Online usluge

eLEMENT@ Internet bankarstvo za građane pruža vam mogućnost obavljanja brojnih financijskih transakcija bez odlaska u Banku. S eLEMENT@-om vaše financije su vam uvijek na dohvat ruke: kod kuće, na poslu, na putu, u kafiću - 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.Za to vam je potrebno računalo, token i pristup Internetu, a ostalo je jednostavno poput pretraživanja interneta.
Pozivom na broj telefona 072 201 555 pristupate Kontakt centru OTP banke koji vam otvara niz mogućnosti u upravljanju vašim financijama. Bilo da se samo želite informirati o poslovanju i proizvodima/uslugama OTP banke, stanju svog računa ili izvršiti transakciju, sve to jednostavno možete ostvariti uz pomoć govornog automata, 24 sata dnevno, 365 dana u godini ili našeg operatera od ponedjeljka do petka od 8 do 21.30 a subotom od 8 do 13.00 sati.
Usluga OTP m-banking (OTP mobilno bankarstvo) omogućuje vam upravljanje vlastitim financijama bilo gdje i bilo kad. Uz posebnu aplikaciju prilagođenu pametnim mobilnim telefonima s operativnim sustavima iOS i Android možete brzo i lako obavljati osnovne financijske transakcije ili doći do potrebnih informacija.
Zanima vas stanje i promet vašeg računa? Želite u svakom trenutku imati kontrolu nad transakcijama svojih bankovnih kartica? Hitno trebate informaciju o uslugama Banke? Ako imate mobilni telefon i račun u OTP banci, koristeći uslugu SMS info informirati se možete 24 sata dnevno putem SMS poruka, s bilo kojeg mjesta gdje je dostupan GSM signal. Usluga podržava sve mobilne operatere na području Hrvatske.
OTP banka potpisala je sporazum o uključivanju vjerodajnica OTP banke u Nacionalni identifikacijski i autentifikacijski sustav NIAS projekta e-Građani s Ministarstvom uprave i Financijskom agencijom. Za pristup uslugama e-Građani koristi se token ili aplikacija OTP m-token.
OTPetica je novi i jedinstveni program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade!