Donosimo nova pravila u OTPetici

OTPetica

Ovim putem te želimo obavijestiti o promjenama u OTPetici koje stupaju na snagu od 24.8.2020.

 

Što ostaje isto?

OTPetica i dalje ostaje potpuno besplatna, a ujedno i jako zabavan program vjernosti!

Budući da vrijeme zaista brzo prolazi odlučili smo malo osvježiti, prilagoditi pravila i ciljeve kod određenih izazova, a ujedno i tebe dodatno zabaviti. Izmjenama u funkcioniranju OTPetice, cilj nam je učiniti OTPeticu dinamičnijom i prihvatljivijom za tebe kao korisnika i time te još više nagraditi.

 

Bodove je nakon ispunjenja izazova potrebno „brzo“ preuzeti – tvoja aktivnost je bitna!

Riječ je o novom pravilu u kojem trebaš preuzeti osvojene bodove unutar 30 dana nakon ispunjenja izazova jer ti nakon isteka tog perioda, bodovi više neće biti dostupni za preuzimanje. Ovo pravilo će se odnositi na sve tipove izazova koji nisu interaktivni, odnosno za izazove poput video i tekst kvizova, anketa, potvrđivanje e-mail adrese i sl. ćeš i dalje imati neograničeno vrijeme za preuzimanje bodova kao i do sad.

 

Izmijenili smo izazove, sad ih je više pa te i nagrađujemo više

U nastavku možeš detaljno vidjeti koji će izazovi nakon ispunjenja biti zamijenjeni sa novim jednako vrijednim i zabavnim izazovima:

  • Beskontaktno plaćanje zamjenjujemo sa novim izazovom
    • Plaćaj beskontaktno - novi tjedni izazov u kojem će se 3 izvršene transakcije nagraditi s 5 bodova
  •  Izazove Plaćanje karticama OTP banke i Plaćaj kreditnom karticom Visa Classic na rate, zamjenjujemo sa  dva nova izazova:
    • Plaćanje debitnim karticama OTP banke – mjesečni izazov u kojem će se 5 izvršenih transakcija debitnim karticama nagraditi s 30 bodova
    • Plaćanje kreditnim karticama OTP banke – mjesečni izazov u kojem će se 5 izvršenih transakcija kreditnim karticama nagraditi s 50 bodova

 

Ostale promjene

I dalje ćemo te se sjetiti na tvoj najposebniji dan, ali uz čestitku Sretan rođendan! umjesto dosadašnjih 200 bodova ubuduće ćemo te nagraditi sa 100 bodova.