Posebna usluga za zaposlenike INA Grupe

Posebna usluga za zaposlenike INA Grupe

Dovodimo poslovnicu OTP banke k vama čim to bude moguće, a do tada smo vam na raspolaganju virtualno s posebnom ponudom samo za vas!

Stambeni kredit možete ugovoriti u eurima uz fiksnu kamatnu stopu od 2,99% do 3,39% za prve tri godine otplate, dok gotovinski kredit možete ugovoriti u eurima uz fiksnu kamatnu stopu od 5,49% (EKS 5,98%). Osim povoljne kreditne ponude, upoznat ćemo vas i s ostalim proizvodima u našoj ponudi poput Paketa Dobrodošlice, paket pun povoljnosti za nove klijente ili OTPetice, potpuno digitalnog programa vjernosti koji nudi super nagrade za prikupljene bodove.

Detalje ponude možete pronaći u nastavku, a kontaktirati nas možete bilo kojim preferiranim kanalom.

Najbrže ćete se informirati ako ispunite kratku kontakt formu i zatražite povratni poziv.

 

Na raspolaganju vam je Bank@Work tim koji možete kontaktirati na zajedničkoj e-mail adresi mobilnazg@otpbanka.hr ili nas kontaktirajte direktno:

Vladimir Dolenec

Anes Handanović

 

Stambeni krediti

  • Visina kredita: od 5 000 do 350 000 EUR 
  • Kamatna stopa: EUR ponuda – od 2,99% do 3,39% godišnje prve 3 godine otplate kredita, za preostali period promjenjiva* 3,79% EKS** od 3,76% do 3,88%
  • Rok otplate: do 30 godina

Ostale pogodnosti stambenih kredita u eurima:

Bez troška procjene nekretnine2

Bez naknade za prijevremeni povrat kredita

* Promjenjiva kamatna stopa na kredite fizičkim osobama izračunata je kao zbroj fiksne marže banke i tromjesečne referentne stope EURIBOR koja na dan 1.4.2023. godine za valutu EUR iznosi 3,05%.

** Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 65.000 EUR, uz rok otplate kredita od 20 godina, uz navedenu kamatnu stopu. U izračun EKS-a su uključeni troškovi vođenja tekućeg računa u iznosu 1,59 EUR/12 HRK¹ mjesečno, trošak police osiguranja nekretnine u iznosu 28,67 EUR/216 HRK¹ godišnje, trošak procjene nekretnine u iznosu 199,08 EUR/1.500 HRK/¹ jednokratno te interkalarna kamata za jedan mjesec odnosno 30 dana. Za navedeni iznos kredita obavezan je upis založnog prava na nekretninu.

*** Ukupan iznos za otplatu uključuje iznos glavnice kredita i kamate obračunate do dospijeća (koju bi korisnik kredita plaćao do konačne otplate kredita, uz pretpostavku da je do kraja otplate kredita važeća navedena promjenjiva kamatna stopa) te sve ostale naknade i troškove uključene u izračun EKS.

¹ Za izračun je korišten fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

² Bez troška procjene nekretnine svim novim klijentima te postojećim klijentima ovisno o poslovnom odnosu s bankom.

Podaci u tablici navedeni su informativno.

Polica osiguranja života uz stambeni kredit

U slučaju da razmišljate o ugovaranju stambenog kredita, OTP banka vam omogućava ugovaranje police osiguranja života koja pruža financijsku sigurnost vama i vašoj obitelji u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti jer uključuje osiguranje za slučaj smrti.

Svim novim klijentima OTP banka snosi trošak javnog bilježnika prilikom podizanja stambenog kredita kojim se zatvaraju obveze u drugim bankama.

 

Gotovinski krediti

  • Visina kredita: od 1.000 do 40.000 EUR 
  • Kamatna stopa u eurima: fiksna kamatna stopa 5,49% fiksna cijeli period, efektivna kamatna stopa (EKS)* 5,98%
  • Rok otplate: do 10 godina

Ostale pogodnosti gotovinskih kredita u eurima 

Bez naknade za obradu kredita

Bez naknade za prijevremeni povrat kredita

Gotovinski posebna ponuda

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 10 000 EUR uz rok otplate od 7 godina uz pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U izračun su uključeni mjesečni troškovi vođenja tekućeg računa u iznosu 1,59 EUR/12 HRK¹ te interkalarna kamata za jedan mjesec.

** Ukupan iznos za otplatu uključuje iznos glavnice kredita te kamate obračunate do kraja otplate kredita uvećane za iznos interkalarne kamate za razdoblje od mjesec dana.

¹ Za izračun je korišten fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

Podaci u tablici su navedeni informativno.

 

Polica osiguranja života uz gotovinski kredit

U slučaju da razmišljate o ugovaranju gotovinskog kredita, pravi je trenutak da promislite kako ćete ga otplaćivati ako se dogode nepredviđene i neželjene okolnosti. OTP banka vam omogućava ugovaranje police osiguranja života koja vam može olakšati vraćanje kredita u slučaju da se uslijed neočekivanih životnih okolnosti smanje redovni priljevi zbog nezaposlenosti ili duljeg bolovanja te otplatu dijela ili cijelog kredita u slučaju smrti.

Svim novim klijentima OTP banka snosi trošak javnog bilježnika prilikom podizanja gotovinskog kredita kojim se zatvaraju obveze u drugim bankama.

 

OTP paket dobrodošlice – Dobar paket je više od lijepog omota

Besplatno ugovorite paket i sljedećih 6 mjeseci uživajte u brojnim pogodnostima.

Bez naplate vođenja računa za tekući, devizni i žiro račun, bez mjesečne članarine za internetsko i mobilno bankarstvo u periodu trajanja paketa te ostale pogodnosti.

 

OTPetica – Program vjernosti za pet

OTPetica jedinstven je i besplatan program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade!

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica:

  • Nauči nešto više o proizvodima i uslugama OTP banke
  • Rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove
  • Zamijeni bodove za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera

OTPetica

 

OTP m-banking – Sve financije uvijek pri vašoj ruci!

Koristite usluge Banke bilo gdje i bilo kada putem svog pametnog telefona!