Svaka kupovina je laka uz debitne kartice OTP banke!

Ako je na neko od postavljenih pitanja u nastavku vaš odgovor DA sigurni smo da je vrijeme da što prije počnete koristiti Visa Electron ili Mastercard debitnu karticu.

 

Gotovinu sa svog žiro ili deviznog računa podižete isključivo u poslovnici OTP banke?

Koristeći Visa Electron ili Mastercard debitnu karticu na bankomatu OTP banke, gotovinu s vašeg računa možete podizati i izvan radnog vremena vama najbliže poslovnice, u vrijeme koje vam najbolje odgovara - i uvijek ste prvi na redu.

 

Za robu i usluge plaćate isključivo gotovinom?

Zaboravite na brojanje novčanica i kovanica prilikom kupovine i uživajte u lakoći plaćanja - i Visa i Mastercard kartice prihvaćene su gotovo na svim prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu, a možete ih i koristiti za kupovinu putem Interneta.

 

Korisnik ste žiro ili deviznog računa, a nemate još Visa Electron ili Mastercard debitnu karticu vezanu uz račun?

Prva vlasnička ili opunomoćenička bankovna kartica vezana uz žiro ili devizni račun izdaje se bez naknade u periodu od 22. listopada 2019. do 22. travnja 2020. godine

 

Imate Visa Electron ili Mastercard debitnu karticu, ali ju ne koristite jer ste zaboravili PIN?

Svima se dogodi! Požurite i zatražite novi PIN-a jer tu uslugu ne naplaćujemo u periodu od 22. listopada 2019. do 22. travnja 2020. godine.

 

A da stvar bude zabavnija, ugovaranje i prvo korištenje debitne kartice za žiro ili devizni račun vjerno prati i najbolji program vjernosti - OTPetica! Za novougovorene debitne kartice za žiro ili devizni račun, nagradit ćemo vas s 80 bodova, dok prvu transakciju karticom na bankomatu ili POS uređaju s čak 100 bodova!

Ako još niste registrirani u OTPetici, uključite se putem mobilnog ili Internet bankarstva i iskoristite pogodnosti!