Program vjernosti za pet

OTPetica

OTPetica je jedinstveni program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno!!

Iskoristi sve pogodnosti!

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica:

  • Nauči nešto više o proizvodima i uslugama OTP banke

  • Rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove

  • Zamijeni bodove za super pogodnosti i nagrade naših partnera

Koliko bodova ti može donijeti koji izazov provjeri u popisu izazova i pripadajućih bodova u aplikaciji OTPetica. A koje nagrade su ti dostupne, najbolje provjeri u samoj aplikaciji. Ona je za tebe besplatna i možeš joj pristupiti putem internet ili mobilnog bankarstva. Prijavi se odmah! Ako nekim slučajem ne možeš pronaći link za pristup OTPetici u aplikaciji mobilnog bankarstva, ništa strašno, znači da ju trebaš ažurirati putem online trgovina Google Play ili Apple App Store.

 

Pogledaj video i saznaj više o OTPetici:

INmusic je i ove godine partner programa vjernosti OTPetica!

Prikupljeni bodovi u OTPetici od sada se mogu zamijeniti i za ulaznice za INmusic festival, a nagrada se u aplikaciji nalazi u kategoriji „Zabava i sport". Ne propusti priliku jer su prva velika imena svjetske glazbene scene – Nick Cave and the Bad Seeds, Queens of the Stone Age, David Byrne, Portugal. The Man i drugi - već potvrdila dolazak na ovogodišnje 13. izdanje popularnog festivala koji će se održati na zagrebačkom Jarunu od 25. do 27. lipnja.

Partneri OTPetice

INmusic