Visa Electron

 

Uz Visa Electron karticu OTP banke vaš novac uvijek vam je pri ruci. Na putu, u omiljenom restoranu, u svakodnevnoj kupovini, Visa Electron kartica nudi vam niz prednosti, a najvažnije od svega ona vam u svakom trenutku omogućuje jednostavan i siguran put do vlastitog novca.

Iskoristite pogodnosti

Raznovrsnost u korištenju

Visa Electron kartica nudi mogućnost plaćanja različitih vrsta roba i usluga (namirnica, odjeće, smještaja,...) na svim prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu gdje je istaknut Visa Electron simbol.

 

Jednostavnost

Koristeći Visa Electron karticu OTP banke više ne morate brinuti o radnom vremenu poslovnica jer svoj novac možete dobiti 24 sata dnevno, 365 dana u godini na svim bankomatima s oznakom Visa. Pri podizanju gotovine na bankomatima Visa Electron karticom potrebno je transakciju potvrditi unosom PIN-a, koji je uz karticu najvažniji element zaštite sredstava na računu.

 

Sigurnost

Kako Visa Electron karticom možete plaćati sve vrste roba i usluga nestaje potreba za posjedovanjem većih iznosa gotovine te se na taj način smanjuje i mogućnost gubitka novca. Prednosti korištenja kartice posebice dolaze do izražaja prilikom organizacije putovanja jer nestaje potreba za nošenjem različitih vrsta valuta, a ujedno se smanjuje rizik gubitka novca i ostvaruje dodatna sigurnost.    

 

Kontrola i evidencija troškova

Za svaku transakciju Visa Electron karticom vrši se autorizacija, što znači da se prije svakog zaduženja provjerava stanje tekućeg računa kako bi se obradila/potvrdila transakcija. Prilikom plaćanja roba i usluga ili isplate na bankomatima Visa Electron karticom, dobivate potvrdu o izvršenoj transakciji.

 

Korištenje kartice

Visa Electron karticu možete koristiti na svim bankomatima i EFT/POS terminalima na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu koji nose oznaku Visa. Visa Electron karticom možete plaćati na svim prodajnim mjestima, u trgovinama, agencijama, restoranima ili hotelima u zemlji i inozemstvu gdje je istaknut Visa Electron simbol, a plaćanje je jednostavno, "provlačenjem" kartice kroz čitač odnosno očitavanjem čipa na kartici. Za nekoliko trenutaka, koliko traje autorizacija, vaša će transakcija biti izvršena, a vi ćete je potvrditi potpisom.

Pri podizanju gotovine na bankomatima sa simbolom Visa Electron postupak je jednostavan:

  • ubacite karticu,
  • ukucajte PIN,
  • slijedite upute za rad,
  • odaberite željenu transakciju,
  • trenutak kasnije, nakon autorizacije, novac će Vam biti isplaćen i dobiti ćete potvrdu o izvršenoj transakciji.

Na bankomatima OTP banke Visa Electron karticom možete svakodnevno i u svakom trenutku podizati gotovinu te brzo i jednostavno, za jednaku cijenu kao i na ostalim prodajnim mjestima, kupovati GSM prepaid bonove (VIPme, Simpa, Tele2, Tomato i bonbon). Osim brojnih bankomata, OTP banka ima i razgranatu mrežu EFT/POS terminala širom Hrvatske.

 

Tražite najbliži bankomat?

Ako vam hitno treba gotovina, a bankomat nije u blizini, novac sa svog tekućeg računa možete podići i na svim prodajnim mjestima Tiska. Za korisnike debitnih kartica OTP banke za građane naknada za ovu transakciju iznosi samo 5 kuna! Slično kao na bankomatu, prilikom podizanja gotovine na prodajnom mjestu Tiska birate jedan od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa, pa se prije korištenja usluge na prodajnom mjestu informirajte o kojim se iznosima radi. 

 

Limit korištenja i podizanja gotovine

Ukupni dnevni limit korištenja kartice iznosi 14.000 kuna, od čega se na bankomatu može podignuti maksimalno 4.000 kuna gotovine.

 

Kako postati korisnik

Korisnikom Visa Electron kartice mogu postati vlasnici tekućih računa OTP banke kojima je odobreno korištenje Visa Electron kartice na bankomatima i EFT/POS terminalima. Korisnici Visa Electron kartice mogu postati i osobe koje vlasnik tekućeg računa opunomoći.