Plaćanje i usluge

Koristite naše usluge koje vam mogu pomoći da uštedite svoje dragocjeno vrijeme i novac. Ugovaranjem usluge trajni nalog možete nas ovlastiti da umjesto vas vodimo računa o vašim financijskim obvezama, a uz prekoračenje po tekućem računu možete se opustiti i ponekad si priuštiti i više od planiranog...

Trajni nalog služi za plaćanje obveza ili izvršenje doznaka s vašeg računa na neki drugi račun, a obavlja ga banka po vašem nalogu, u vaše ime i za vaš račun. Uštedite dragocjeno vrijeme i sklopite ugovor o trajnom nalogu kojim ćete OTP banku ovlastiti da umjesto vas vodi računa o vašim financijskim obvezama. I to nije sve, trajni nalog može vam pomoći i u nastojanju da uštedite, provjerite kako...  
Izravno terećenje je platna usluga za terećenje računa platitelja, pri čemu je platna transakcija inicirana od strane primatelja plaćanja na osnovi suglasnosti/ugovora koju je platitelj dao banci, primatelju plaćanja ili trećoj pravnoj osobi ovlaštenoj od primatelja plaćanja.
Većina nas ponekad poželi potrošiti više nego što imamo na računu. Korisnicima tekućeg računa u OTP banci odobravamo prekoračenje po tekućem računu - uz konkurentne kamatne stope.
Saznajte koji su vam podaci potrebni ako očekujete doznaku iz inozemstva ili vam se uplaćuju sredstva na račun u OTP banci. Provjerite popis korespondentnih banaka.