Visa Gold kartice OTP banke

Via Gold kartice OTP banke

Pratite razna društvena događanja, često putujete i uživate u shoppingu? Vrijeme je za karticu koja će pratiti Vaš stil života - Visa Gold kartica OTP banke prestižno je i prepoznatljivo sredstvo plaćanja koje Vam pruža sigurnost i vrhunsku uslugu gdje god se nalazili!

Osnovne prednosti Visa Gold su sljedeće:

  • veći limiti korištenja gotovine - dnevni limit podizanja gotovine iznosi 6.000 kuna, dok dnevni limit kupovine iznosi 25.000 kuna,
  • mogućnost isplate temeljem osiguranja koje za Vas ugovara OTP banka s Croatia osiguranjem u slučaju nesretnog slučaja ili nezgode pri putovanju koje je plaćeno Visa Gold karticom,
  • bolje upravljanje vlastitim financijama - mogućnost izbora charge ili revolving modela korištenja kartice. Odabirom charge modela ukupni troškovi u cijelosti dospijevaju na naplatu u sljedećem obračunskom razdoblju. Uz revolving model dodjeljuje Vam se revolving kredit. Kada i u kojem iznosu ćete koristiti dodijeljeni kredit i podmirivati troškove odlučujete sami, obvezna mjesečna uplata iznosi samo 5% iskorištenog revolving kredita i automatski se naplaćuje s Vašeg tekućeg ili deviznog računa.

Visa Gold karticu možete koristiti za plaćanje na svim prodajnim mjestima s oznakom Visa i za Internet kupovinu te podizati gotovinu na bankomatima s oznakom Visa, u zemlji i inozemstvu.

Uz ovu prestižnu karticu osjećat ćete se prepoznato u cijelom svijetu, a moći ćete uživati i u dodatnim pogodnostima kao što su posebne ponude i popusti koje Visa pruža svojim korisnicima, dostupnost međunarodne Visa službe za korisnike te pravo na hitnu zamjenu kartice ili hitnu isplatu gotovine.

Za sve dodatne informacije o Visa Gold kartici nazovite Kontakt centar na 0800 21 00 21.