Mastercard debitna kartica

Mastercard debitna kartica

 

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Mastercard debitna kartica vam, uz uobičajenu kartičnu funkcionalnost, omogućuje i beskontaktno plaćanje. Ova kartica izvrstan je izbor za prodajna mjesta na kojima kupujete svakodnevno (trgovine mješovitom robom, trafike, fast food restorani), jer značajno ubrzava transakciju plaćanja, a pogodna je i za mjesta većih okupljanja (sportske dvorane, muzeji, turističke atrakcije, festivali ili klubovi).

Prednosti Mastercard debitne kartice

Korištenjem Mastercard debitne kartice ostvarujete sve sigurnosne prednosti beskontaktnog plaćanja:

  • kartica je prilikom plaćanja uvijek u vašim rukama, ne dajete ju trgovcu;
  • kako bi transakcija bila uspješna, karticu trebate približiti i lagano prisloniti na uređaj za prihvat kartice
  • provodi se samo jedna transakcija plaćanja i kada greškom karticu prislonite dva puta na uređaj.

Ukupni dnevni limit korištenja kartice iznosi 14.000 kuna, od čega se na bankomatu može podignuti maksimalno 4.000 kuna gotovine.

Pogledajte video sadržaj o Mastercard karticama:

 

Tražite najbliži bankomat?

Ako vam hitno treba gotovina, a bankomat nije u blizini, novac sa svog tekućeg računa možete podići i na svim prodajnim mjestima Tiska. Za korisnike debitnih kartica OTP banke za građane naknada za ovu transakciju iznosi samo 5 kuna! Slično kao na bankomatu, prilikom podizanja gotovine na prodajnom mjestu Tiska birate jedan od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa, pa se prije korištenja usluge na prodajnom mjestu informirajte o kojim se iznosima radi. 

 

Mastercard OTP