Investicijski fondovi putem trajnog naloga

Investicijski fondovi

Već planiraš putovanje s prijateljima u sljedećoj godini ili uživaš u online shoppingu a potrebna su ti dodatna sredstva? Veliki planovi započinju malim koracima i zato izaberi ulaganje u jedan od investicijskih fondova OTP Investa koji ti najbolje odgovara i započni s ulaganjem putem trajnog naloga s iznosom već od 100 kuna ili 10 eura mjesečno.

OTP banka u suradnji s OTP Investom nudi dodatne mogućnosti ulaganja na tržištu kapitala putem investicijskih fondova i to iz udobnosti svog doma. Naime, ulaganje u fond možeš dogovoriti u potpunosti online putem Internet bankarstva na brz, jednostavan i siguran način.

Putem Internet bankarstva popunjavanjem Upitnika procjene primjerenosti proizvoda saznaj kojem ulagačkom profilu pripadaš te provjeri koji ti proizvodi iz naše ponude najbolje odgovaraju. Definiranje ulagačkog profila se temelji na dosadašnjem iskustvu i znanju o ulaganju, dinamici prihoda, investicijskim ciljevima te rokovima ulaganja i omogućuju ti bolji odabir iz ponude investicijskih fondova OTP Investa.

#ostanimoodgovorni i mislimo na svoju budućnost.