Ponuda za suvlasnike stambenih zgrada

OTP banka nudi Vam mogućnost otvaranja računa pričuva, posebnu liniju za kreditiranje suvlasnika stambenih zgrada te mogućnost deponiranja vaših sredstava po viđenju i oročenje sredstava u kunama i eurima.

Otvaranje računa

Dokumentacija potrebna za otvaranje računa:

  • Zahtjev za otvaranje računa sredstava zajedničke pričuve
  • Ugovor o otvaranju i vođenju računa i obavljanju platnog prometa
  • Imenovanje ovlaštenih potpisnika
  • Međuvlasnički ugovor
  • Ugovor o upravljanju - ako zgrada ima Upravitelja koji je pravna osoba
  • Preslika identifikacijskih isprava osobe ovlaštene za zastupanje (potpisnik zahtjeva za otvaranje računa

Kreditiranje suvlasnika stambenih zgrada

Krediti za suvlasnike stambenih zgrada namijenjeni su financiranju radova na održavanju i poboljšanju zajedničkih dijelova i uređaja zgrade uključujući sufinanciranje projekata energetske učinkovitosti.

Korištenje kredita je namjensko i isplata se vrši isključivo na temelju dostave obavezne dokumentacije.

Više o ponudi: Krediti za suvlasnike stambenih zgrada

 

Depoziti suvlasnika stambenih zgrada

OTP banka prepoznaje vaše potrebe i nudi vam mogućnost deponiranja vaših sredstava po viđenju te oročenje sredstava u kunama i eurima. Iskoristite pogodnosti koje vam se nude - konkurentne kamatne stope i sigurni uvjeti štednje.

Depoziti po viđenju

Svoja novčana sredstva možete deponirati po viđenju u kunama uz kamate na sredstva sukladno Odluci o kamatama OTP banke.

Oročeni depoziti

Svoje viškove likvidnih sredstava možete oročiti u kunama i eurima na rok do godine dana, ovisno o vašim poslovnim mogućnostima i potrebama.

Novosti i obavijesti

16.05.2018.
Uprava OTP Banke je na sjednici održanoj 15. svibnja 2018. usvojila izmjene i dopune Odluke o kamatama u dijelu koji se odnosi na kamatne stope na oročene depozite suvlasnika stambenih...
Sažetak:
10.05.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete odobravanja kredita i nove Opće uvjete za oročene depozite za suvlasnike stambenih zgrada koji stupaju na snagu 25. svibnja 2018.
Sažetak:
23.03.2018.
Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete poslovanja za obavljanje platnih usluga i transakcijske račune sredstava zajedničke pričuve zgrada koji stupaju na snagu 25. svibnja 2018.
Sažetak:
10.01.2018.
OTP banka je usvojila novu kamatnu stopu za kredite suvlasnicima stambenih zgrada koja se primjenjuje od 26. siječnja 2018.
Sažetak: