Doručak i novine za korisnike MC PayPass kartice

Do 31. svibnja traje akcija za korisnike Mastercard PayPass kartica OTP banke u suradnji s Tiskom u Zadru i pekarama Vražap u Zadru.

Svim korisnicima Mastercard PayPass debitnih ili prepaid kartica OTP banke banka će za prvu beskontaktnu transakciju napravljenu u razdoblju od 20. ožujka do 31. svibnja na odabranim kioscima Tiska u Zadru kao i u pekarama Vražap u Zadru izvršiti povrat do sedam kuna na tekući ili prepaid račun.

Podsjećamo, OTP banka prva je u Hrvatskoj uvela korištenje Mastercard PayPass debitnih kartica za beskontaktno plaćanje. Za plaćanje iznosa do 100 kuna nije potreban unos PIN-a ili potpis. Kartica je prilikom plaćanja uvijek u rukama korisnika, ne daje se trgovcu, stoga je  pogodna za prodajna mjesta svakodnevne kupnje jer značajno ubrzava plaćanje, kao i za ostala prodajna mjesta gdje su brzina, sigurnost i jednostavnost plaćanja ključne.

Uz MC PayPass debitnu karticu, OTP banka odnedavno u ponudi ima i Mastercard PayPass prepaid karticu koju mogu ugovoriti i oni koji nemaju tekući račun u OTP banci. Zahvaljujući prepaid modelu korisnik sam određuje limit kartice što je čini posebno prikladnom za sve situacije u kojima je rizik od zlouporabe, gubitka ili krađe kartice veći nego obično. Stoga je ova kartica idealna za sigurnu kupovinu putem interneta, za putovanja, kao i odlično rješenje za roditelje koji financijski žele podržati svoju djecu, učenike ili studente.

 

Kontakt osobe za medije:
Danijela Omelić
tel: 072 201 697
e-mail: danijela.omelic@otpbanka.hr