OTP novčani fondovi

Osiguranje budućnosti i financijska sigurnost, složit ćete se, ciljevi su kojima svi težimo. Mi vam za njihovo ostvarenje pružamo brojna rješenja, a u suradnji s OTP Investom predstavljamo vam i mogućnost ulaganja u novčane fondove.

Novčani fondovi OTP start fond i OTP e-start fond su odabir za vas ako svoja sredstva želite uložiti na kratki rok uz nisku razinu rizika te uz stabilan rast. Novčani fondovi velik dio imovine ulažu u depozite, a ostatak u obveznice i komercijalne zapise. Također, omogućuju i kontinuiranu šednju kroz višekratne uplate.

Sredstva uložena u fondove su likvidna i u slučaju potrebe klijentima dostupna putem eLEMENT@ Internet bankarstva ili u poslovnicama OTP banke. Ako se odlučite za ovakvu vrstu ulaganja odredite rok ulaganja te provjerite uvjete i značajke fonda kroz upoznavanje s prospektom i pravilima te ključnim podacima za ulagatelje na Internet stranicama OTP Investa, pozivom na info telefon OTP Investa 072 201 092 ili u najbližoj poslovnici OTP banke u kojoj možete dogovoriti sastanak.