Express gotovinski krediti – uz samo jedan posjet poslovnici

Express gotovinski krediti – uz samo jedan posjet poslovnici

Ugovaranje kredita može biti zahtjevno i zato se u OTP banci posebno trudimo olakšati korake u tom procesu.

Upravo iz tog razloga smo osmislili novi kredit  - Express gotovinski kredit, za koji je dovoljan samo jedan dolazak u poslovnicu jer nema potrebe za odlaskom javnom bilježniku. Za ostvarivanje ovog kredita nije potrebna niti ovjera Izjave o zapljeni plaće niti Zadužnica.

Sigurni smo kako smo već privukli vašu pozornost, ali vjerujte da najbolji dio ove ponude tek dolazi! Stoga, ako želite ostvariti izuzetno povoljnu kamatnu stopu, nastavite čitati i uvjerite se u konkurentnost naše ponude.

Sviđaju vam se uvjeti, ali ste već dobili ponudu konkurentske banke s nižom kamatnom stopom? Ne brinite, donesite nam ponudu i mi ćemo vam odobriti gotovinski kredit po istoj kamatnoj stopi!

 

 

* Maksimalna visina OTP Express gotovinskog kredita je 30.000 eura, dok su ostale redovne ponude kredita do najviše 40.000 eura

**Efektivna kamatna stopa (EKS) za gotovinske kredite je izračunata na iznos kredita od 10 000 eura uz rok otplate kredita od sedam godina, uz navedenu kamatnu stopu i uz naknadu za obradu kredita u iznosu od 33,18 eura, odnosno 250 kuna¹. U izračun EKS-a su uključeni troškovi vođenja tekućeg računa u iznosu od 1,59 eura, odnosno 12 kuna¹ mjesečno te interkalarna kamata za jedan mjesec

*** Ukupan iznos za otplatu uključuje iznos glavnice kredita te kamate obračunate do kraja otplate kredita uvećane za iznos interkalarne kamate za razdoblje od mjesec dana.

 ¹ Za izračun je korišten fiksni tečaj konverzije 1 euro = 7,53450 kuna sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj (NN 57/2022).

 

U slučaju da više ne želite primati marketinške poruke OTP banke d.d., sve načine odjave možete pronaći ovdje.

Zatražite povratni poziv kako biste se upoznali sa svim detaljima ove jedinstvene ponude!