Ponuda za studente

Paket OTP Indeks

Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci sve usluge i proizvode koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno! Trebaš tekući i žiro račun, možda devizni račun? Besplatno! Ne da ti se baš ići u poslovnicu? Naravno, imamo internet bankarstvo ili još bolje mobilno bankarstvo, također besplatno! Kupuješ online? Za tebe je besplatna i Visa web prepaid kartica za još sigurniji online shopping! Putuješ, posjećuješ festivale, voliš izlaske? Imamo i beskontaktnu karticu s kojom nema čekanja u redu... Sve što ti treba nudimo ti potpuno besplatno, posebno upakirano u besplatan paket OTP Indeks.

 

Portal Studentski.hr u suradnji s OTP bankom provodi istraživanje o financijskim navikama studenata. Ispuni kratku anketu do 13. listopada 2019. i reci nam sve o svojim financijskim potrebama, a tri najkreativnija odgovora na posljednje, nagradno pitanje osvajaju 300 kuna na Mastercard prepaid kartici OTP banke

Koristeći besplatne usluge u paketu OTP Indeks štediš i do 542 kune godišnje!

 

Naknada za korištenje paketa

0 kuna mjesečno!

Studentski tekući račun (uz Visa Electron ili MasterCard contactless debitnu karticu, po tvom izboru)

Žiro račun

Devizni račun

Internet bankarstvo

Mobilno bankarstvo

Visa web prepaid kartica

I to nije sve! U paketu OTP Indeks dobivaš i povoljnije uvjete za ugovaranje Studentskog kredita, te 50% popusta za vođenje tekućeg i deviznog računa OTP Dinamik štednje.

 

 

Program vjernosti OTPetica

 

Prijavi se u jedinstveni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica dobro se zabavi i osvoji vrijedne nagrade naših partnera. Aplikacija je besplatna, a možeš joj odmah pristupiti putem internet ili mobilnog bankarstva!

 

Mala škola financija i vodič kroz usluge u paketu OTP Indeks

 

 Tekući, žiro i devizni račun

  • Studentski tekući račun je račun na koji možeš primati uplate roditelja ili ga koristiti u kombinaciji s žiro računom ako se financiraš radeći primjerice preko student servisa. Devizni račun ti treba ako imaš sredstva u stranoj valuti. Otvaranjem tekućeg računa započinje tvoje poslovanje s bankom i osnova je za ugovaranje paketa OTP Indeks.

Uz tekući račun zatraži Mastercard debitnu karticu za beskontaktno plaćanje jer je plaćanje znatno brže i jednostavnije ako karticu trebaš samo približiti POS uređaju! Lako kao 1,2,3 :)

Često si u potrazi za najbližim bankomatom? Ako hitno trebaš gotovinu, a bankomat nije u blizini novac sa svog tekućeg računa možeš podići i na svim prodajnim mjestima Tiska uz naknadu od samo 5 kuna za korisnike debitne kartice OTP banke za građane! Slično kao na bankomatu, prilikom podizanja gotovine prodajnom mjestu Tiska biraš jedan od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa, pa se prije korištenja usluge na prodajnom mjestu informiraj o kojim se iznosima radi.

I još nešto! Ako ti troškovi malo porastu tijekom studiranja i za to imamo rješenje. Ovisno o vrsti priljeva na tvoj račun, omogućit ćemo ti korištenje odgovarajućeg iznosa dopuštenog prekoračenja po tekućem računu uz nižu kamatnu stopu!

 

Internet i mobilno bankarstvo, SMS info

  • Internet ili mobilno bankarstvo usluge su koje će ti omogućiti da većinu transakcija obaviš samostalno, bez odlaska u poslovnicu banke i ostaviti više vremena za učenje i zabavu. Koristeći uslugu SMS info u svakom se trenutku možeš informirati o stanju i prometu svojih računa i bankovnih kartica putem mobilog telefona.

 

Visa web prepaid kartica

  • Visa web prepaid kartica zbog prepaid modela idealna je za online shopping jer na računu uvijek imaš taman onoliko koliko želiš potrošiti, a u kombinaciji s uslugama Internet i Mobilno bankarstvo sve kontroliraš online i u realnom vremenu - sredstva se s tekućeg računa prebacuju na Visa web račun trenutno!

 

Studentski gotovinski kredit

  • Studentski kredit nije bilo kakav kredit, ovim gotovinskim kreditom ćeš moći financirati školarinu i životne troškove poput smještaja ili hrane ali i studijska putovanja. Namijenjen je studentima na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta. Kredit se u cijelosti isplaćuje na studentski tekući račun OTP banke i odobrava u iznosu od 1.000 do 10.000 eura uz rok otplate do 7 godina. U paketu OTP Indeks dobit ćeš nižu kamatnu stopu i nećemo ti naplatiti trošak obrade kredita… ipak si student!