Ponuda za studente

Paket OTP Indeks

Poslovanje s bankom jednostavno je ako si student jer u OTP banci većinu usluga i proizvoda koji su ti potrebni možeš koristiti besplatno u paketu OTP Indeks! Trebaš tekući i žiro račun, ili možda devizni račun? Besplatno! Ne da ti se baš ići u poslovnicu? Naravno, imamo usluge digitalnog bankarstva, također besplatno! Kupuješ online? Za tebe je besplatna i Visa web prepaid kartica za još sigurniji online shopping!

Koristeći besplatne usluge u paketu OTP Indeks štediš i do 542 kune godišnje!

 

U paketu OTP Indeks dobiješ studentski tekući račun, žiro i devizni račun, usluge Internet i mobilnog bankarstva po izboru i čak Visa web prepaid karticu - i to za 0 kuna! I to nije sve! Svim korisnicima paketa OTP Indeks nudimo povoljne uvjete gotovinskog kredita za studente ili studentskog kredita za obrazovanje jer financiranje studija može biti lako!

 

Algebra i OTP banka nagrađuju sve polaznike priprema za državnu maturu!

 Više informacija potraži ovdje!

 

 

Program vjernosti OTPetica

Prijavi se u jedinstveni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica dobro se zabavi i osvoji vrijedne nagrade naših partnera. Aplikacija je besplatna, a možeš joj odmah pristupiti putem internet ili mobilnog bankarstva!

 

 

Često postavljena pitanja o uslugama u paketu OTP Indeks

Studentski tekući račun je račun na koji možeš primati uplate roditelja ili ga koristiti u kombinaciji s žiro računom ako se financiraš radeći primjerice preko student servisa. Devizni račun ti treba ako imaš sredstva u stranoj valuti. Otvaranjem tekućeg računa započinje tvoje poslovanje s bankom i osnova je za ugovaranje paketa OTP Indeks.

Ako hitno trebaš gotovinu, a bankomat nije u blizini novac sa svog tekućeg računa možeš podići i na svim prodajnim mjestima Tiska uz naknadu od samo 5 kuna za korisnike debitne kartice OTP banke za građane! Slično kao na bankomatu, prilikom podizanja gotovine prodajnom mjestu Tiska biraš jedan od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa, pa se prije korištenja usluge na prodajnom mjestu informiraj o kojim se iznosima radi.

Internet ili mobilno bankarstvo usluge su koje će ti omogućiti da većinu transakcija obaviš samostalno, bez odlaska u poslovnicu banke i ostaviti više vremena za učenje i zabavu. Koristeći uslugu SMS info u svakom se trenutku možeš informirati o stanju i prometu svojih računa i bankovnih kartica putem mobilnog telefona.

Visa web prepaid kartica zbog prepaid modela idealna je za online shopping jer na računu uvijek imaš taman onoliko koliko želiš potrošiti, a u kombinaciji s uslugama Internet i Mobilno bankarstvo sve kontroliraš online i u realnom vremenu - sredstva se s tekućeg računa prebacuju na Visa web račun trenutno!