Ponuda za suvlasnike stambenih zgrada

Ponuda za suvlasnike stambenih zgrada

OTP banka nudi Vam mogućnost otvaranja računa pričuva, posebnu liniju za kreditiranje suvlasnika stambenih zgrada te mogućnost deponiranja vaših sredstava po viđenju i oročenje sredstava u kunama i eurima.

Kreditiranje suvlasnika stambenih zgrada

Krediti za suvlasnike stambenih zgrada namijenjeni su financiranju radova na održavanju i poboljšanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade uključujući sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti.

Korištenje kredita je namjensko i isplata se vrši isključivo na temelju dostave obavezne dokumentacije.

Više o ponudi: Krediti za suvlasnike stambenih zgrada

 

Depoziti suvlasnika stambenih zgrada

OTP banka prepoznaje vaše potrebe i nudi vam mogućnost deponiranja vaših sredstava po viđenju te oročenje sredstava u kunama i eurima. Iskoristite pogodnosti koje vam se nude - konkurentne kamatne stope i sigurni uvjeti štednje.

Depoziti po viđenju

Svoja novčana sredstva možete deponirati po viđenju u kunama uz kamate na sredstva sukladno Odluci o kamatama OTP banke.

Oročeni depoziti

Svoje viškove likvidnih sredstava možete oročiti u kunama i eurima na rok do godine dana, ovisno o vašim poslovnim mogućnostima i potrebama.

Novosti i obavijesti

27.07.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja za obavljanje platnih usluga i transakcijske račune sredstava zajedničke pričuve zgrada koji stupaju na snagu 28. srpnja 2018.
Sažetak:
11.07.2018.
OTP banka je usvojila novu kamatnu stopu za kredite suvlasnicima stambenih zgrada koja se primjenjuje od 26. srpnja 2018.
Sažetak:
16.05.2018.
Uprava OTP Banke je na sjednici održanoj 15. svibnja 2018. usvojila izmjene i dopune Odluke o kamatama u dijelu koji se odnosi na kamatne stope na oročene depozite suvlasnika stambenih...
Sažetak:
10.05.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete odobravanja kredita i nove Opće uvjete za oročene depozite za suvlasnike stambenih zgrada koji stupaju na snagu 25. svibnja 2018.
Sažetak: