Uz OTP banku na premijeru “Allons enfants“

Mastercard PayPass karticom do popusta od 50 kuna

Klijenti koji kupe ulaznicu za dramsku premijeru Dubrovačkih ljetnih igara "Allons enfants" beskontaktnom transakcijom Mastercard PayPass karticom OTP banke ostvaruju popust u iznosu od 50 kuna.

OTP banka je kao donator dramske premijere “Allons enfants“ u režiji Bobe Jelčića i Nataše Rajković i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla pripremila dodatne pogodnosti za svoje klijente, korisnike Mastercard PayPass debitne ili prepaid kartice.

Direktorica Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija u Sektoru maloprodaje Josipa Vodenac, ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara Ivana Medo Bogdanović te intendant Igara Krešimir Dolenčić najavili su akciju koju je banka pripremila za svoje klijente - svi koji plate ulaznicu za dramsku premijeru “Allons enfants“ Mastercard PayPass debitnom ili prepaid karticom OTP banke ostvaruju popust u iznosu od 50 kuna, odnosno kartu za premijeru dobivaju po cijeni od 48 kuna. Kupnja ulaznica Mastercard PayPass debitnom ili prepaid karticom bit će moguća na blagajni Dubrovačkih ljetnih igara. Predstava “Allons enfants“ izvodit će se od 28. do 31. srpnja 2013. godine.

Podsjećamo, OTP banka prva je u Hrvatskoj uvela korištenje Mastercard PayPass debitnih kartica za beskontaktno plaćanje. Za plaćanje iznosa do 100 kuna nije potreban unos PIN-a ili potpis, a kartica je prilikom plaćanja uvijek u rukama korisnika. Stoga je pogodna za prodajna mjesta svakodnevne kupnje jer značajno ubrzava plaćanje, kao i za ostala prodajna mjesta gdje su brzina, sigurnost i jednostavnost plaćanja ključne.

Uz MC PayPass debitnu karticu, OTP banka u ponudi ima i Mastercard PayPass prepaid karticu koju mogu ugovoriti i oni koji nemaju tekući račun u OTP banci. Zahvaljujući prepaid modelu korisnik sam određuje limit kartice što je čini posebno prikladnom za sve situacije u kojima je rizik od zlouporabe, gubitka ili krađe kartice veći nego obično. Stoga je ova kartica idealna za sigurnu kupovinu putem interneta, za putovanja, kao i odlično rješenje za roditelje koji financijski žele podržati svoju djecu, učenike ili studente.

 

Kontakt osoba za medije:
Danijela Omelić
tel: 072 201 697
e-mail: danijela.omelic@otpbanka.hr