OTPetica za hrvatske bolnice

OTP banka u svom programu vjernosti OTPetici omogućuje klijentima da svojim prikupljenim bodovima doniraju sedam hrvatskih bolnica.

U vremenima kao što je borba s pandemijom koronavirusa više no ikad postajemo svjesni kolika je potreba za zdravstvenom skrbi svima nama, a pogotovo najugroženijim skupinama.

Upravo zato želimo i našim klijentima koji su korisnici OTPetice, jedinstvenog programa vjernosti OTP banke, pružiti priliku da sudjeluju u zelenom svjetlu OTP banke za zdravlje svih nas. Koristeći se uslugama OTP banke naši klijenti sakupljaju bodove kojima ih banka nagrađuje za vjernost, a  koje od sada mogu zamijeniti za donacijski bon kojeg će banka 1. lipnja zajedno sa svim ostalim bodovima klijenata koji se odluče sudjelovati u ovoj akciji unovčiti i donirati. Cjelokupni novčani iznos u jednakim dijelovima će se uplatiti bolnicama u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zadru, Puli, Sisku i Osijeku. Cilj nam je na ovaj način donirati još do milijun kuna te pozivamo klijente da se uključe u akciju i pomognu zajedničkoj borbi protiv širenja COVID-19 i na ovaj način.

OTP banka je do sada donirala ukupno 2,9 milijuna kuna hrvatskim bolnicama tijekom ožujka: 1,5 milijun za potresom pogođene bolnice u Zagrebu (KBC Zagreb i KBC Sestre milosrdnice) te dodatnih 1,4 milijuna kuna za sedam bolnica u Hrvatskoj. Zahvaljujemo zdravstvenim djelatnicima koji brinu za naše zdravlje i u ovim su vremenima posebno izloženi kako bi pomagali svojim sugrađanima.