Posebna usluga za zaposlenike INA Grupe

Posebna usluga za zaposlenike INA Grupe

Dovodimo poslovnicu OTP banke k vama čim to bude moguće, a do tada smo vam na raspolaganju virtualno s posebnom ponudom samo za vas!

Stambeni kredit možete ugovoriti u eurima uz fiksnu kamatnu stopu od 3,99% do 4,19% (EKS* 4,12% - 4,33%), ovisno o roku otplate, dok gotovinski kredit možete ugovoriti uz fiksnu kamatnu stopu od 4,49% - 4,99% (EKS* 7,75% - 8,25%) uz obveznu policu životnog osiguranja za korisnika gotovinskog kredita, odnosno 5,49% (EKS* 5,64%) bez obveznog ugovaranja police životnog osiguranja.

Osim povoljne kreditne ponude, upoznat ćemo vas i s ostalim proizvodima u našoj ponudi poput Paketa Dobrodošlice, paket pun povoljnosti za nove klijente ili OTPetice, potpuno digitalnog programa vjernosti koji nudi super nagrade za prikupljene bodove.

Detalje ponude možete pronaći u nastavku, a kontaktirati nas možete bilo kojim preferiranim kanalom.

Najbrže ćete se informirati ako ispunite kratku kontakt formu i zatražite povratni poziv.

 

Na raspolaganju vam je Bank@Work tim koji možete kontaktirati na zajedničkoj e-mail adresi mobilnazg@otpbanka.hr ili nas kontaktirajte direktno:

Vladimir Dolenec

Anes Handanović

 

Stambeni krediti

 • Iznos kredita1: od 5 000 do 350 000 EUR 
 • Fiksna kamatna stopa: 
   • s rokom otplate do 15 godina: 3,99%, (EKS)* 4,12%
   • s rokom otplate većim od 15 godina: 4,19%, (EKS)* 4,33%
 • Rok otplate: do 30 godina

Bez troška procjene nekretnine

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 80.000 EUR, uz rok otplate kredita od 15, odnosno 25 godina, uz navedenu kamatnu stopu. U ukupan iznos za otplatu i EKS uključeni su troškovi vođenja tekućeg računa za jedan mjesec u iznosu 1,90 EUR, trošak police osiguranja nekretnine u iznosu 28,67 EUR godišnje te interkalarna kamata uz pretpostavku isplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za dva mjeseca. EKS je izračunat po redovnoj fiksnoj kamatnoj stopi na preostali rok otplate. Za navedeni iznos kredita obvezan je upis založnog prava.

1 Maksimalni iznos kredita i maksimalni rok otplate ovisi o individualnom odnosu klijenta s OTP bankom.

Podaci u tablici navedeni su informativno.

Polica osiguranja života uz stambeni kredit

U slučaju da razmišljate o ugovaranju stambenog kredita, OTP banka vam omogućava ugovaranje police osiguranja života koja pruža financijsku sigurnost vama i vašoj obitelji u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti jer uključuje osiguranje za slučaj smrti.

 

Gotovinski krediti

Iznos kredita:

 • do 40 000 EUR 

Fiksna kamatna stopa:

 • 4,49% - 4,99% (EKS 7,75% - 8,25%)* uz obveznu policu životnog osiguranja za korisnike gotovinskih kredita
 • 5,49% (EKS 5,64%)* bez obvezne police životnog osiguranja

Rok otplate

 • do 10 godina

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na iznos kredita od 15.000 EUR, uz rok otplate kredita od 7 godina uz pripadajuću kamatnu stopu te bez naknade za obradu kredita. U ukupan iznos za plaćanje i EKS uključeni su troškovi vođenja tekućeg računa za jedan mjesec u iznosu 1,90 EUR, trošak premije police osiguranja korisnika nenamjenskog kredita u iznosu 22,04 EUR mjesečno za kamatnu stopu 4,49% ili 4,99%, odnosno bez police osiguranja za kamatnu stopu 5,49%, i interkalarna kamata uz pretpostavku isplate kredita prvog dana u mjesecu te da se interkalarna kamata obračunava za jedan mjesec. EKS je izračunat po redovnoj fiksnoj kamatnoj stopi na preostali rok otplate.

Podaci u tablici su navedeni informativno.

Polica osiguranja života uz gotovinski kredit

U slučaju da razmišljate o ugovaranju gotovinskog kredita, pravi je trenutak da promislite kako ćete ga otplaćivati ako se dogode nepredviđene i neželjene okolnosti. OTP banka vam omogućava ugovaranje police osiguranja života koja vam može olakšati vraćanje kredita u slučaju da se uslijed neočekivanih životnih okolnosti smanje redovni priljevi zbog nezaposlenosti ili duljeg bolovanja te otplatu dijela ili cijelog kredita u slučaju smrti.

 

OTP paket dobrodošlice – Dobar paket je više od lijepog omota

Besplatno ugovorite paket i sljedećih 6 mjeseci uživajte u brojnim pogodnostima.

Bez naplate vođenja računa za tekući, devizni i žiro račun, bez mjesečne članarine za internetsko i mobilno bankarstvo u periodu trajanja paketa te ostale pogodnosti.

 

OTPetica – Program vjernosti za pet

OTPetica jedinstven je i besplatan program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade!

Prijavi se u besplatni program vjernosti OTP banke i uz aplikaciju OTPetica:

 • Nauči nešto više o proizvodima i uslugama OTP banke
 • Rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove
 • Zamijeni bodove za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera

OTPetica

 

OTP m-banking – Sve financije uvijek pri vašoj ruci!

Koristite usluge Banke bilo gdje i bilo kada putem svog pametnog telefona!