OTPetica za hrvatske bolnice

OTP banka d.d. je u želji da doprinese borbi s koronavirusom i izrazi zahvalnost zdravstvenim djelatnicima donirala ukupno 2,9 milijuna kuna hrvatskim bolnicama tijekom ožujka: 1,5 milijun za potresom pogođene bolnice u Zagrebu (KBC Zagreb i KBC Sestre milosrdnice) te dodatnih 1,4 milijuna kuna za sedam bolnica u Hrvatskoj.

Dodatno smo se odlučili da i svim našim klijentima, ako su korisnici OTPetice, jedinstvenog programa vjernosti OTP banke, pružimo mogućnost da na jednostavan i potpuno besplatan način sudjeluju u zelenom svjetlu OTP banke za zdravlje svih nas. Naime, želimo Vam predstaviti novu, donacijsku opciju korištenja osvojenih bodova.

Koristeći se uslugama OTP banke, kao i do sada, sakupljate bodove kojima Vas banka nagrađuje za vjernost, a iste od sada možete zamijeniti i za donacijski bon kojeg će banka 1. lipnja zajedno sa svim ostalim bodovima klijenata koji se odluče za ovu opciju unovčiti i donirati. Cjelokupni novčani iznos u jednakim dijelovima će se uplatiti bolnicama u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zadru, Puli, Sisku i Osijeku. Cilj nam je na ovaj način donirati još do milijun kuna te Vas pozivamo da se uključite, sakupljate bodove, te odaberete donacijsku opciju i na taj način doprinesete zajedničkoj borbi protiv širenja COVID-19.

 

Ukoliko još niste korisnik OTPetice, programa vjernosti OTP banke, provjerite kako na brz, jednostavan i potpuno besplatan način možete osvajati bodove koji Vam nose različite nagrade, a od sada omogućuju da zajedno s nama upalite zeleno svjetlo za zdravlje svih nas.