Dogovorna oročena štednja

Dogovorna oročena štednja

 

Želite li oročiti iznos veći od protuvrijednosti 25.000 eura, nudimo vam mogućnost ugovaranja Dogovorne oročene štednje uz dodatnu, posebno povoljnu kamatnu stopu! Što je veći iznos oročenja veća je i kamatna stopa koju možete ostvariti.

Iskoristite pogodnosti

Dogovorna oročena štednja ugovara se uz fiksnu kamatnu stopu koja ostaje ista sve do isteka oročenja. Neovisno o promjeni kamata na tržištu vaš iznos kamate na kraju oročenja unaprijed je poznat i siguran.

Dogovornu oročenu štednju možete ugovoriti u valutama HRK, EUR (euro), USD (američki dolar), CAD (kanadski dolar), AUD (australski dolar), GBP (britanska funta) ili CHF (švicarski franak), a maksimalnu fleksibilnost ostvarujete izborom roka oročenja u danima, od najmanje 30 do 365 odnosno 366 dana.

Mogućnost korištenja dodatnog prekoračenja u visini 80% oročenih sredstava

Hitno vam je potreban novac koji ste oročili u OTP banci? Ne morate raskinuti svoje oročenje. Umjesto toga iskoristite svoje pravo na dodatno prekoračenje po tekućem računu u visini 80% vaših oročenih sredstava. Potrebno je samo doći na bilo koji šalter, potpisati Ugovor i prekoračenje možete koristiti istog dana. Kamatna stopa na dodatno prekoračenje je NIŽA od kamatnih stopa na ostale vrste prekoračenja.

Iskoristite posebnu akciju - ostvarite dodatnih 0,20% na dogovornu štednju!

Ukoliko u OTP banci ugovorite dogovornu štednju u minimalnom iznosu protuvrijednosti 25.000 eura te dodatni iznos od 20% vrijednosti usmjerite na neki od ponuđenih fondova, ostvarit ćete posebno povoljnu kamatnu stopu. Kamatna stopa je fiksna i za 0,20% veća od kamate na klasičnu dogovornu štednju, a rok oročavanja je 12 mjeseci. Minimalni iznos oročenja je protuvrijednost 25.000 eura, a minimalna kupnja udjela u fondu je 5.000 eura. Sredstva koja se investiraju u fondove mogu biti priljevi na vašem računu unazad mjesec dana od dana ugovaranja ovog proizvoda ili novac fizički donesen u Banku. Ukoliko želite oročiti iznos veći od 25.000 eura, omjer oročenja i ulaganja je 80:20. Što više sredstava oročavate, kamatna stopa je povoljnija! U zajedničkoj ponudi OTP banke i OTP Investa možete izabrati OTP uravnoteženi, OTP indeksni ili OTP Meridian 20 fond pri čemu ne plaćate ulaznu naknadu za pristup odabranom fondu!