Ponuda za učenike i studente

Imaš preko 15 godina i razmišljaš o početku poslovanja s bankom? U OTP banci vrijedi ona stara „Sve je lako kad si mlad!“ jer gotovo sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno u paketu OTP Indeks!

OTP Indeks paket možeš ugovoriti brzo i jednostavno jednom posjetom poslovnici. Zatraži povratni poziv i dogovori svoj termin sastanka u najbližoj poslovnici Banke.

Ako već imaš 18 godina i studiraš, u samo 15 minuta otvori paket OTP e-Indeks i to 100% digitalno – bez odlaska u poslovnicu. Za otvaranje paketa pripremi samo osobnu iskaznicu i potvrdu o studiranju i besplatan paket je tvoj. Ugovori ga odmah!

Besplatne usluge u paketu OTP Indeks!

 Što sve dobivaš u paketu:

Osim toga, s ovim paketom ćeš najčešće bankarske usluge koristiti besplatno, odnosno bez naknade:

  • plaćanja putem m-banking aplikacije prema svim računima unutar i izvan OTP banke
  • eksterne uplate na svoj račun u eurima

U OTP-u znamo koliko je obrazovanje bitno i zato svim korisnicima OTP Indeks paketa nudimo povoljne uvjete gotovinskog kredita i studentskog kredita za obrazovanje. S OTP Indeks paketom se možeš opustiti – ti ponovi svoje gradivo, a ostalo ostavi nama!

 

Algebra i OTP banka te nagra­đuju! Uz besplatni paket OTP Indeks do 35 eura na Visa web prepaid kartici!

Dođ­i u najbližu poslovnicu OTP banke s vaučerom koji će biti uručen svim polaznicima priprema za državnu maturu u Algebri, ugovori paket OTP Indeks ukoliko već nisi i poklonit ćemo ti 35 eura na Visa web prepaid kartici!

Vaučer mogu iskoristiti polaznici priprema za državnu maturu u Algebri koji koriste ili ugovore paket OTP Indeks do 31. prosinca 2024. godine u bilo kojoj poslovnici OTP banke d.d. Više informacija potražite ovdje!

 

Prijavi se u jedinstveni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica dobro se zabavi i osvoji vrijedne nagrade naših partnera. Aplikacija je besplatna, a možeš joj odmah pristupiti putem internet ili mobilnog bankarstva! Sakupljaj bodove i iskoristi ih primjerice za poklon bonove u iznosima do 13,27 EUR (100 kn) kod partnera dm konzumekupi. Popis svih naših partnera pronađi ovdje.

 

 

OTP Zaokruži veliki je donacijski program, koji je u suradnji s Mastercardom pokre­nula OTP banka d.d., s ciljem omoguća­vanja kvalitetnije zdravstvene skrbi za djecu u Hrvatskoj. Svaki korisnik bilo koje Mastercard kartice OTP banke d.d. može aktivirati uslu­gu pri kartičnom plaćanju, čime zaokružuje lipe koje se dodaju računu u banci. Prikupljeni iznos donirat će se dvjema bolnicama u Hrvatskoj za nabavku potrebne opreme za dječje odjele kako bi našim najmlađima, koji se hrabro bore sa zdravstvenim problemima, omogućili što kvalitetniju dijagnostiku, skrb i boravak u bolnici. Ponekad je nama malo, nekom sve. Zato zaokruži!

 

 

Često postavljena pitanja o uslugama u paketu OTP Indeks

Studentski tekući račun je račun na koji možeš primati uplate roditelja ili ga koristiti u kombinaciji s žiro računom ako se financiraš radeći primjerice preko student servisa. Devizni račun ti treba ako imaš sredstva u stranoj valuti. Otvaranjem tekućeg računa započinje tvoje poslovanje s bankom i osnova je za ugovaranje paketa OTP Indeks.

Ako hitno trebaš gotovinu, a bankomat nije u blizini novac sa svog tekućeg računa možeš podići i na svim prodajnim mjestima Tiska uz naknadu od samo 0,66 EUR / 5,00 HRK* za korisnike debitne kartice OTP banke za građane! Slično kao na bankomatu, prilikom podizanja gotovine prodajnom mjestu Tiska biraš jedan od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa, pa se prije korištenja usluge na prodajnom mjestu informiraj o kojim se iznosima radi.

*Za izračun je korišten fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

Internet ili mobilno bankarstvo usluge su koje će ti omogućiti da većinu transakcija obaviš samostalno, bez odlaska u poslovnicu banke i ostaviti više vremena za učenje i zabavu. Koristeći uslugu SMS info u svakom se trenutku možeš informirati o stanju i prometu svojih računa i bankovnih kartica putem mobilnog telefona.

Visa web prepaid kartica zbog prepaid modela idealna je za online shopping jer na računu uvijek imaš taman onoliko koliko želiš potrošiti, a u kombinaciji s uslugama Internet i Mobilno bankarstvo sve kontroliraš online i u realnom vremenu - sredstva se s tekućeg računa prebacuju na Visa web račun trenutno!