Ponuda za studente

Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno! Trebaš tekući i žiro račun, možda devizni račun? Besplatno! Ne da ti se baš ići u poslovnicu? Naravno, imamo internet bankarstvo ili još bolje mobilno bankarstvo, također besplatno! Kupuješ online? Za tebe je besplatna i Visa web prepaid kartica za još sigurniji online shopping! Putuješ, posjećuješ festivale, voliš izlaske? Imamo i beskontaktnu karticu s kojom nema čekanja u redu... Sve što ti treba nudimo ti potpuno besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks.

Koristeći besplatne usluge u paketu OTP Indeks štediš i do 542 kune godišnje!

 

Naknada za korištenje paketa

0 kuna mjesečno!

Studentski tekući račun (uz Visa Electron ili MasterCard contactless debitnu karticu, po tvom izboru)

Žiro račun

Devizni račun

Internet bankarstvo

Mobilno bankarstvo

Visa web prepaid kartica

I to nije sve! U paketu OTP Indeks dobivaš i povoljnije uvjete za ugovaranje Studentskog kredita, te 50% popusta za vođenje tekućeg i deviznog računa OTP Dinamik štednje.

 

 


 

Prijavi se u jedinstveni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica dobro se zabavi i osvoji vrijedne nagrade naših partnera. Aplikacija je besplatna, a možeš joj odmah pristupiti putem internet ili mobilnog bankarstva!

 

 

Mala škola financija i vodič kroz usluge u paketu OTP Indeks

 

 

 Tekući, žiro i devizni račun

  • Studentski tekući račun je račun na koji možeš primati uplate roditelja ili ga koristiti u kombinaciji s žiro računom ako se financiraš radeći primjerice preko student servisa. Devizni račun ti treba ako imaš sredstva u stranoj valuti. Otvaranjem tekućeg računa započinje tvoje poslovanje s bankom i osnova je za ugovaranje paketa OTP Indeks.

Uz tekući račun zatraži Mastercard contactless debitnu karticu za beskontaktno plaćanje jer je plaćanje znatno brže i jednostavnije ako karticu trebaš samo približiti POS uređaju! Lako kao 1,2,3 :)

Ovo će te sigurno zanimati - ako hitno trebaš gotovinu, a bankomat nije u blizini, novac sa svog tekućeg računa možeš podići i na svim prodajnim mjestima Tiska uz naknadnu od samo 5 kuna za korisnike debitne kartice OTP banke za građane! Provjeri gdje je tebi najbliži bankomat OTP banke ili najbliže prodajno mjesto Tiska

I još nešto! Ako ti troškovi malo porastu tijekom studiranja i za to imamo rješenje. Ovisno o vrsti priljeva na tvoj račun, omogućit ćemo ti korištenje odgovarajućeg iznosa dopuštenog prekoračenja po tekućem računu uz nižu kamatnu stopu!

 

Internet i mobilno bankarstvo, SMS info

  • Internet ili mobilno bankarstvo usluge su koje će ti omogućiti da većinu transakcija obaviš samostalno, bez odlaska u poslovnicu banke i ostaviti više vremena za učenje i zabavu. Koristeći uslugu SMS info u svakom se trenutku možeš informirati o stanju i prometu svojih računa i bankovnih kartica putem mobilog telefona.

 

Visa web prepaid kartica

  • Visa web prepaid kartica zbog prepaid modela idealna je za online shopping jer na računu uvijek imaš taman onoliko koliko želiš potrošiti, a u kombinaciji s uslugama Internet i Mobilno bankarstvo sve kontroliraš online i u realnom vremenu - sredstva se s tekućeg računa prebacuju na Visa web račun trenutno!

 

Studentski gotovinski kredit

  • Studentski kredit nije bilo kakav kredit, ovim gotovinskim kreditom ćeš moći financirati školarinu i životne troškove poput smještaja ili hrane ali i studijska putovanja. Namijenjen je studentima na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta. Kredit se u cijelosti isplaćuje na studentski tekući račun OTP banke i odobrava u iznosu od 1.000 do 10.000 eura uz rok otplate do 7 godina. U paketu OTP Indeks dobit ćeš nižu kamatnu stopu i nećemo ti naplatiti trošak obrade kredita… ipak si student!