Donacija za premijeru “Allons enfants“

Za dramsku premijeru “Allons enfants" OTP banka donirala je 180.000 kuna, čime je nastavila dugogodišnju tradiciju podupiranja Dubrovačkih ljetnih igara. Na konferenciji za novinare u povodu premijere Josipa Vodenac, direktorica Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija, uručila je ček Krešimiru Dolenčiću, intendantu Dubrovačkih ljetnih igara.

OTP banka neraskidivo je vezana uz dubrovački kraj i izuzetno smo ponosni što smo tradicionalni donator Dubrovačkih ljetnih igara. Osobito nam je drago što i ove godine podupiremo dramsku premijeru koja je idejno temeljena na dubrovačkim autorima“, rekla je prigodom uručenja čeka Josipa Vodenac.

Dramska premijera “Allons enfants“ u režiji Bobe Jelčića i Nataše Rajković i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla izvodit će se od 28. do 31. srpnja 2013. godine u Gradskoj vijećnici i ispred Gradske vijećnice. “Allons enfants“ prvi je dio kapitalnog djela Iva Vojnovića “Dubrovačka trilogija“ koji opisuje povijesni pad Dubrovačke Republike, a opisuje ulazak francuske vojske u Grad 1806. godine. Predstava Bobe Jelčića i Nataše Rajković naziv posuđuje od istoimenog Vojnovićeva djela, no njena radnja počinje mnogo kasnije, u vremenu drukčijih modela vlasti i drukčijih vrijednosti.

Podsjećamo, OTP banka je kao donator dramske premijere “Allons enfants“ pripremila i dodatne pogodnosti za svoje klijente, korisnike MasterCard PayPass debitne ili prepaid kartice. Svi koji plate ulaznicu za dramsku premijeru “Allons enfants“ MasterCard PayPass debitnom ili prepaid karticom OTP banke ostvaruju popust u iznosu od 50 kuna, odnosno kartu za premijeru dobivaju po cijeni od 48 kuna. Kupnja ulaznica MasterCard PayPass debitnom ili prepaid karticom moguća je na blagajni Dubrovačkih ljetnih igara.

 

Kontakt osoba za medije:
Danijela Omelić
tel: 072 201 697
e-mail: danijela.omelic@otpbanka.hr