Ljetno kino na INmusicu!

S Lastova nam stiže sinonim za daleke jadranske otoke, duge tople noći i zvuk cvrčaka. Dolazi nam Ljetno kino! Bend kojeg slobodno možemo prozvati „kućnim bendom“ ovogodišnjeg INmusic festivala. Max Juričić na ukulelama, Vlade Matulić na klarinetu i Filip Petković za bubnjevima imaju poseban zadatak da 23. i 24. lipnja projiciraju samo pozitivnu energiju.

Ukulele, klarinet, bubanj te višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu koji vam neće dozvoliti da na ponoćnim zabavama i na prelasku jednog u drugi festivalski dan ostanete po strani. Oni željni dobrih vibracija svoje će mjesto pronaći pred pozornicom „Ko to tamo peva“ gdje će svojim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples biti zaduženo Ljetno kino.

Bend je u ljeto 2009. okupio Max Jurčić (ex Film, Azra, LeCinema, Vještice, Šo!mazgoon). Od tada nastupaju na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima. Godine 2013. bili su i prvi bend koji je ikada zasvirao na Palagruži. Svoju su publiku imali i 2011. na otvaranju filmskog festivala u Cannesu.

Ljetno kino se ne zaustavlja samo na glazbi. 2014. pokreću T-shirt brand ”LJETNO KINO fashionline”, a snagu svoje glazbe usmjerili su i na humanitarnu akciju “Otočka groznica” koja je usmjerena na dobrobit djece iz malih mjesta s ruba Jadrana.

Deveto izdanje INmusic festivala održat će se već tradicionalno na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna u standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala. Nestrpljivo se iščekuju nastupi bendova kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother i mnogih drugih.

Vrlo atraktivan line up ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući i potpori Ožujskog piva, OTP banke, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatske turističke zajednice. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu, putem Tisak Media Webshopa i putem službene stranice festivala inmusicfestival.com po cijeni od 349 kuna.