se nalazili.

Internetska trgovina Tvoja ljekarna u suradnji s OTP bankom omogućuje korisnicima kartica OTP banke jednokratan popust na kupnju u iznosu od 15% uz unos koda OTPCARD.*

*popust se ne odnosi na 1+1 gratis proizvode i proizvode koji su već na popustu

Iskoristite pogodnosti Visa Gold charge kartice

Prihvaćenost širom svijeta

Visa kartice prihvaćene su u trgovačkoj mreži širom svijeta. Visa Gold charge karticom OTP banke možete bez naknade plaćati na svim prodajnim mjestima s oznakom Visa te podizati gotovinu, od 0 do 24 sata na bankomatima s oznakom Visa, u Hrvatskoj i diljem svijeta.

Moderni kanali kupovanja

Visa Gold charge kartica omogućuje vam kupnju putem Interneta, TV-a, telefonske ili kataloške prodaje, jednostavnim upisom traženih podataka s kartice. Na bankomatima OTP banke Visa Gold charge karticom možete kupovati GSM prepaid bonove (A1, Simpa, Tele2, Tomato i bonbon) kad god vam zatrebaju i po istoj cijeni kao na uobičajenim prodajnim  mjestima.

Lakoća plaćanja

Plaćanje Visa Gold charge karticom vrlo je jednostavno koristiti kako na prodajnim mjestima tako i na bankomatima. Prilikom podmirivanja računa, pokažite Visa Gold charge karticu, ukucajte PIN i uzmite kopiju računa. Prije ukucavanja PIN-a provjerite iznos na računu i kopiji.

Plaćanjem Visa Gold charge karticom ostvarujete sve sigurnosne prednosti beskontaktnog plaćanja:

  • kartica je prilikom plaćanja uvijek u vašim rukama, ne dajete ju trgovcu
  • kako bi transakcija bila uspješna, karticu trebate približiti i lagano prisloniti na uređaj za prihvat kartice
  • provodi se samo jedna transakcija plaćanja i kada greškom karticu prislonite dva puta na uređaj
  • kartica se prisloni na uređaj za prihvat kartice i uređaj signalizira autorizaciju kupovine - PIN ili potpis nisu potrebni za kupovinu u iznosu do 100* Kn

iznos vrijedi za plaćanje u Hrvatskoj, a iznosi u drugim zemljama mogu biti različiti

Ukoliko vam zatrebaju gotovinski iznosi, na raspolaganju su vam bankomati s oznakom Visa u zemlji i svijetu.
Potvrde o izvršenim isplatama gotovine ili obavljenim transakcijama (kupnja) možete kontrolirati u mjesečnom obračunu troškova i tako imati točan uvid u stanje Vašeg računa.

 

Korištenje kartice 

Limiti podizanja gotovine

U okviru dnevnog limita gotovine te ovisno o raspoloživom stanju i ukupnom odobrenom limitu, karticu možete koristiti i za podizanje gotovine na bankomatima i u poslovnicama banaka s istaknutim Visa oznakama u zemlji i inozemstvu. Dnevni limit podizanja gotovine iznosi 6.000,00 kn, a dnevni limit kupovine 25.000,00 kn.

Kontrola troškova

Mjesečni obračun troškova koji će vam banka dostavljati predstavlja evidenciju troškova prethodnog obračunskog razdoblja, a vaš će račun biti terećen s datumom kojeg ste ugovorili. Kroz mjesečni obračun možete provjeriti usklađenost ranije prikupljenih slipova/potvrda o izvršenim transakcijama, s onima navedenima u obračunu. Račun za izvršene usluge u inozemstvu na vašem mjesečnom izvještaju bit će izražen u kunskoj protuvrijednosti. Mjesečnu specifikaciju troškova dostavljamo i na vašu e-mail adresu, a ovu uslugu možete ugovoriti putem Internet bankarstva ili u najbližoj poslovnici OTP banke i za vas je besplatna!

Pregled osnovnih podataka o Visa Gold charge kartici, promet po kreditnom računu i pregled obavijesti o učinjenim troškovima dostupni su u svakom trenutku u okviru usluge OTPdirekt putem Internet bankarstva ili putem Telefonskog bankarstva pozivanjem Kontakt centra OTP banke na broj telefona 0800 210 021.

Efikasno i u svakom trenutku korištenje kartice možete kontrolirati i putem usluge SMS info.

Kako postati korisnik

Želite li postati korisnik Visa Gold charge kartice upoznajte se s Općim uvjetima za izdavanje i korištenje charge kartice, popunite Zahtjev za izdavanje Visa Gold charge kartice i dođite u najbližu poslovnicu OTP banke.

Zahtjev za izdavanje Visa Gold charge kartica možete nam poslati i putem usluge OTPdirekt, Internet bankarstvo.

Dodatni korisnik

Pouzdanost i sigurnost koju vam pruža Visa Gold charge kartica pri upravljanju vašim financijama možete priuštiti i vama dragim osobama.