Ponuda za suvlasnike stambenih zgrada

OTP banka nudi Vam mogućnost otvaranja računa pričuva, posebnu liniju za kreditiranje suvlasnika stambenih zgrada te mogućnost deponiranja vaših sredstava po viđenju i oročenje sredstava u kunama i eurima.

Otvaranje računa

Dokumentacija potrebna za otvaranje računa:

  • Zahtjev za otvaranje računa sredstava zajedničke pričuve
  • Ugovor o otvaranju i vođenju računa i obavljanju platnog prometa
  • Imenovanje ovlaštenih potpisnika
  • Međuvlasnički ugovor
  • Ugovor o upravljanju - ako zgrada ima Upravitelja koji je pravna osoba
  • Preslika identifikacijskih isprava osobe ovlaštene za zastupanje (potpisnik zahtjeva za otvaranje računa

Kreditiranje suvlasnika stambenih zgrada

Krediti za suvlasnike stambenih zgrada namijenjeni su financiranju radova na održavanju i poboljšanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade uključujući sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti.

Korištenje kredita je namjensko i isplata se vrši isključivo na temelju dostave obavezne dokumentacije.

Više o ponudi: Krediti za suvlasnike stambenih zgrada

 

Depoziti suvlasnika stambenih zgrada

OTP banka prepoznaje vaše potrebe i nudi vam mogućnost deponiranja vaših sredstava po viđenju te oročenje sredstava u kunama i eurima. Iskoristite pogodnosti koje vam se nude - konkurentne kamatne stope i sigurni uvjeti štednje.

Depoziti po viđenju

Svoja novčana sredstva možete deponirati po viđenju u kunama uz kamate na sredstva sukladno Odluci o kamatama OTP banke.

Oročeni depoziti

Svoje viškove likvidnih sredstava možete oročiti u kunama i eurima na rok do godine dana, ovisno o vašim poslovnim mogućnostima i potrebama.

Novosti i obavijesti

15.02.2017.
Uprava OTP Banke je na sjednici održanoj 07. veljače 2017. usvojila izmjene i dopune Odluke o kamatama u dijelu koji se odnosi na kamatne stope na oročene depozite suvlasnika stambenih zgrada te...
26.01.2017.
Uprava OTP banke je 24. siječnja 2017. usvojila izmjene i dopune Općih uvjeta odobravanja kredita suvlasnicima stambenih zgrada koje se primjenjuju od 11. veljače 2017.  Opis izmjena...
03.01.2017.
Uprava OTP banke je 20. prosinca 2016. usvojila novu kamatnu stopu za kredite suvlasnicima stambenih zgrada koja se primjenjuje od 26. siječnja 2017.
06.07.2016.
Uprava OTP banke je 14.lipnja 2016. usvojila novu kamatnu stopu za kredite suvlasnicima stambenih zgrada koja se primjenjuje od 26.srpnja 2016.